Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 21.11.2023 6:08:33
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Pijem kafu,pa dete da se sprema za školu.Svima koji danas slave želim srećnu slavu.Mi idemo u selo kod prijatelja.Nadam se da ste dobro.Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 21.11.2023 12:23:43
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ahoj narode 😊 Jedan deo radnog dana gotov, prelazim na drugi 😊 Al d odmorim prvo uz kafu u komsiluku, skitara sam nema sta 😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 21.11.2023 12:51:28
|
|
|
|
Kata90
|
Helloo mamike,kako bebica raste sve manje vremena imam za stvari po kuci da odradim....🙄 pa cim zaspe,samo jurim po kuci😁 Danas sam stigla uplatiti igraonicu,rezervisala za sledeci mesec za Ogijev rodjendan.Jos tortu da smislimo kakvu.Proleti vreme za čas....Dete otislo u skolu bas je hladno napolju,danas ne perem nista...nema sunca.Sretna vam slava.😘
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 21.11.2023 14:44:57
|
|
|
|
Srecko47E
|
Pozdrav zene,danam se da ste dobro. Kod nas je hladno,kisovito,grozno,a ja od posla ne stizem glavu da podignem...Danima.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 21.11.2023 14:56:57
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Kato, meni se ves susio u pokusaju 2 dana sad za vikend pa sam na kraju sve strpala u masinu za susenje, za sta mi sluzi ako ne za to 😊I juce sam peskire tako. Nikad se ne bi osusili da ih drzim na terasi. A samo bi se usmrdeli od smoga.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 21.11.2023 15:00:46
|
|
|
|
Srecko47E
|
Jel vam masina lepo osusi? Meni ves uvek bude vlazan. A nema koju metodu nisam probala. Imam Candy 2u1...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 21.11.2023 15:03:40
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Kato, meni se ves susio u pokusaju 2 dana sad za vikend pa sam na kraju sve strpala u masinu za susenje, za sta mi sluzi ako ne za to 😊I juce sam peskire tako. Nikad se ne bi osusili da ih drzim na terasi. A samo bi se usmrdeli od smoga. I ne samo to. Jos ko ima stan koji je mali kao ja, masina za susenje je super stvar. Nas je spasila.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 21.11.2023 15:04:00 >
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 21.11.2023 15:04:19
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Inace... Provedoh malopre 15min na vezi sa drugaricom, ona mene zvala da mi se zali na trecu nasu drugaricu. I sad ja treba njoj da kazem da je u pravu, tj da se slozim sa njom. I posto se nisam slozila ispadoh losa drugarica. Kazem joj pa ne mozes ocekivati da se svi uvek sloze sa tobom, imamo razlicita misljenja i drugacije sagledavamo stvari. Mozemo da porazgovaramo o tome i da pomenemo tu trecu osobu ali nemoj ocekivati da cu uvek da stanem na tvoju stranu. I tako mi prekide vezu. Bas sam grozna 😳
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 21.11.2023 15:05:31
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Srećko, I ja imam candy kombinovanu I veš mi bude suv. Šta radite danas? Vreme je nikakvo, ako već mora biti hladno nek pada sneg 😁. Mislim, moze i kiša, al da se kulira u kući.
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 21.11.2023 15:06:21
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Srecko47E Jel vam masina lepo osusi? Meni ves uvek bude vlazan. A nema koju metodu nisam probala. Imam Candy 2u1... Meni super. Debele peskire za 100min osusi do kraja. A jel celu masinu susis ili pola?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 21.11.2023 15:11:49
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Sanjice, moja nana je vecito po losem vremenu unosila vesu kucu pa sirila po krevetima stolicama... Nikad osusiti.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 21.11.2023 15:14:25
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Srećko, I ja imam candy kombinovanu I veš mi bude suv. Šta radite danas? Vreme je nikakvo, ako već mora biti hladno nek pada sneg 😁. Mislim, moze i kiša, al da se kulira u kući. Ovde tako tiho pada kisa da je prosto dosadno 😂A ja tek treba da krenem.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 21.11.2023 16:11:00
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Pa da Ivanka. Nezgodno je bas. Meni je masina za susenje u kuhinji. Nema mesta u kupatilu. Ovde pada kisa. Ja pijem caj, pa cu kasnije na trening.
