Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 22.12.2020 18:07:02
|
|
|
|
mati
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Emi ja sam batalila kapsule jer mi je mašina takva da mi se kapsula svaki 3. put zaglavi odmah na početku u vratima i veš se pere samo vodom, kapsula se ne rastvori. Ali istina da super mirišu. Dok ne ppomenim mašinu, a biće to uskoro, radi ona ali već je stara .. Dunjci. Moja mašina je stara malo više od tri godine i iasto mi se desi da se zaglavi kapsula. Inače samo kapsule koristim. Persil, Lenor, Ariel. Zavisi koji je na akciji. Ne znam sa čim ima veze, mozda je na početku dobro ne ubacim. Jer ja ubacim prvo veš, pa onda muvam ruku da stavim kapsulu na dno. Ali čisto da znaš da nema veze sa vekom mašine, bar ja tako mislim...
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 22.12.2020 18:17:49
|
|
|
|
emicaa
|
Ja prvo ubacim kapsulu pa onda tek ves.Tako pise i na uputstvu.Jednom mozda da se zaglavila od kad ih koristim.
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 23.12.2020 18:35:05
|
|
|
|
branki*
|
ja sam kupia u dve ture po kutiju persil kapsula i jesu dobre.zaista ne treba omeksivac.ja ubacim ves i odozgo tutnem kapsulu i bude sve uvek super. mada,sad sam opet uzela zuti duel
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 23.12.2020 22:32:55
|
|
|
|
dunja RR
|
Hej draga, da, da kapiram, ja sam ubeđena da ima veze sa modelom, tj. sa vratima ali sada, sa čim tačno oko vrata, nemam pojma. Ja sam uvek stavljala prvo kapsulu pa veš, jer sam bila na promociji kada su se kapsule tek pojavile, i ta žena je 20 puta ponovila da prvo ide kapsula, baš je bila dosadna, ali eto, pamtim to još uvek IZVORNA PORUKA: mati IZVORNA PORUKA: dunja RR Emi ja sam batalila kapsule jer mi je mašina takva da mi se kapsula svaki 3. put zaglavi odmah na početku u vratima i veš se pere samo vodom, kapsula se ne rastvori. Ali istina da super mirišu. Dok ne ppomenim mašinu, a biće to uskoro, radi ona ali već je stara .. Dunjci. Moja mašina je stara malo više od tri godine i iasto mi se desi da se zaglavi kapsula. Inače samo kapsule koristim. Persil, Lenor, Ariel. Zavisi koji je na akciji. Ne znam sa čim ima veze, mozda je na početku dobro ne ubacim. Jer ja ubacim prvo veš, pa onda muvam ruku da stavim kapsulu na dno. Ali čisto da znaš da nema veze sa vekom mašine, bar ja tako mislim...
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 24.12.2020 10:13:51
|
|
|
|
Lilly5
|
Lenor trenutno, menjam ih cesto.
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 25.12.2020 20:11:11
|
|
|
|
vocicana
|
Coccolino senstaions ne posustajem, cesto je u akciji u Maxiju, ali vrlo rado uzimam Semana AQUA joy, divan jak, postojan, cak iiz masine za susenje kada se izvuce ves, mirise savrseno.
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 25.12.2020 20:57:36
|
|
|
|
veselicaa
|
Trenutno nijedan,persil prašak za veš toliko lepo miriše da nema potrebe za omekšivačem.
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 26.12.2020 19:47:17
|
|
|
|
Olga75
|
Ček, vi omekšivač koristite zbog mirisa? Meni je mnogo lepše peglati kad ima omekšvača ( lepše u smislu lakše ) a i peškiri su flafijasti . Sad ozbiljno ako ne stavim oplemenjivač oni peškiri su nekako grubi a frotir ne peglam. One kapsule tri u jedan ne koristim-tamo kažu ima oplemenjivača. Trenutno imam tečni ariel i dodam u ispiranje coccolino ( još ga ima, sledeće kupujem bohor)
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 26.12.2020 19:50:07
|
|
|
|
veselicaa
|
Ne samo zbog mirisa,ali sa ovim praškom za veš je peglanje isto kao kada ima omekšivača.
