Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: SeptembaRRsko kafance 2.9.2022 23:39:17
|
|
|
|
flamingos
|
Laku noć želim svima.❤
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kafance 3.9.2022 8:57:07
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Skuvala sam kafu,izvolite.❤
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kafance 3.9.2022 12:59:41
|
|
|
|
flamingos
|
Niko ne svraća u naše kafanče.Ja sam tu.Ponudih vas kafom,a evo i pica mafini,pa ko voli neka izvoli.❤
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kafance 3.9.2022 15:28:40
|
|
|
|
dddaca
|
Evo me Flam, tek sad sedoh
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kafance 3.9.2022 17:48:44
|
|
|
|
flamingos
|
Daco,posla uvek im.Evo i mi dođosmo iz grada i sad da smućkam 2 u 1 i da sednem malo,pa odoh još koje šta da završim.Inače,da častim za dva poklon paketa koje osvojih,naravno,svojim receptima.U pitanju su C proizvodi (slatki poklon paket,predivan) stigao je danas a pre par dana 30 kesica doncafe i termos.❤
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kafance 3.9.2022 22:29:04
|
|
|
|
flamingos
|
Laku noć želim svima.❤
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kafance 3.9.2022 22:46:51
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Vau Flam, cestitam na nagradama. Mora da se cas_ti.. Aj ujutru kafa..Sada vise ne pijem nista. Samo vodu.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kafance 3.9.2022 22:58:01
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala Mirko.Kafenišemo sutra i častimo se.I ja pijem vodu.Generalno,samo i vodu pijem(ili kiselu).Retko kad nešto gazirano popijem,a ni ne smem.Opet zbog problema sa hemoroidima(ni to neće).Ma oni neće ništa...🙄Ali da ne mašim temu.Ali dobro i u kafančetu se popriča o nečemu uz iće i piće.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kafance 4.9.2022 8:26:39
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Skuvala sam kafu,izvolite.Mirko,sad može kafa,da častim.Biće danas i neka poslastica.❤
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kafance 4.9.2022 8:37:54
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Dobro jutro, moze kafa.Kod nas neko vreme šlb. Juce sunceee a danas opet kisa
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kafance 4.9.2022 8:45:51
|
|
|
|
flamingos
|
Stiže kafa.Kod nas je lepo vreme.Nadam se da tako i ostane.❤
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kafance 4.9.2022 8:56:54
|
|
|
|
dddaca
|
Dobro jutro! Pijem i ja kafu, kod nas oblacno. Samo da nema kise i meni je ok
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kafance 4.9.2022 20:08:08
|
|
|
|
flamingos
|
Izvolite na krofne.Služim i piće po želji.❤
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kafance 4.9.2022 22:54:04
|
|
|
|
flamingos
|
Laku noć želim svima.❤
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kafance 5.9.2022 6:07:10
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Skuvala sam kafu,izvolite.❤
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kafance 5.9.2022 18:10:11
|
|
|
|
flamingos
|
Nikoga nema u našoj kafanici.Hajde da vas častim za još jednu predivnu nagradu.Na jednom portalu na kome objavljujem recepte proglašena sam za kuvara meseca i kao nagradu dobijam express lonac koji uskoro stiže na moju kućnu adresu.Častiću i tada.A sada šta god želite služim.❤
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kafance 5.9.2022 22:55:42
|
|
|
|
flamingos
|
Pošto samujem u našem kafančetu,hajd i da zatvorim.Fajront.🙄Odoh na spavanje.Laku noć želim svima.❤
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kafance 5.9.2022 22:55:46
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Mi merimo temp. M mi ima od nocas. Isli kod dr kao neki virus..Pa sad merimo i pratimo. Jede pije veseo i sve je ok za sada. Sem te temp. Flam, cestitam od ❤️❤️❤️❤️ 😊
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kafance 5.9.2022 23:00:20
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala Mirko.Džaba ti bilo temperature.Hajd da imate mirnu noć.Pijemo sutra kafu u našem baru,da častim,Valja se tako.❤
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kafance 5.9.2022 23:06:13
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Popio sirup sada. Bice valjda ok. Sve je ostalo ok.Gledamo crtani dok malo spadne.. Sta ima kod vas? Ima li nekoga u kafani?
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kafance 5.9.2022 23:18:37
|
|
|
|
flamingos
|
Spašće nakon sirupa.Nema Mirko nikog u kafančetu.Odoh i ja.Sutra ustajemo rano.Anđela uveliko spava.Pre podne ide u školu,pa ranije u krevet.Odmarajte i budite dobro.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kafance 5.9.2022 23:20:22
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Mi samo Prepodne u skolu. Ali sada ne idemo.Pa onda lepo spavaj Flam i svi ostali.. 😴😴😴😴
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kafance 5.9.2022 23:22:23
|
|
|
|
flamingos
|
Mi jedne nedelje pre podne,druge popodne.I vi lepo spavajte.❤
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kafance 6.9.2022 6:21:24
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Skuvala sam kafu,izvolite.Mirko,kako je protekla noć?❤
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kafance 6.9.2022 7:20:56
|
|
|
|
dddaca
|
Wow Flam, tek sad vidim da si dobila ekspres lonac. Bravo Moze kafa za mene Mirko, kako ste? Jel prosla temperatura?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
Imena za dve devojchiceNekoliko imena u opciji...trazi se najbolja kombinacija :)Petra (
25%)
Anja (
19%)
Sara (
18%)
Dajana (
5%)
Lena (
33%)
Ukupan broj glasova: 246Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!