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 21.11.2023 16:14:16
|
|
|
|
Ivanka 75
|
I meni je u kuhinji. Pa kad raspalim i nju i aspirator i rucak i televizor u isto vreme ne zna se ko sta slusa 😅😅😅
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 21.11.2023 18:34:54
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Kata90 Helloo mamike,kako bebica raste sve manje vremena imam za stvari po kuci da odradim....🙄 pa cim zaspe,samo jurim po kuci😁 Danas sam stigla uplatiti igraonicu,rezervisala za sledeci mesec za Ogijev rodjendan.Jos tortu da smislimo kakvu.Proleti vreme za čas....Dete otislo u skolu bas je hladno napolju,danas ne perem nista...nema sunca.Sretna vam slava.😘 Super Kato.Kog datuma je rođendan detetu?Tortu smisli koju deca vole.Sa plazmom nema da omaneš.Ovde je užasno vreme.Kiša pada li pada.Prolaze dani.Porasla tvoja bebica.Neka su živa i zdrava sva dečica.Mi stigosmo iz sela.Dete nije htelo sa nama.Imala je kamaru za učenje,plus u četvrtak ima čas gitare,pa i to je vežbala.Super joj ide.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 21.11.2023 20:46:05
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 I meni je u kuhinji. Pa kad raspalim i nju i aspirator i rucak i televizor u isto vreme ne zna se ko sta slusa 😅😅😅 I ja isto
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 21.11.2023 21:49:51
|
|
|
|
Kata90
|
Evo me Flam da odg,19 dec.ali slavimo ranije za decu 16tog.Plazma je da,jako fina torta....spominjao mi je sin i jafa tortu mada ni ona nije losa😊 mislim imamo vremena jos.
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 21.11.2023 22:19:20
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ah, taj 19.12. Najlepsi datum 😊 Ma brzo to dodje! Odmah iza ugla. 😊
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 22.11.2023 6:14:48
|
|
|
|
flamingos
|
Dovro jutro.Divno Kato.Može i jaffa torta.Pravila sam je za svoj rođendan.Pijem kafu,pa dete da se sprema za školu.Danas skraćeni časovi.Nadam se da ste dobro.Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 22.11.2023 9:22:31
|
|
|
|
Srecko47E
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 IZVORNA PORUKA: Srecko47E Jel vam masina lepo osusi? Meni ves uvek bude vlazan. A nema koju metodu nisam probala. Imam Candy 2u1... Meni super. Debele peskire za 100min osusi do kraja. A jel celu masinu susis ili pola? Sve osusi do pola,pri tome crvnda tri sata i ne osusi. Kupovala sam i kuglice,maramcie,ma nema sta nisam Ves bude vlazan. Pere 9kg,susi 6/7kg,nikad nema vise od pola i opet isto. Vec ludim,ali ajde... Nego ne mogu vise ves po kuci,oseti se vlaga...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 22.11.2023 10:35:47
|
|
|
|
Srecko47E
|
Mahnula sam ovde,prelistala teme...Konacno stize klijent,da se danas nesto iradi. Juce smo presedeli na poslu. E uprava ne radi,ne cuve podatke,a nama ruke vezane. Zelim vam lep dan svima!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 22.11.2023 10:45:29
|
|
|
|
flamingos
|
Dan je kao stvoren za spavanje.Mašem iz kuhinje.Uskoro stiže dete,pa gledam da joj bude vruće kad dođe da jede.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 22.11.2023 10:56:40
|
|
|
|
Ana RR
|
Mnogo znači kada imate prostora za vešernicu. Jedini problem je što zaboravite na veš jer ne čujete mašine (ne pitajte kako znam )
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 22.11.2023 11:05:57
|
|
|
|
Srecko47E
|
Imam jednu sok sobu,koja je ozbiljne velicine. Ima mesta za sve,ali...Ta soba nije sredjana i ne kani mi se nesto,jedino mije sad palo... Zasto da ne ubacim tamo zicu za susenje vesa
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 22.11.2023 11:26:40
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Srecko47E IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 IZVORNA PORUKA: Srecko47E Jel vam masina lepo osusi? Meni ves uvek bude vlazan. A nema koju metodu nisam probala. Imam Candy 2u1... Meni super. Debele peskire za 100min osusi do kraja. A jel celu masinu susis ili pola? Sve osusi do pola,pri tome crvnda tri sata i ne osusi. Kupovala sam i kuglice,maramcie,ma nema sta nisam Ves bude vlazan. Pere 9kg,susi 6/7kg,nikad nema vise od pola i opet isto. Vec ludim,ali ajde... Nego ne mogu vise ves po kuci,oseti se vlaga... Srecko, meni se to desava kada npr. stavim manje vesa. Jel barem da kugla smanjuje vreme susenja ili je laz? Htela sam da kupim. Ali ako nisi zadovoljna necu. Masem iz skole.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?