Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 15.2.2023 2:19:41
|
|
|
|
dunja RR
|
Tizi, kod koga si išla? Moja dr kod koje sam godinama išla privatno, otišla je u penziju, a vreme mi je za godišnju kontrolu, pa tražim dobrog dr. Ne znam da li možda i hormone da odradim prethodno, nisam dugo.. da li si radila možda i njih Tizi? Znam da smo vršnjakinje, nemam pojma da li nam je potrebno, zbog godina..mada imam ciklus normalno.
< Poruku je uredio dunja RR -- 15.2.2023 3:23:41 >
|
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 15.2.2023 10:32:48
|
|
|
|
Tiziana
|
Suzi, ja vec 15god idem kod jednog dr privatno. On radi i u Frontu, vodio mi obe trudnoce, porodio, radio mi neke 3 intervencije..Radi 2x nedeljno u jednoj orfinaciji u Dimitrija Tucovica. Vezala sam se za njega, ne menjam🙂Inace sve kume, drugarice itd, idu kod njega i svu nasu decu je on porodio.
|
|
|
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 15.2.2023 12:58:53
|
|
|
|
Tiziana
|
Nije tema, ali nisam ti odgovorila do kraja. Ne, nisam radila hormone, mada mi u tri, cetiri meseca preskoci m. U proteklih 12m mi je, 3x preskocila. Sad je gledao nesto i rekao mi ako se desi da ne dobijem u narednih mesec dana, da dodjem da ponovi uz i eventalno mi da neku terapiju.
|
|
|
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 15.2.2023 13:04:53
|
|
|
|
dunja RR
|
Hvala puno Tizi, to je moj komšiluk, možeš li mi u pp poslati koji je dr i ordinacija? IZVORNA PORUKA: Tiziana Suzi, ja vec 15god idem kod jednog dr privatno. On radi i u Frontu, vodio mi obe trudnoce, porodio, radio mi neke 3 intervencije..Radi 2x nedeljno u jednoj orfinaciji u Dimitrija Tucovica. Vezala sam se za njega, ne menjam🙂Inace sve kume, drugarice itd, idu kod njega i svu nasu decu je on porodio.
|
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 11.6.2023 17:05:11
|
|
|
|
dunja RR
|
Juče bila kod frizera na farbanju izrastka, a sledeće nedelje ću uraditi ombre. I depiilaciju sam konačno zakazala kod moje tetke.
|
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 12.6.2023 8:04:21
|
|
|
|
jess021
|
Bravo Dunja!Ja sam kupila dve knjige na popustu u Laguni, mogla sam još koju, ali M je bila sa mnom, pa joj je bilo dosadno
|
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 12.6.2023 15:26:04
|
|
|
|
Srecko47E
|
Kupila sam cipele koje dugo zelim,jer je uvek nesto prece...
|
|
|
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 14.7.2023 10:06:58
|
|
|
|
Srecko47E
|
Ustala sam sat i po pre svih,popila kafu na miru. Procitala par stranica knjige,odmorila od spavanja i uskocila u masinu ludog dana.
|
|
|
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 14.9.2023 13:51:05
|
|
|
|
nata11
|
Nista. Kao i juce, i prekjuce ...
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 14.9.2023 14:13:31
|
|
|
|
17 joka
|
Pokusavam svakim danom da sebi vratim sebe i da imam i snage i volje za sve ali neide😔
|
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 18.9.2023 9:37:01
|
|
|
|
Srecko47E
|
Resila da se ne nerviram,dovoljno za pcoetak dana i same nedelje.
|
|
|
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 19.9.2023 8:36:29
|
|
|
|
17 joka
|
Danas planiram da odem sebi da kupim nesto da obucem posto od stvari koje imam vise ulaska nema 😐
|
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 3.11.2023 15:40:50
|
|
|
|
flamingos
|
Zakazala kod svoje frizerke za ponedeljak da me ofarba.Možda se i ošišam malo,videću.
|
|
|
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 22.11.2023 14:34:31
|
|
|
|
Srecko47E
|
Procitala sam dvadesetak stranica knjige. Nisam popila drugu kafu.
|
|
|
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 22.11.2023 16:25:11
|
|
|
|
flamingos
|
Kupila sam duksericu i omiljenu maskaru.
|
|
|
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 22.11.2023 16:39:14
|
|
|
|
dunja RR
|
Hahahahaha, Srećko, opet ti, opet ja, sve isto... IZVORNA PORUKA: Srecko47E Procitala sam dvadesetak stranica knjige. Nisam popila drugu kafu.
|
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 23.11.2023 15:47:25
|
|
|
|
Srecko47E
|
Drago mi je zbog toga,ali zaista. :) Ja sam i danas citala,ponesem na posao. U praznom hodu,izmedju klijenata ,prelistam,procitam.Mnogo mi prija. :)
|
|
|
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 23.11.2023 15:59:46
|
|
|
|
flamingos
|
Odmorila se.Nešto može da sačeka i sutrašnji dan.
|
|
|
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 24.11.2023 6:16:35
|
|
|
|
flamingos
|
Rešila da ne trošim svoje živce na nebitne stvari.
|
|
|
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 24.11.2023 9:47:39
|
|
|
|
Srecko47E
|
Porucila sam sebi patike!I nisam gledala na cenu.Obicno zakeram na sebi.
|
|
|
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 25.11.2023 17:14:41
|
|
|
|
flamingos
|
Zakazala masažu.Ponovo me kičma zafrkava,pa mi prijateljica dade broj telefona žene kod koje ona ide,pa da odem i ja.Pomažu mi masaže,ali samo privremeno.Ne postoji trajno rešenje.
|
|
|
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 26.11.2023 12:34:39
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Srecko47E Drago mi je zbog toga,ali zaista. :) Ja sam i danas citala,ponesem na posao. U praznom hodu,izmedju klijenata ,prelistam,procitam.Mnogo mi prija. :) Ja stalno vucem knjigu. Izmedju casova citam.
|
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 27.11.2023 7:15:03
|
|
|
|
flamingos
|
Obećala sam sebi da neću da se nerviram.
|
|
|
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 27.11.2023 14:26:51
|
|
|
|
Srecko47E
|
Rekla sam uciteljici sve sto sam mislila o profilima ljudi iz razreda,odnosno roditeljima,koji ne zele da se aktiviraju i zeni prave konstantno problem-
|
|
|
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 27.11.2023 16:07:57
|
|
|
|
Srecko47E
|
Odradila sam pripremu posla za sutra. :)
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?