Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRsko kafance 29.12.2021 7:40:51
|
|
|
|
Bambino1
|
Kafa moze uvek. 🙂
|
|
|
|
RE: DecembaRRsko kafance 29.12.2021 8:11:34
|
|
|
|
dddaca
|
Stize
|
|
|
|
RE: DecembaRRsko kafance 29.12.2021 8:39:34
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Meni trebaju cackalice, kao u crtanom filmu da mi ostanu otvorene oci Mnogo mi se spava
|
|
RE: DecembaRRsko kafance 29.12.2021 8:55:40
|
|
|
|
flamingos
|
Doro jutro.I za mene jedna kafa.❤
|
|
|
|
RE: DecembaRRsko kafance 29.12.2021 11:31:50
|
|
|
|
Queen Lady
|
Zdravo zene. Sta ima na meniju danas?
|
|
RE: DecembaRRsko kafance 29.12.2021 11:54:20
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Queen Lady Zdravo zene. Sta ima na meniju danas? Pa gde si nam ti?Sipam šta želiš da popiješ.Pročitah...Slutim da se nešto desilo...Brzo sam završila kod ginekologa.Radila mi ultra zvuk,sve je odlično.Samo me zafrkava godina proizvodnje-što bi rekao mm.🙄Papa test sam radila u aprilu.Sve je bilo u redu.Tako da sam po tom pitanju mirna.Ultra zvuk dojki mi zakazala za 24.januar i to je to.
|
|
|
|
RE: DecembaRRsko kafance 29.12.2021 12:04:05
|
|
|
|
Queen Lady
|
Moze neki sokic ako ima. Pisem, samo da vidim da li cu da otvaram novu temu.
|
|
RE: DecembaRRsko kafance 29.12.2021 12:29:48
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Danas svima trebaju cackalice za oci 🙄
|
|
RE: DecembaRRsko kafance 29.12.2021 12:39:08
|
|
|
|
flamingos
|
Lady,stiže sokić.❤
|
|
|
|
RE: DecembaRRsko kafance 29.12.2021 12:41:10
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Zdravo zdravo... Ja tek sad stigla kuci.. Sta radite? Ja da spremim rucak.
|
|
|
|
RE: DecembaRRsko kafance 29.12.2021 23:04:27
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Posluzite se..
|
|
|
|
RE: DecembaRRsko kafance 29.12.2021 23:06:11
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Opa Mirko, stiglo je nesto i od tebe. Necu te preskociti posebno kad je ovako lepo. 😊
|
|
RE: DecembaRRsko kafance 29.12.2021 23:41:33
|
|
|
|
flamingos
|
Laku noć želim svima.❤
|
|
|
|
RE: DecembaRRsko kafance 29.12.2021 23:53:58
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mirko, naravno ako nisi pojela sve.
|
|
RE: DecembaRRsko kafance 30.12.2021 0:42:45
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Ha ha, Sanjice, nisam nisam... Mnogo su lepo ispale. ❤
|
|
|
|
RE: DecembaRRsko kafance 30.12.2021 8:01:39
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Mirko,divno ti je posluženje.Skuvala sam kafu,izvolite.❤
|
|
|
|
RE: DecembaRRsko kafance 30.12.2021 8:12:04
|
|
|
|
dddaca
|
Dobro jutro. Moze kafa i za mene, a mogu i te lepe kiflice ako je ostalo
|
|
|
|
RE: DecembaRRsko kafance 30.12.2021 8:58:12
|
|
|
|
flamingos
|
Stiže kafa.❤
|
|
|
|
RE: DecembaRRsko kafance 30.12.2021 9:03:51
|
|
|
|
dddaca
|
Hvala
|
|
|
|
RE: DecembaRRsko kafance 30.12.2021 9:27:42
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mirko, ima li jos kiflica ili sta su vec? Mnogo lepo izgledaju.
|
|
RE: DecembaRRsko kafance 30.12.2021 10:10:14
|
|
|
|
dddaca
|
Meni lice na rolovane virsle. Ali ne bih odbila ni kiflice
|
|
|
|
RE: DecembaRRsko kafance 30.12.2021 10:55:07
|
|
|
|
flamingos
|
Ko je za drugu kafu?Pauza,pa nastavljam gde sam stala.❤
|
|
|
|
RE: DecembaRRsko kafance 30.12.2021 11:32:21
|
|
|
|
dddaca
|
Ja nisam za kafu, ali za pauzu jesam
|
|
|
|
RE: DecembaRRsko kafance 30.12.2021 15:25:30
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Ovo je nesto izmedju kiflica i rol virslica. Punite cime zelite. Ali testo je divno mekano i predivno. Ja ih zovem crvici kiflice. Posto imam recept kiflice pa recept rol virsle a ovo sam onda zapisala tako Nego, sta ima kod vas? Kako ste? Ima neka kafica?
|
|
|
|
RE: DecembaRRsko kafance 30.12.2021 15:30:01
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mirko, salji recept. Evo ja cekam da mi bude gotov rucak i da jedem. Bas sam ogladnela.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Pokidaj januarski rok uz Cognitivu!Pripremi se za ispitni dan kao profesionalac.
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.