dunja RR
|
Ne znam Milena, ja sam bila ispred laba sa sinom i kolicima, padala je kiša, a nismo hteli unutra svi, zbog gužve i korone. Odjednom vidim kroz staklo laborantkinju kako dovodi M do vrata, potpuno krvavu, ruke, lice, odeća, mm nigde nema (on se oblačio, u šoku), a po celom labu, po podu krv. Ja sam uletela bez maske (imala sam je na sebi i napolju, ali od šoka, ne stigoh da je prebacim na nos i usta kada uleteh unutra), možda sam i koronu pokupila ko zna. Pričao mi mm da je vadila krv neka nadrndana mlada laborantkinja, koju on zna od ranije, pre 2-3 meseca mu je ta ista vadila krv kada je imao upalu prostate. I nije mogla da izvadi, zvala koleginicu, starija žena, i ona nešto, kaže mm, masirala M ruku (na prevoju lakta), i samo jurnula krv u mlazu, a vadile iz prsta. Jedva zaustavila krv. M pola sata nakon toga primila MMR, jedna divna teta u našem Domu zdravlja daje vakcine, M nije plakala uopšte. Dete od nepune 2 godine, nije plakalo na vakcinaciji, ona je moj junak a pride prethodno iskasapljena i istraumirana u privatnom labu. Kada neko radi svoj posao sa ljubavlju, to tako biva ..i obrnuto.
< Poruku je uredio dunja RR -- 9.2.2021 22:24:17 >