dunja RR
|
Ja mislim da sam ja "navučena" na grčka ostrva, skontala sam da mi ništa na kopnu, koliko god da gledam, nije dovoljno dobro. Šta ću kada su me razmazili ostrvljani Imam par mesta na kopnu, koja su mi u rangu sa ostrvima, prvo Parga, u koju sam totalno zaljubljena, i ponoviću je nekad ako Bog da, kada deca budu veća. Zatim Kavala mi deluje kao nešto što bi mi se svidelo iako nisam bila. Nisam neko ko voli da ponavlja ista mesta za letovanje, izuzetak je Krit, na njega bih mogla uvek, jer ima toliko toga da se vidi, a na Skiatos mi je bila želja da se vratim kada budem imala decu, i to dok su manji, bila sam pre tačno 10 godina. Kaže mi muž juče, ma daj ne pričaj, pa zar nismo bili pre 5, ja reko nemaš pojma . Imam želju i na Krf da se vratim, isto sa decom, ali možda kada budu straiji i kada budu mogli da shvate i oset__e koliko i zašto je nama kao narodu Krf bitan. Mada mogu i sami da odu kada budu odrasli. Krf mi je ove godine bio skuplji od Skiatosa, kada sam poredila ono što mene zanima, tj. znam tačno gde želim a ne bih išla u Dasiu koju većina agencija nudi. S obzirom da smo konačno kupili kola, ja se nadam da ćemo se do naredne godine uvežbati da budemo sigurni da možemo na more kolima, tako da mi je ovo idealna prilika da sada iskoristimo avion. A moj stav je bio da ću drugi put na Skiatos ići isključivo avionom, kolima ne bih išla i da mogu sada, trajekt za Skiatos je naskuplji na svetu, a autobus mi je naporan do tamo sa decom (išli smo busom pre 10 godina, tada nismo imali decu). I ok mi je cena koju sam našla, opcija busom nije puno povoljnija. Izabrala sam lepu ali po agencijskim stavovima skromnu vilu, koja meni izgleda božanstveno, imamo ogromno dvorište ispred apartmana (vila je prizemna), sve je u zelenilu, divna plaža sa prirodnim hladom nam je 150 metara od vile, a imamo još plaža u blizini, koje se vode kao neke od najboljih na ostrvu, mada realno, Skiatos nema lošu plažu, a ima ih 66 (jedino bih preskočila Megali Amos), ko je bio zna.
< Poruku je uredio dunja RR -- 19.6.2021 15:31:08 >