Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Strani jezici, kada? 27.11.2023 16:21:28
|
|
|
|
Srecko47E
|
Dopusnki casovi,koji su bili u moje vreme,bili su super. Ja licno,jedva nadjem nacin da detetu objasnim nesto na enleskom.
|
|
|
|
RE: Strani jezici, kada? 27.11.2023 16:30:11
|
|
|
|
flamingos
|
Dopunski časovi su super.Nastavnici se više posvete deci nego na časovima.
|
|
|
|
RE: Strani jezici, kada? 27.11.2023 16:32:27
|
|
|
|
Srecko47E
|
Slazem se,jedino sto nastavnicima jos ta obaveza fali. Apropo,zapisivanja svega u el dnevnik,prepiski,zapisa i ostalog.Razumem i njih,iskreno.
|
|
|
|
RE: Strani jezici, kada? 27.11.2023 16:41:25
|
|
|
|
flamingos
|
To jeste.Imaju i oni dosta obaveza.Ali,sami biramo posao koji volimo.
|
|
|
|
RE: Strani jezici, kada? 28.11.2023 10:26:18
|
|
|
|
Srecko47E
|
Tu se ne bih slozila,tj oko toga. Zasto? Zato sto je nastavnicima,uciteljima etc,nadmetnuno da sve unose elektronski i da gube dragoceno vreme na to. Birali su posao,ali ne da ih neko vuce za nos i menja sistem iz godine u godinu.Oni su nastavnici,ljudi koji uce decu,a ne persone za rad na racunaru. Moje neko misljenje.
|
|
|
|
RE: Strani jezici, kada? 28.11.2023 10:29:27
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Tako je srecko. Gubimo vreme na te stvari koje su od manjeg znacaja. Bitna su deca i sta cemo da ih naucimo.
|
|
RE: Strani jezici, kada? 28.11.2023 10:54:50
|
|
|
|
flamingos
|
Slažem se.Ali,takav je protokl.Pa i doktor je tu da leči decu,pa opet mora da upiše i u karton i plus ubaci u kompjuter,pa tako i nastavnici.
|
|
|
|
RE: Strani jezici, kada? 28.11.2023 10:56:26
|
|
|
|
Srecko47E
|
Toga pre nije bilo i sve je funkcionisalo. Ovo danas je sprdnja! Doktor mora da upise 1/4 tablete koju je dao pacijentu,odakle imvremena da lece ljude? Aporpo gluposti sistema.
|
|
|
|
RE: Strani jezici, kada? 28.11.2023 11:10:03
|
|
|
|
flamingos
|
Čega sve nije bilo ranije.Sad je takvo vreme,zakoni,procedure...
|
|
|
|
RE: Strani jezici, kada? 28.11.2023 11:11:47
|
|
|
|
Srecko47E
|
Nisu to Zakoni,nego nebuloza vladajucih. Uvode reforme,a tri razreda osnovne skole nemaju.
|
|
|
|
RE: Strani jezici, kada? 28.11.2023 11:21:28
|
|
|
|
flamingos
|
Pa sad...Vazdan je bilo tako.Izmene,dopune,pravila...
|
|
|
|
RE: Strani jezici, kada? 28.11.2023 11:43:48
|
|
|
|
Srecko47E
|
Nije bas ovako. Skolstvo se makar unapredjivalo,nikad se nije ovako unazadilo. Aporpo stranih jezika, jednom nedeljeno od ponedeljka,dolazi nam nastavnica.
|
|
|
|
RE: Strani jezici, kada? 28.11.2023 22:13:21
|
|
|
|
flamingos
|
Kada-to najbolje znaju roditelji.Bitno je da nastavnik detetu prenese znanje.Naravno,ne mogu svi ni da prušte privatne časove.
|
|
|
|
RE: Strani jezici, kada? 28.11.2023 22:40:29
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Srecko47E Aporpo stranih jezika, jednom nedeljeno od ponedeljka,dolazi nam nastavnica. Srecko, videces da ce mu prijati 👍
|
|
|
|
RE: Strani jezici, kada? 29.11.2023 9:22:35
|
|
|
|
Srecko47E
|
Iv-on je srecan sto krece.Voli engleski ,trudi se. Pa da mu olaksam.Ako ne bude islom,Boze moj,nece biti vise casova i kraj. Jednom nedlejno mi je sasvim ok.
|
|
|
|
RE: Strani jezici, kada? 29.11.2023 10:04:06
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Deca vole da uce, iako mi mislimo suprotno 😊Inace, nastavnica prijavila moje dete za takmicenje iz engleskog i to joj se uopste ne dopada 😂 Ne voli engleski, voli nemacki al trpi 🤣
|
|
|
|
RE: Strani jezici, kada? 29.11.2023 10:05:09
|
|
|
|
Srecko47E
|
Bravo Iv! :) Jesam za to da dete odabere sta mu se svidja,ali ako nastavnica vidi potencijal,bilo bi steta... :)
|
|
|
|
RE: Strani jezici, kada? 29.11.2023 10:05:27
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I moja ide na takmicenje. Bas voli engleski.
|
|
RE: Strani jezici, kada? 29.11.2023 10:20:49
|
|
|
|
Srecko47E
|
Sanjice-da li je dete islo na neke casove,od kada? Ja bas lutam. Nije mi do takmicenja,nego do cinjenica da ja popustam sa zivcima sa objasnjavanjem. :) Sve se nadam da ce jednom nedeljno biti ok,jer ide na NTC,naucne radionice..Mislim da je vec sve previse.
|
|
|
|
RE: Strani jezici, kada? 29.11.2023 10:23:24
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Srecko, isla je u privatnu skolicu od 4 razreda. Od ove godine vise ne ide. Ali icice ponovo, a i ovo mladje dete moramo da upisemo. Nego, ona ove godine nije htela, a sledece zeli.
|
|
RE: Strani jezici, kada? 29.11.2023 10:24:29
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Koji uzrast su ti deca? Nemoj da ga pretrpavas obavezama. Ove godine je taj NTC, a od sledece godine nek krene na jezik.
|
|
RE: Strani jezici, kada? 29.11.2023 10:24:44
|
|
|
|
Srecko47E
|
Ako nije problem,mozes i u privatnoj poruci,preporuku za privatnu skolicu.
|
|
|
|
RE: Strani jezici, kada? 29.11.2023 10:26:11
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Srecko, ne zivimo u Bg-u. Mozda ce pre Beogradjanke da te posavetuju.
|
|
RE: Strani jezici, kada? 29.11.2023 10:26:46
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Najgore od svega je sto sam vec nasla testove sa prethodnih i opstinskih i okruznih i regionalnih takmicenja 😂 Da vezbamo. Ima da flipne kad vidi 🤣
|
|
|
|
RE: Strani jezici, kada? 29.11.2023 10:27:14
|
|
|
|
Srecko47E
|
Jooj,ponadala sam se.Hvala ti od srca!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?