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 26.12.2020 20:10:16
|
|
|
|
Olga75
|
Ozbiljno? Gde kupuješ persil? Ja sam koristila i ovaj "naš" i donosila iz Mađe i morala sam oplemenjivač. Sad sam se prebacila na tečni ariel alisvejedno bez omekšivača mi je grubo. Ne znam da li je dopraška ili do vode ili je stvar navike jer moja mama nije mašinu pustila u rad ako nema bohora u kući
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 26.12.2020 20:34:53
|
|
|
|
Duškić
|
Olga, lik si. Bohor beli je moja koristila dugo kad smo bili klinci , ako se dkbro secam. Meni uvek u selu lepse mirisu stvari , sto kaze Vesj mama sad imala neki perslil plavk pakovanje je nemam pojma kako se zove a vrh kklkko dobrk mirise.
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 26.12.2020 20:50:14
|
|
|
|
veselicaa
|
Ovaj persil je isti kao kod vas,meni više zavisi kakav je veš od toga kad se suši i koliko,ja nikada ne sušim veš ako je mnogo vruće(peškire i sve što se pegla) i ne ostavljam dugo napolju.Mnogo volim da veš lepo miriše,da bude mekan,razvrstavam u nekoliko mašina sve što operem,Ninin veš sam do skoro prala odvojeno.Koristila sam cocolino omekšivac ali sa ovim praškom veš mi miriše mnogo lepše nego sa bilo kojim omekšivačem.
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 26.12.2020 20:55:55
|
|
|
|
Lilly5
|
Stari dobri bohor 😊 vraca u detinjstvo.
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 26.12.2020 21:13:45
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: veselica RR Ovaj persil je isti kao kod vas,meni više zavisi kakav je veš od toga kad se suši i koliko,ja nikada ne sušim veš ako je mnogo vruće(peškire i sve što se pegla) i ne ostavljam dugo napolju.Mnogo volim da veš lepo miriše,da bude mekan,razvrstavam u nekoliko mašina sve što operem,Ninin veš sam do skoro prala odvojeno.Koristila sam cocolino omekšivac ali sa ovim praškom veš mi miriše mnogo lepše nego sa bilo kojim omekšivačem. Možda je do vode onda. Miris nije problem, on miriši na prašak ali grub je bez oplemenjivača. Inače- ja sam M veš tek od skora - pre jedno mesec dana- počela da perem sa našim ( znaaaam, 12 godina luda sam
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 28.12.2020 8:59:23
|
|
|
|
mama Jo
|
Mi sad uzeli ljubacasti lenor. Lep je.
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 28.12.2020 9:09:28
|
|
|
|
jess021
|
Ja zuti duel, najlepsi mi je Neki dan bili kod kake a ona 4 Cocolina u kupatilu, kaze bila akcija u Maxiju 😂
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 28.12.2020 9:18:23
|
|
|
|
mama Jo
|
I meni je zuti duel ubedljivo najlepsi, njega najcesce i koristim, ponekad tako promenim. I malopre sam i posla da napisem jesva cekam sad ovaj da potrosim da uzmem zuti duel ☺️ Tako smo i mi pre nekako u maxiju na akciji uzeli persil praskove one, i cocolino. Nisam imala gde da ih stavim, ali akcija je akcija
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 28.12.2020 16:33:21
|
|
|
|
veselicaa
|
Žuti duel sam koristila kada je S bila beba,a za Ninu samo cocolino.
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 28.12.2020 17:01:48
|
|
|
|
vocicana
|
Da dodam, kupila Ornel Calming, jako mirise ubija, to je prvi miris koji sam osetila.
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 28.12.2020 17:18:13
|
|
|
|
Lilly5
|
Sledeci put cu da kupim Cocolino pa neka stoji u kupatilu 😀
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 28.12.2020 17:32:18
|
|
|
|
vocicana
|
Lilly5 ali iskljucivo creations, jak e ubitacno i ves predivno mirise
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 3.1.2021 9:37:01
|
|
|
|
Duškić
|
Uzela sam opet cocolino.
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 3.1.2021 10:03:09
|
|
|
|
Lilly5
|
Nisam jos probala Creations, sledeci put.
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 3.1.2021 10:04:24
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja sam uzela zuti duel i jedva cekam sutra da operem ves 😊 I to planiram jakne i neke prekrivace da perem ☺️
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 1.12.2021 11:19:49
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Ja kupila Bohor plavi. Ali ne mirise sve. Nesto od vesa mirise, nesto ne. Ne znam zasto. Ali ipak Lenor plavi mi je super.Vidim da sada zene dosta koriste neke granulice. Da li je neko isprobao?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?