Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 9.8.2021 21:51:03
|
|
|
|
flamingos
|
Laku noć želim svima.Istuširah se i odoh da legnem.Nešto me noge bole juče i danas.Godine...
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 9.8.2021 22:32:26
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Напољу је и даље топло. Клима и даље ради.
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 9.8.2021 22:48:55
|
|
|
|
dddaca
|
Jeste, bas je toplo jos uvek
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 10.8.2021 8:18:25
|
|
|
|
dddaca
|
Dobro jutro spavalice! Stigla je kafa
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 10.8.2021 8:54:32
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. I mene uhvatio neki umor, pa sam tek sad ustala.
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 10.8.2021 8:55:03
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Daco,može kafa.❤
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 10.8.2021 14:33:59
|
|
|
|
flamingos
|
Hajde izvolite na tortu i hladnu limunadu.Da se posladimo i odoh da peglam.❤
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 10.8.2021 19:45:24
|
|
|
|
dddaca
|
Limunada moze, torta vise ni virtuelna ne sme
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 10.8.2021 22:13:22
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Meni nesto hladno.
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 10.8.2021 22:17:05
|
|
|
|
flamingos
|
Laku noć želim svima.❤
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 10.8.2021 23:09:45
|
|
|
|
dddaca
|
Laku noc Flam.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 10.8.2021 23:11:04
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I ja se nešto razmisljam da li da begam na spavanje. Danima me muci glavobolja. Moracu da zakažem masažu
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 11.8.2021 0:28:57
|
|
|
|
dddaca
|
E sad odoh i ja
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 11.8.2021 8:19:14
|
|
|
|
dddaca
|
Dobro jutro! Bas je prijatno na terasi. Sedim na i pijem kafu.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 11.8.2021 9:50:11
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Jurim signale i evo me na terasi,na spratu.Da vam se javim i pozovem na kafu,izvolite.❤
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 11.8.2021 9:57:52
|
|
|
|
mama Jo
|
Moze, evo i ja drugu skuvala taman 😊
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 11.8.2021 15:09:11
|
|
|
|
flamingos
|
Mama Jo,ispismo kafe.Dosta je,hajd sad po jedan sladoled.Frikom,na štapiću,kornet-šta ko želi.❤
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 11.8.2021 16:48:50
|
|
|
|
dddaca
|
IZVORNA PORUKA: flamingos Dobro jutro.Jurim signale i evo me na terasi,na spratu.Da vam se javim i pozovem na kafu,izvolite.❤ Haha, zamisljam Flam kako sa soljom kafe u jednoj ruci i telefonom u drugoj hvata signal po terasi
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 11.8.2021 21:07:47
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: dddaca IZVORNA PORUKA: flamingos Dobro jutro.Jurim signale i evo me na terasi,na spratu.Da vam se javim i pozovem na kafu,izvolite.❤ Haha, zamisljam Flam kako sa soljom kafe u jednoj ruci i telefonom u drugoj hvata signal po terasi I to sa sve naočarima.🙄Još kad izgrešim kad kuckam...
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 11.8.2021 21:14:28
|
|
|
|
dddaca
|
Gresim i ja. Kad imam vremena popravim slova, kad nemam ostavim tako
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 11.8.2021 21:44:10
|
|
|
|
mati
|
Zdravo zenskaci! Ima li sunčanja na ovoj plazi Sanjice, baš te često muči glava, mene ovo vreme ubija, izgleda da mi je korona ostavila posledice, na velikoj vrućini me bole grudi, kao kad sam ležala. Moraću sve da isproveram samo da mi se završi ovo moje školovanje i obaveze...
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 11.8.2021 22:00:34
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
O zdravo živo mati.🙂 Da, bas me zeza glavobolja. Mrzi me da zakažem masažu.
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 11.8.2021 22:50:12
|
|
|
|
flamingos
|
Laku noć želim svima.❤
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 11.8.2021 23:04:19
|
|
|
|
dddaca
|
Zdravo Mati! Dugo te nije bilo.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 12.8.2021 8:58:47
|
|
|
|
dddaca
|
Dobro jutro i ovde! Popih kafu na terasi, pa da vidim sta cu dalje.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Pokidaj januarski rok uz Cognitivu!Pripremi se za ispitni dan kao profesionalac.
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.