dunja RR
|
Didy, nisam odustala zbog same agencije, već zbog smeštaja. Na slikama na sajtu Big blue, Kontikija, a i njihovih subagenata svuda stoji super opis smeštaja, lepe slike, svi velikim slovima preporučuju smeštaj kao idealan za porodice. Na bookingu i trip advisor nisam našla recenzije i oslonila sam se na opis agencije, čak mi je dečko iz agencije rekao da je bio proletos u smeštaju i da je skroman, ali lep i pristojan. I rekoše da su poslednja 4 mesta na letu i da požurim. I ja rezervisala, sutradan nađem na googl maps (nisam se set__ila ranije da i tamo pogledam) komentare naših ljudi, sve gore od goreg, a svi išli sa decom. Stavili su slike dvorišta (koje na sajtu agencije izgleda divno), a u stvari kažu da nije ograđeno, jako opasno za decu, usko, pored je neko polje paradajza sa onim koljivima što drže paradajz, i sva trojica pišu da su stresove imali da im deca ne upadnu u tu rupu od 3 m, na ta koljiva. Nestajala im struja stalno, osigurač za bojler iskakao, i kanalziacija iz vile se izliva ispod u more, na plažu koja kažu da je ispod same kuće i predivna je. Ali džabe što je predivna (to sma i znala), ali nisam znala za kanalizaciju. I još nekih loših stvari su napisaui, zapravo, ništa nije prilagođeno deci, a u agnecijama preporučuju samo taj smeštaj kao idealan za porodice Na plaži pored koja mi se se manje dopala, nema hlada, veća, ali ima smeštaj za istu cenu, sa sjajnim recenzijama, i pristo mi je neuporedivo da po istoj ceni nude te dve stvari. Nisu to male pare pa sada da kažem ok. Ali u tom drugom smeštaju nema opcije za 4-oro, Nemam ništa protiv jeftinih, ali pristojnih smeštaja. Ja sam za male pare letovala i imala skroz pristojne smeštaje, npr u Kokinu Neru letovali nas troje 10 dana za 200 eur ukupno, ili mm i ja na Krfu, u super hotelčiću, stavila sam baš link u nekom prethodnom postu, za 200 eur ukupno oboje, sa sve busom. Ok znam da je ovde avion velika stavka, ali ni smeštaj nije jeftin, a sve skupa da platim 1.400 eur (to je nešto najpovoljnije za Skiatos), a nije malo, i da se loše provedem, ne želim. Na Kritu smo u jeku sezone manje plaćali super hotel, sa bazenom, na 10 minuta od Hanje. Kada sam poslala agenciji link do ovih komentara i napisala da zbog toga odustajem, rekli su da su otakazali aranžman i neće mi naplatiti nikakve penale, pa vide i oni da su ti ljudi iskreno napisali iskustva, i da na mom mestu ne bi ni oni rizikovali sa decom (rekli mi preko telefona). Da li nisu ili jesu znali za ta iskustva putnika, ne znam. IZVORNA PORUKA: Didy Dunja, vidim da si već odustala, ali evo da napišem - Mi smo letos išli preko Big Blue agencije u Tursku i bili smo prezadovoljni. Takođe smo jedne godine išli preko Mouzenidisa na Halkidiki i bili su skroz korektni, nismo imali nikakvih problema.
< Poruku je uredio dunja RR -- 22.6.2021 19:12:23 >