Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: SeptembaRRsko kafance 8.9.2022 16:26:58
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro je Mirko, ima li jos temp? Evo ja cekam jos malo pa idem napolje. Mm pije kafu sam, meni nesto ne prijaju u poslednje vreme.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kafance 8.9.2022 16:35:24
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Nema od juce kad ga je drmnula 39. Posle toga spavao i jutros isli da se testira i krv. Kad se vratili spavao 2-3h i sad je vracen na fabricko nadam se da ce biti sve ok.I ja sama pijem kafu..
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kafance 8.9.2022 19:26:31
|
|
|
|
flamingos
|
Super Mirko.Neka tako i ostane.Mi sad došle iz grada.Pijete nešto?
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kafance 8.9.2022 21:15:56
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mirko, nek tako i ostane. 😊Ja bi jednu koka kolu 😊
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kafance 8.9.2022 22:06:30
|
|
|
|
flamingos
|
Stiže koka kola.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kafance 8.9.2022 22:40:34
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Jao moze koka kola...Izbegavam kao gazirano ali..... Hmmm... Sta ima u kafani?
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kafance 8.9.2022 22:43:44
|
|
|
|
flamingos
|
Stiže Mirko i za tebe koka kola,a ja napuštam kafanče.Odoh na spavanje.Laku noć želim svima.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kafance 8.9.2022 23:21:40
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko Jao moze koka kola...Izbegavam kao gazirano ali..... Hmmm... Sta ima u kafani? I ja izbegavam al nadjoh flasu u podrumu... Mm me gleda malopre i kaze nemoj da se zalis kad te zaboli grlo 😂 Jok, ti ćeš 😂
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kafance 9.9.2022 6:16:46
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Skuvala sam kafu,izvolite.❤
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kafance 9.9.2022 8:25:21
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro jutro, moze jos jedna kafa, hvala 😊
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kafance 9.9.2022 8:30:11
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Sinoc oko 6 poce myzika iz komsiluka, kolce, narodnjaci.... Posle kad sam se cracala vidim svadbeni venac na kapiji odakle se cuje muzika. Veselo bese negde do ponoci 😊A vazduh smrdiiiiii sinoc... Uzas, em muzika em miris! Zapalio se kiosk za pljeskavice, verovatno odzak. Videh i vatrogasce. Kazem bas veselo vece 😊
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kafance 9.9.2022 8:45:40
|
|
|
|
flamingos
|
Stiže kafa Ivanka.Znači i kod vas burna noć.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kafance 9.9.2022 9:05:39
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Dobro jutro, mi popili kafu, M doručkovao i da idemo do dr po opravdanje i zvanični rezultat testa na kovid.Kod nas mirna noc, samo pticice se cule ❤️😊A ja sanjala neke zmije 🙄
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kafance 9.9.2022 14:25:42
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Stigle Ivkine bele police za sobu, cas_timooooo 🥰Narucujte!
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kafance 9.9.2022 15:34:35
|
|
|
|
flamingos
|
Divno Ivanka.Za mene kisela voda.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kafance 9.9.2022 15:47:00
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Stizeeeee
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kafance 9.9.2022 15:49:11
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Evo sipam! 😊
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kafance 9.9.2022 17:21:22
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala.❤
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kafance 9.9.2022 23:03:46
|
|
|
|
flamingos
|
Laku noć želim svima.❤
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kafance 9.9.2022 23:51:16
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Kiselica u kafani?Ima li koga? 😊😊😊
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kafance 10.9.2022 0:29:10
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ja sam tu ali idem uskoro, pada glava...
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kafance 10.9.2022 6:47:38
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Skuvala sam kafu,izvolite.Mada,ni lonac kafe neće da mi pomogne.Ovaj ne odustaje sa jutarnjem buđenjem uz pojačani ton tv.Strašno.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kafance 10.9.2022 8:09:05
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro jutro, kod mene mirno 😊
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kafance 10.9.2022 8:28:51
|
|
|
|
dddaca
|
Kod mene se uveliko radi u onoj zgradi u blzini. Deli nas vazdusnom linijom nekih 100 m mislim, nije bas ni blizu, ali to toliko lupa. Da bar vikendom imaju obzira. Pre pola osam smo se probudili. Mogu samo da zamislim kako je stanarima iz zgrade pored njih
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kafance 10.9.2022 9:23:25
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Joj znam kako je. Nama su godinama u komsiluku renovirane kuće. Katastrofa. Ali, posto me svekar ucutkao onom recenicom da mozda komsiluku nesto i od mene smeta ja cutim. Cutim i kad vare nesto na samoj ulici na 5m od nas. Cutim kad onim crevom pod pritiskom svi peru automobile i kamione na ulici pola dana. More kad postanem baksuz... 😂
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
kuda na odmormarince1Sta biste izabrali kao varijantu za letovanje sa dvoje male dece?Halkidiki Hotel kolima (
35%)
Tursku avionom (
29%)
Tasos privatni smestaj (
36%)
Ukupan broj glasova: 72Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!