Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 17.12.2009 19:05:34
|
|
|
|
marijaci
|
mejsi, samo napred, ajde da pokrenemo ti i ja u 2010 taj voz srece, evo spremam se za sutra, hocu reci doterujem, kao da idem da upoznam decu, a ne da dam krv na analizu ceo dan smisljam sta cu da obucem. kuma me je podsetila, da je ona radila test posle inseminacije(primila je overtile od 10000) test je pokazao trudnocu, ali u krvi nije bilo dovoljno bete, i naravno nista tako da sam se ohladila i cekam betu. hvala na podrsci pisem vam sutra cim se vratim
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 18.12.2009 12:57:28
|
|
|
|
marijaci
|
evo mene devojke........ dalam sam krv na analizu za hiperstimulaciju i naravno za betu,danas oko 3 treba da zovem za rezultate. nakon toga sam otisla kod doktora na ultrazvuk,on je rekao da sam luda kad je cuo da sam 9 dan od transfera radila test, (uradila sam ukupno 3 testa-u sredu, juce i jutros)i svi su bili pozitivni.... doktor mi je rekao da veruje u te rezultate, ali da ipak sacekamo betu, i onda na ultra zvuku kaze da su mi se jajnici smanjili, i da nemam vode u stomaku..i onda je zacutao i smeje se i gleda u monitor i kaze ma ti si sto posto trudna,vidi kaze kolki ti je endometrijum 18mm...i ja kazem da me zeza..i on ponovo ma ti si sto posto trudna......ali cujemo se kad stigne beta...... i eto to je moja prica............devojke.....jos dva sata i znacu na cemu sam....
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 18.12.2009 13:00:07
|
|
|
|
anajid
|
Marijaci ,samo pozitivno!Hajde javi se obavezno,mada nema sta to je sigurno to.Kako je pametna ta tvoja bebica!Super!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 18.12.2009 13:02:53
|
|
|
|
mejra81
|
Marijaci, bice tu !! Navijamo za tebe i javi nam cim saznas...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 18.12.2009 13:06:15
|
|
|
|
cipiripi
|
to za endometrijum je jako jako jako dobar znak.,,, pstttttt navijamo
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 18.12.2009 13:07:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Marijaci, ja sam sigurna da je to to! Čestitaću ti kad stigne beta, obavezno se javi
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 18.12.2009 13:30:03
|
|
|
|
melania
|
Joj Marijaci draga kako sam nestrpljiva mada znam da je uspelo,tako mi se javlja lep osecaj u vezi tebe da ti to ne mogu objasniti.Po prvi put sam ne znam zasto ubedjena da je taj osecaj opravdan,javljaj odma please pa da se svi radujemo,jedva cekam.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 18.12.2009 14:26:44
|
|
|
|
marijaci
|
ju hu devojke................ beta 60, extra za 9 dan transfera, kontrola ultrazvucna za 2 nedelje....mirovanje i nastavak terapije utrogestana do daljnjeg..... nisu mi trazili da ponovim betu,ali ja cu otici u ponedeljak da radim samo da vidim da li raste... posto mi nije nista, ne znam ni da li treba da mi bude........ o devojke ja sam u soku............... sad sam uvrtela da je beta mala......
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 18.12.2009 14:29:31
|
|
|
|
dacca
|
Marijaci
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 18.12.2009 14:30:45
|
|
|
|
melania
|
Znala sam
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 18.12.2009 14:41:59
|
|
|
|
Nensi*
|
Marijaci Cestitam ti od Moja koleginica je u utorak radila VTO u Leskovcu,nadamo se najboljem...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 18.12.2009 14:52:33
|
|
|
|
Lilly*
|
Čestitke Marijaci
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 18.12.2009 15:39:03
|
|
|
|
Dudu25
|
Cestitam od
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 18.12.2009 16:04:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Čestitke
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 18.12.2009 16:06:08
|
|
|
|
mejra81
|
Cestitam,Marijaci.... Super, super,super...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 18.12.2009 16:09:06
|
|
|
|
alexis77
|
Cestitam, bebica ili bebice su tu, zato ne brigaj, pusti betu neka raste, a ti miruj i cekaj ultrazvuk!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 18.12.2009 16:27:53
|
|
|
|
melania
|
Marijaci draga a kad ces nas ti vuci za nosice,mi cekamo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 18.12.2009 17:07:25
|
|
|
|
engimengi
|
IZVORNA PORUKA: marijaci ju hu devojke................ beta 60, extra za 9 dan transfera, kontrola ultrazvucna za 2 nedelje....mirovanje i nastavak terapije utrogestana do daljnjeg..... nisu mi trazili da ponovim betu,ali ja cu otici u ponedeljak da radim samo da vidim da li raste... posto mi nije nista, ne znam ni da li treba da mi bude........ o devojke ja sam u soku............... sad sam uvrtela da je beta mala...... Jaooo marijaci super, cestitam od srca,pametna bebica A da znas da je meni beta 14.dana bila 195,a blizanacka trudnoca,tako da je ovo tvoje super!!!Raduj se i uzivaj!!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 18.12.2009 17:23:40
|
|
|
|
Mejsi
|
Marijaci, Supeeeeeeeer Veruj mi, cekala sam da se javis kao na iglama. Cestitam
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 18.12.2009 19:40:10
|
|
|
|
marijaci
|
jao devojke divne ste................... evo lezim.lezim i imam novu muku,od silnog lezanja pojavili su mi se suljevi.... imate li kakav prirodni lek,posto ne bih experimentisala sa hemijom.......
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 18.12.2009 19:44:25
|
|
|
|
mamce
|
Marijaci , ovo je za , a za suljeve ne znam nista, sorry
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 18.12.2009 20:07:25
|
|
|
|
*Alexx*
|
Marijači, draga, ima tema o hemoroidima, možda tamo nađeš nešto KLIK
< Poruku je uredio Alexx RR -- 18.12.2009 20:09:22 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 18.12.2009 20:50:01
|
|
|
|
Mejsi
|
Marijaci, Uzmi cepice nevena i jedi zitarice da pokrenes metabolizam. Naravno, dosta tecnosti. Lezi i uzivaj
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 18.12.2009 23:38:51
|
|
|
|
cipiripi
|
Ijaoooooooo zenoooooooooooooooo BRAVOOO SUPER DIVNOOOOOOOOOOOOOOOO
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 18.12.2009 23:51:05
|
|
|
|
NinaMandarina
|
Marijaci, cestitam . Vuci nas sve za nosice .
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?