dunja RR
|
Jaooo, Gaganče ma znala sam da te pratim uvek, ali nije namerno Imamo isti ukus za putovanja, pa to ti je. Pa jeste mi bilo u glavi da si planirala na A.Paraskevi. A znači ipak ste sada u gradu. A ja sam uplatila smeštaj na Koliosu, tj. Kolios nam je najbliži (deluje mi ok plaža, svi se slažu da je za porodice idealna), većina ga hvali, ali sam naišla na par komentara na forumu putovanja, te im smetaju brodići, te izliva se kanalizacija. To za kanalizaciju mislim da je čovek lupio, posle su ga demantovali, a za brodiće, šta znam, kao prljaju vodu, ali nisu nadam se baš na celoj plaži. Zašto bi toliko drugih komentara bilo u smislu da je plaža super za porodice, pa neki pišu kristalno čista voda itd. Elem, ako nam Kolios ne bude ok, a ja se ipak nadam da će biti, jer nam staza od vile direkt vodi do plaže, bilzu je, na 150m, onda ćemo forsirati Vromolinos koji je 450m od naše vile (znam da je lepa plaža, ali više za omladinu). Mislim svakako sam planirala, ako staza do Vromolinosa bude ok, da par dana ujutru idemo na nju dok nema gužve, a popodne se prebacimo na Kolios, jer kažu da na Koliosu najkasnije zalazi sunce, tipa oko 9. Sećam se da je i na Trulosu (tamo smo bili smešteni pre 10 godina), isto akasno zalazilo sunce, a na Koliosu još kasnije kažu, zbog položaja. To mi znači, jer ne planiramo svako veče za grad. A. Paraskevi nam takođe nije daleko, pa ćemo i na nju sigurno koji put. Kolios je zmeđu Vromolinosa i A.Paraskevi. Mi taj potez nismo obišli pre 10 godina, jer smo bili na Trulosu pa smoo forsirali plaže od Trulosa, pa do Kukunarije, i Mandraki, Agi Eleni itd. Na Kukunariju ćemo otići koji put, ali planiram da najviše budemo na potezu oko smeštaja, jer je tu par odvih zanimljivih plaža, plus Kanapitza je blizu, moožda ako bude vremena i nju bar jednom obiđemo. Mi za 6 dana idemo u Budimliju, a ako Bog da da ostane kako je sada što se tiče mera, eto nas sredinom avgusta na avionu za Skiatos.