Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 21.1.2021 7:57:02
|
|
|
|
jess021
|
Ja citam Moja genijalna prijateljica, za sad nije losa
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 21.1.2021 8:20:11
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: gagana83 Meni se serija nije bog zna kako svidela. Pa ne ide bas u smeru koji sam ocekivala Gledam na HBO GO.
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 21.1.2021 8:22:21
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ne planiram da gledam seriju, dok ne proxitam knjigu. A to ne verujem da cu skoro.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 22.1.2021 19:46:05
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Ja citam Moja genijalna prijateljica, za sad nije losa meni je onako,ocekivala sam vise,pitkije da bude,na momente mi je smor.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 23.1.2021 10:12:56
|
|
|
|
jess021
|
Meni je bila super, do kraja. Bas mi se nije svideo, iako je neočekivan
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 23.1.2021 11:58:53
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja sam gledala seriju i sad mi se ona ne cita.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 25.1.2021 11:33:29
|
|
|
|
jess021
|
Procitala Duge noci i crne zastave, od Dejana Stojiljkovica. Istorijska, Srbija ga vreme kneza Lazara. Dopala mi se
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 28.1.2021 20:47:01
|
|
|
|
gagana83
|
Ja čitam "Moja mračna Vanesa". Knjiga za one sa jakim želucem 😐
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 29.1.2021 11:10:56
|
|
|
|
Ana RR
|
Jel čitao neko Osećaj gospođice Smile za sneg?
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 28.3.2021 18:05:34
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Cita li neko? Ja trenutno citam filosofske teme: kloniranje, abortusu. Bas je zanimljivo. To mi treba za ispit A uvece procitam neku stranicu knjige "Casovnicareva kci". Nije losa.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 28.3.2021 18:13:46
|
|
|
|
mati
|
Sanjiće kako beše ona sto si mi pisala o njoj? Moraću nju da potražim, dok još mogu slobodnu literaturu da čitam...
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 28.3.2021 18:15:44
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Evo je😄
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 28.3.2021 18:27:36
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ja uzeh pre neki dan Andruca, Travnicku hroniku. Da se podset_im malo. Inace, cita mi se Danilo Kis a nista nemam, sve kod mame.
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 28.3.2021 18:28:49
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ivanka, sad kad budes mamu vracala možes da uzmes. 😊
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 14.4.2021 10:19:55
|
|
|
|
nata11
|
Kaludjer koji je prodao svoj Ferari- utisci ? Vredi citati? Godinama se premisljam, nikako da dodje na red.
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 14.4.2021 10:30:21
|
|
|
|
jess021
|
Nato, prema mom misljenju, nista posebno
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 14.4.2021 12:05:57
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Nato, prema mom misljenju, nista posebno Filozofija bez konkretnih desavanja? 😀
< Poruku je uredio nata11 -- 14.4.2021 12:07:30 >
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 14.4.2021 12:07:15
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: nata11 IZVORNA PORUKA: jess021 Nato, prema mom misljenju, nista posebno Filozofija a? 😀 Aham
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 14.4.2021 12:07:59
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: jess021 IZVORNA PORUKA: nata11 IZVORNA PORUKA: jess021 Nato, prema mom misljenju, nista posebno Filozofija a? 😀 Aham
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 14.4.2021 13:31:45
|
|
|
|
Didy
|
Jedina koju sam počela i ostavila posle 10 strana. Mm dobio od svoje mame za rođendan. Lično ne volim taj žanr popularne psihologije, ali ova je bila loša čak i za taj žanr.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 18.4.2021 14:37:23
|
|
|
|
Didy
|
U petak uveče sam počela da čitam "Lagum" Svetlane Velmar Janković i toliko me je držala da sam je noćas do 3h čitala, nisam mogla da prestanem dok ne završim. Divno piše žena, u šta sam se uverila kad sam čitala njen roman "Bezdno" ranije. Teme su joj sjajne, nama bliske, a stil neverovatan, psihološka karakterizacija junaka maestralna. Ako niste čitali ništa njeno, topla preporuka.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 20.7.2021 21:45:53
|
|
|
|
dunja RR
|
Bibliotekarka mi juče preporučila za Savu, Dimitra Inkiow-a, i dala mi za početak knjigu "Ja i moja Klara", S je pročitao u dahu, kaže odlična, oduševljen je. Koliko sam razumela narator je dečak koji priča dogodovštine sa svojom sestrom.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 21.7.2021 9:36:59
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Suzi, imas sigurno u biblioteci knjižice iz Kreativnog centra. Uzimam Sofiji. One su mi super. Ja sam skoro u dahu procitala "Bela Hrizantema". Ko voli "Lovac na zmajeve", takvog je žanra.Sad ucim, ali sigurno cu u nekoj pauzi da uzmem nesto jos. A imam dosta ne procitanih u svojoj biblioteci.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 21.7.2021 9:56:52
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja sam pročitala Zamalek, dopala mi se. Trebalo bi konačno da završim Medvedgrad, baš mi nije legla knjiga i užasno davim sa njom.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 21.7.2021 9:59:44
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Anci obe knjige imam, a jos nisam uzela da citam Uzela sam za svoju dušu, posto mi je želja da idem u Atinu "24 sata u Staroj Atini".
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Pokidaj januarski rok uz Cognitivu!Pripremi se za ispitni dan kao profesionalac.
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.