Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 17.1.2022 11:09:59
|
|
|
|
flamingos
|
Mirko,preživeli slatkiši.Kod nas još uvek i jelka,a i slatkuši.Uživajte u šetnji.Odosmo i mi do grada.
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 17.1.2022 15:57:55
|
|
|
|
flamingos
|
Gde ste?Ko je za 2 u 1?Da popijemo,pa odoh da nastavim gde sam srala.Pazarismo i prošetasmo.Lepo je vreme.Sad napravih rolat sa piškotama i malinama i krećemo sa sređivanjem Anđeline sobe.Imam i da peglam itd.
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 17.1.2022 18:23:08
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Flamingos, moze meni kafica.. Pa da skoknem do poste.
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 17.1.2022 18:42:53
|
|
|
|
Duškić
|
Moze i meni 2 u 1. Da se mall zagrejem.
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 17.1.2022 19:55:51
|
|
|
|
flamingos
|
Duškić,Mirko-stiže.❤
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 17.1.2022 22:43:43
|
|
|
|
flamingos
|
Laku noć želim svima.❤
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 17.1.2022 23:54:46
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Laku noc.. lepo spavajte ❤
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 18.1.2022 6:42:02
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Devojke drage, ostavljam vam kafu i caj, a ja begam na posao!
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 18.1.2022 8:04:16
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Dobro jutro, hvala Ivana. Evo i ja kuvam kafu ☕☕☕☕
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 18.1.2022 8:05:07
|
|
|
|
nata11
|
Jutro. Sto volim ova luda jutra, oblaci se, oblaci dete, vozi u vrtic, vidis nema goriva pa na pumpu, pa u zadnji momenat stizes na posao. Kad ce vikende
|
RE: JanuaRRska kafanica 18.1.2022 8:48:39
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Hvala vam na kafama-divne ste.Nato,veselo jutro.Sad će vikend.❤
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 18.1.2022 9:24:26
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Jutro. Sto volim ova luda jutra, oblaci se, oblaci dete, vozi u vrtic, vidis nema goriva pa na pumpu, pa u zadnji momenat stizes na posao. Kad ce vikende Nama od ponedeljka krece turneja. Bice veselo.
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 18.1.2022 10:14:06
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Ja jedva cekam da pocne skola. M je dosadno. Sam je. Koga kod zovem svi imaju boginje. A dan pre rodjendana njegova sestra dobila.Dan posle rodjendana neka deca koja su nam bila. Od ponedeljka bar pocinje skola. I nadam se da ce biti lepo i njemu i meni. A planiram da uzmem i prepelicja jaja da ga malo ojacam. Jel zna neko da li sada krecu pisana slova?Koliko mi se cini to se uci u drugom polugodistu?
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 18.1.2022 13:58:58
|
|
|
|
flamingos
|
Mirko,i Anđela jedva čeka polazak u školu.Danas joj dola!i drugarica,da se druže.Završih sve.Mm ode do sela.Ćas da siđem smeće da bacim i čekamo društvo.❤
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 18.1.2022 14:03:33
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Jao meni je stigla poruka napokon mi stize skafander. Samo jos ne znam vreme ali bar znam da je to danasss.... Flamingos, bas lepo, imace drustvo , lepo se provedite.. Mi malo citali i ja zavrsavam po kuci,pa je dosla sveki i sad M gradi sebi prodavnicu za igru. Mm ode na posao.
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 18.1.2022 14:11:22
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko Ja jedva cekam da pocne skola. M je dosadno. Sam je. Koga kod zovem svi imaju boginje. A dan pre rodjendana njegova sestra dobila.Dan posle rodjendana neka deca koja su nam bila. Od ponedeljka bar pocinje skola. I nadam se da ce biti lepo i njemu i meni. A planiram da uzmem i prepelicja jaja da ga malo ojacam. Jel zna neko da li sada krecu pisana slova?Koliko mi se cini to se uci u drugom polugodistu? Da, krecu od drugog polugodista. I mi krecemo u drugom tablicu množenje. Moje obe jedva cekaju u školu. Poželele su drugare.
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 18.1.2022 14:31:45
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Srecan nam pocetak za 6 dana 😊 A Vojvodjanima srecan pocetak od juce 😊
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 18.1.2022 14:32:40
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Srecno. Hvata me trema
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 18.1.2022 14:49:58
|
|
|
|
mama Jo
|
Hajde da skuvam kafu, davno nisam 😊
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 18.1.2022 15:16:52
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Hajde mama jo, pozeleli smo se tvoke kafe 😉😊😙😙
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 18.1.2022 15:17:10
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala Mirko.Mama Jo,jeste li dobro?Može kafa.❤
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 18.1.2022 19:29:19
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Sta ima u kafani? Sta pijemo?
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 18.1.2022 19:41:30
|
|
|
|
flamingos
|
Mirko,ja pijem kiselu vodu.Deca večeraju.Sedoh malo da vidim šta ste pisale.
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 18.1.2022 21:18:24
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Samo ja pisem veceras, vidi se da ne radim nista 😂 Pa kad sam orvi out u zivotu na bolovanju 😂 Eeeeej, to treba proslaviti 🥂🥂🥂🥃🥃🥃🍷🍷🍷
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 18.1.2022 23:25:08
|
|
|
|
flamingos
|
Laku noć želim svima.❤
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?