Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Naslovne strane.. Vi i Vasa deca? 1.3.2018 22:46:57
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja sam videla reklamu ali nisam uopste detaljno gledala o cemu se radi... Ako jos nesto pronadjemo na tu temu javicemo ovde 😊
|
|
RE: Naslovne strane.. Vi i Vasa deca? 2.3.2018 0:22:47
|
|
|
|
Srecko47E
|
Nisam znala za ovo.sada cujem..
|
|
|
|
RE: Naslovne strane.. Vi i Vasa deca? 30.10.2023 20:13:39
|
|
|
|
flamingos
|
Da,bili smo na naslovnoj strani-jednom svo troje,a dva puta dete i ja(kulinarski časopis je u pitanju).
|
|
|
|
RE: Naslovne strane.. Vi i Vasa deca? 31.10.2023 8:56:10
|
|
|
|
Srecko47E
|
Ne objavljujem decu javno. Nisam za to.
|
|
|
|
RE: Naslovne strane.. Vi i Vasa deca? 31.10.2023 9:17:01
|
|
|
|
flamingos
|
Svoje dete objavljuje mm na fb.Ja to ne koristim.A naslovne strane su prikladne tako da baš volim kad vidim dečicu(porodicu).Fotografišu se sve javne ličnosti,što bi mi bili izuzeci(govorim u svoje ime).Da zamišljamo kako smo javne ličnosti.🙄
|
|
|
|
RE: Naslovne strane.. Vi i Vasa deca? 31.10.2023 9:18:44
|
|
|
|
Srecko47E
|
Nevezano za slike dece,koji je to casopis u pitanju? Ja kupujme Bakina kuhinja,nisam videla neke druge. A volim casopise sa receptima,uvek nadjem nesto novo.
|
|
|
|
RE: Naslovne strane.. Vi i Vasa deca? 31.10.2023 9:38:30
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Srecko47E Nevezano za slike dece,koji je to casopis u pitanju? Ja kupujme Bakina kuhinja,nisam videla neke druge. A volim casopise sa receptima,uvek nadjem nesto novo. "Pošapji recept" i "Torte i kolači".U"Bakinoj kuhinji"su objavljivali fotografije na poslednjoj stranici u okviru rubrike"Iz Vašeg albuma",a u ova dva izdanja na naslovnoj,plus mi fali još 2 puta da objave recept i tako stignem do 100.recepta u časopisu(za svaki objavljeni recept dobijam novčanu nagradu).
|
|
|
|
RE: Naslovne strane.. Vi i Vasa deca? 31.10.2023 12:22:04
|
|
|
|
Srecko47E
|
Hvala. Pogledacu na trafici Moj kios. Obicno uzimam ovaj sa bakinom slikom,jer su mi super recepti. Potrazicu i ove ostale. Volimda kupujtem te casopise,ostalo mi je od bake.
|
|
|
|
RE: Naslovne strane.. Vi i Vasa deca? 31.10.2023 13:56:46
|
|
|
|
flamingos
|
Nema na čemu-uvek.Sad su proredili tako da ovih dana treba u prodaji da se nađe novi broj časopisa"Pošalji rexept",a"Torte i kolači"još uvek možeš da pronađeš,ali me je obavestila glavna urednica da neće da štampaju više.
|
|
|
|
RE: Naslovne strane.. Vi i Vasa deca? 31.10.2023 13:59:18
|
|
|
|
Srecko47E
|
Torte i kolace sam mozda uzela jednom,secam se da su recepti bili ok. Ja volim donace,starinsko spremanje u smislu poslastica. Ove moderne kolace,smuti i prospi..Bas ne volim.
|
|
|
|
RE: Naslovne strane.. Vi i Vasa deca? 31.10.2023 14:02:41
|
|
|
|
flamingos
|
Tu ima za svačiji ukus.Volim ja i starinske,a i ove smuti,pa prospi.
|
|
|
|
RE: Naslovne strane.. Vi i Vasa deca? 1.11.2023 10:55:22
|
|
|
|
Srecko47E
|
Ja nisam nesto fan tihbrzinskih. Sve se svodi na isto. Sta znam,torba bez makar 3/4 kore mi nije torta. Svekrva mi je postavila visoke standarde za torte i kolace-
|
|
|
|
RE: Naslovne strane.. Vi i Vasa deca? 1.11.2023 10:59:34
|
|
|
|
flamingos
|
Kako ko voli.
|
|
|
|
RE: Naslovne strane.. Vi i Vasa deca? 1.11.2023 11:01:39
|
|
|
|
Srecko47E
|
Za nenajavljene goste spas,kako god.
|
|
|
|
RE: Naslovne strane.. Vi i Vasa deca? 1.11.2023 11:04:10
|
|
|
|
flamingos
|
A i bude i lepo to smuti,pa prospi.
|
|
|
|
RE: Naslovne strane.. Vi i Vasa deca? 1.11.2023 11:11:27
|
|
|
|
Srecko47E
|
Ja sam na ig pronalazila neke receote,nego je sve puding i keks.Ili soki keks+slatka pavlaka. Doduse,nisam smisljala sama ni muckala.
|
|
|
|
RE: Naslovne strane.. Vi i Vasa deca? 1.11.2023 11:15:04
|
|
|
|
flamingos
|
Joj ja ni puding ne volim.Volim torte sa keksom i voćem-za tili čas spremne,a ukusne.
|
|
|
|
RE: Naslovne strane.. Vi i Vasa deca? 1.11.2023 11:24:57
|
|
|
|
Srecko47E
|
E to volim! One jednostavne-piskote,maline npr,pavlaka i secer u prahu. To cesto pravim kad je sezona crvenog voca.
|
|
|
|
RE: Naslovne strane.. Vi i Vasa deca? 1.11.2023 11:26:50
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Srecko47E E to volim! One jednostavne-piskote,maline npr,pavlaka i secer u prahu. To cesto pravim kad je sezona crvenog voca. Da,baš takve.
|
|
|
|
RE: Naslovne strane.. Vi i Vasa deca? 1.11.2023 11:27:39
|
|
|
|
Srecko47E
|
Te su misuper. Ne volim one da se skuva puding,izmrvi keks i to je torta. E jeste sipak. Budimo realni,pravimo ito.
|
|
|
|
RE: Naslovne strane.. Vi i Vasa deca? 1.11.2023 11:30:19
|
|
|
|
flamingos
|
Ma pravim sve-nego dok ugodim po svačijem ukusu-a najgora sam ja.🙄
|
|
|
|
RE: Naslovne strane.. Vi i Vasa deca? 1.11.2023 11:36:36
|
|
|
|
Srecko47E
|
Moji ne vole slatko,pa uglavnomspremam za nekog. A volim nedeljomda imam kolac u kuci,tortu sta god.Samo da je nesto posle rucka. Te ne gledam ko sta voli.
|
|
|
|
RE: Naslovne strane.. Vi i Vasa deca? 1.11.2023 12:11:55
|
|
|
|
flamingos
|
Mi svi volimo slatko,pogotovu dete.
|
|
|
|
RE: Naslovne strane.. Vi i Vasa deca? 1.11.2023 15:08:40
|
|
|
|
Srecko47E
|
Kod mene je muz problem,on jede krisom
|
|
|
|
RE: Naslovne strane.. Vi i Vasa deca? 1.11.2023 16:10:46
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Srecko47E Kod mene je muz problem,on jede krisom Mm ne jede krišom.Eno ga,šuška već kesa.🙄
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?