Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Avgustovsko RR kafanče 19.8.2023 7:57:25
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Skuvala sam kafu,izvolite.❤
|
|
|
|
RE: Avgustovsko RR kafanče 19.8.2023 16:37:32
|
|
|
|
Kata90
|
Evo kafe ko zeli,nek izvoli 😊
|
|
RE: Avgustovsko RR kafanče 19.8.2023 17:09:32
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala Kato.Uz tvoju kafu stiže i moja štrudla sa makom.❤
|
|
|
|
RE: Avgustovsko RR kafanče 19.8.2023 22:22:00
|
|
|
|
flamingos
|
Laku noć želim svima.❤
|
|
|
|
RE: Avgustovsko RR kafanče 20.8.2023 8:51:41
|
|
|
|
17 joka
|
Dobro jutro svima , moze li pomoc nije me odavno bilo i nemogu da se snadjem postoji li tema trudnica ako ima moze li neko da mi postavi link za temu hvala puno svima.☕️🍰
|
|
RE: Avgustovsko RR kafanče 20.8.2023 9:11:58
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Joko,javiće se neko.Može kafa?❤
|
|
|
|
RE: Avgustovsko RR kafanče 20.8.2023 13:38:15
|
|
|
|
Kata90
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka Dobro jutro svima , moze li pomoc nije me odavno bilo i nemogu da se snadjem postoji li tema trudnica ako ima moze li neko da mi postavi link za temu hvala puno svima.☕️🍰 Pozdrav,joka davno smo se druzili 😊 jesi trudna kada vec trazis temu? Ovako sam i ja do nedavno trazila temu,nije bilo ko da mi se pridruzi slabo ima trudnica.....
|
|
RE: Avgustovsko RR kafanče 20.8.2023 17:26:39
|
|
|
|
17 joka
|
Jesam nema sanse da nadjem temu , konacno dodje i moj red i nadam se da ce sve biti ok pa ako ima tema link molim te vidim svadta se promenilo otkad me nema😑
|
|
RE: Avgustovsko RR kafanče 20.8.2023 20:11:28
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka Jesam nema sanse da nadjem temu , konacno dodje i moj red i nadam se da ce sve biti ok pa ako ima tema link molim te vidim svadta se promenilo otkad me nema😑 Joko,uđi u"Sve forume"i tu imaš teme.Tako je kod mene na talefonu.Divno,još jedna bebica.Uživaj u trudnoći.Pozdrav.❤
|
|
|
|
RE: Avgustovsko RR kafanče 20.8.2023 23:23:49
|
|
|
|
flamingos
|
Laku noć želim svima.❤
|
|
|
|
RE: Avgustovsko RR kafanče 21.8.2023 9:20:52
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Joko,jesi li se snašla?Ko želi kafu neka izvoli.❤
|
|
|
|
RE: Avgustovsko RR kafanče 21.8.2023 10:39:24
|
|
|
|
17 joka
|
Nisam uspela da nadjem sve stare teme i objave 😔Evo po neki kolacic uz kaficu 🍩🍰🧁☕️
|
|
RE: Avgustovsko RR kafanče 21.8.2023 11:54:03
|
|
|
|
Srecko47E
|
Pozdrav zene, od mene ide 2u1-to bi bilo to za danas . :)
|
|
|
|
RE: Avgustovsko RR kafanče 21.8.2023 13:15:25
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka Nisam uspela da nadjem sve stare teme i objave 😔Evo po neki kolacic uz kaficu 🍩🍰🧁☕️ Ne zalaze u kafanče da vide objave.Piši u"razgovori mama".Hvala na kolačima.Koji si mesec?
|
|
|
|
RE: Avgustovsko RR kafanče 21.8.2023 15:49:21
|
|
|
|
Kata90
|
Nema teme,jer nema trudnica....Cestitam ti Joka,koja si nedelja?Neko za kaficu☕☕☕
|
|
RE: Avgustovsko RR kafanče 21.8.2023 16:52:12
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka Jesam nema sanse da nadjem temu , konacno dodje i moj red i nadam se da ce sve biti ok pa ako ima tema link molim te vidim svadta se promenilo otkad me nema😑 Joko, koja tema te interesuje? Ako je tema o trudnoci, mnogo se radujem.
|
|
RE: Avgustovsko RR kafanče 21.8.2023 16:56:10
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Niko odavno ne pise Klik
|
|
RE: Avgustovsko RR kafanče 21.8.2023 22:09:47
|
|
|
|
flamingos
|
Laku noć želim svima.❤
|
|
|
|
RE: Avgustovsko RR kafanče 22.8.2023 7:55:24
|
|
|
|
flamingos
|
|
|
|
|
RE: Avgustovsko RR kafanče 22.8.2023 12:31:09
|
|
|
|
17 joka
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR IZVORNA PORUKA: 17 joka Jesam nema sanse da nadjem temu , konacno dodje i moj red i nadam se da ce sve biti ok pa ako ima tema link molim te vidim svadta se promenilo otkad me nema😑 Joko, koja tema te interesuje? Ako je tema o trudnoci, mnogo se radujem. Jeste Sanjice pisah ali vidim ovde bas doslo do mnogih promena , nema zenica onog druzenja i zurki svaki dan 😊
|
|
RE: Avgustovsko RR kafanče 22.8.2023 22:41:29
|
|
|
|
ANDJEELA
|
Joko tu smo mi za tebe ❤️Mnogo mi je drago,jako si me obradovala!Veliki pozdrav
|
|
|
|
RE: Avgustovsko RR kafanče 22.8.2023 23:46:17
|
|
|
|
flamingos
|
Što volim kad zaživi naše kafanče,da ne samujem.Laku noć želim svima.❤
|
|
|
|
RE: Avgustovsko RR kafanče 23.8.2023 7:08:31
|
|
|
|
flamingos
|
|
|
|
|
RE: Avgustovsko RR kafanče 23.8.2023 22:51:09
|
|
|
|
flamingos
|
Laku noć želim svima.❤
|
|
|
|
RE: Avgustovsko RR kafanče 24.8.2023 7:01:48
|
|
|
|
flamingos
|
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?