Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 18.4.2021 14:19:02
|
|
|
|
vonavoj
|
Mislim da vazi mesec dana.. Nema nam sanjice,ljishe?Rucali smo i nesto glava pocela da boli,fuj vreme..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 18.4.2021 14:24:58
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Mislim da vazi mesec dana.. Nema nam sanjice,ljishe?Rucali smo i nesto glava pocela da boli,fuj vreme.. Hvala Von.Popij nešto.Zbog vremena te i boli glava.Odmari malo.Hajd budi dobro.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 18.4.2021 19:05:40
|
|
|
|
vonavoj
|
Legla sam malo i popila panadol extra. Kao popustila me. Pa sam pekla neku pogacu za veceru i bakin kolac...i mrtva sam...ko me terao🤪
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 18.4.2021 19:19:40
|
|
|
|
Duškić
|
Deca, vonavoj, moraju da jedu, eto k'o te terao . Pozdravcic. Evo i ja mojim ugadjam ceo dan. Setali se lepo i sad vecerica
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 18.4.2021 19:33:38
|
|
|
|
flamingos
|
Da Von,slažem se sa Duškić.Sve za dečicu.Bitno da te popustila glavobolja.Ovo vreme je užasno.Oprala sam kosu i sedoh.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 18.4.2021 19:43:02
|
|
|
|
vonavoj
|
I to sto kazete..to vole da jedu. I mene ceka pranje kose🙄
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 19.4.2021 6:36:14
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Nadam se da ste svi dobro.Pijem kafu,pa spremanje za školu.Pri povratku da svratim do pošte.Ne pada kiša,nasam se lepom danu.Želi. vam srećan početak radne nedelje.Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 19.4.2021 7:21:04
|
|
|
|
Maraj
|
Jutro mame. Pozdrav flam i ja pijem kafu Decu posala u vrtic. Ja posle na posao...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 19.4.2021 7:51:14
|
|
|
|
Milena18
|
Dobro jutro! Hvala, Flam! Maraj, ozdravili ste, super I ja odvela dete u vrtić, pa došla na posao. Juče nam je bio baš lep dan. Popodne smo šetali dva sata iako je bilo prohladno, posle je išla ponovo kod drugarice. Super mi je što hoće da se igraju sa njom iako je dosta mlađa, vidim da joj baš znači da ima društvo i van vrtića. Sanjice nam baš dugo nema. Kako ste danas, mame?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 19.4.2021 8:11:55
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro jutro. Mojih sat vremena mira uz kafu protice polako 😊 I mi sinoc set_ali do iznemoglosti 🤣Ponedeljak i brrrrr 🥶
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 19.4.2021 8:24:56
|
|
|
|
jess021
|
Jutro mame! Mm otisao za Bg, njih dve jos pajke, ja pijem kafu I mi smo stali juce nekih 2 sata, bas je duvao vetar, ali nema veze. Smorili smo se ceo dan u stanu. Maraj, kako su deca? Milena, do kad radis?
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 19.4.2021 8:37:43
|
|
|
|
Tiziana
|
Dobro jutro devojke. I ja kao Ivanka pijem kafu u miru i tisini. Imam jos 25min. Necu sina da budim dok ne zavrsim kafu. A onda svako na svoje radno mesto. On da uci istoriju, danas kontrolni, a ja za komp. Cerka u skoli. Muz na poslu. Cekam da mi odobre odmor pa bi trebalo da budem od sl ponedeljka konacno na odmoru. Od avgusta nisam bila, a i tad sam bila samo 5 dana. Bas mi se nakupio neki umor.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 19.4.2021 8:58:39
|
|
|
|
dddaca
|
Dobro jutro! I ovde se pije kafa Juce nisam mrdnula iz kuce. Mm je vodio malenu napolje, bili su bas dugo. Ja mislila posle podne da odem u kupovinu, bas odavno nisam bila, ali posle me je bas mrzelo nesto. Tako da sam celi dan provela u kuci. Maraj, ozdravili ste? Super!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 19.4.2021 9:41:52
|
|
|
|
Maraj
|
Dobro su, hvala na pitanju Napokon da oboje odu u vrtic Vise od mesec dana su na smenu isli. Uvek je neko prehladjen ostajao kuci. Ja pecem meso, pa na posao... Pecem pilece belo u rerni. Tj pohovano belo. Kako vi "valjate " meso u prezle. Bas me nervira ...em se prezle lepe za ruke em vise od pola ih bacim jer se naprave na gromuljice dok valjam meso u njih...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 19.4.2021 9:51:55
|
|
|
|
Tiziana
|
Ja ne valjam rukama. Viljuskom stavim meso prvo u brasno pa u jaje pa u prezle. Obicno iskoristim sve sastojke.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 19.4.2021 10:03:43
|
|
|
|
Ana RR
|
Dobro jutro! Mi smo jutros jedva ustali, tmurno je napolju, u kući mračno. Marli nije hteo da izađe iz kaveza Maraj, ja ne diram meso rukama koristim hvataljke za meso, tako mi je najzgodnije.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 19.4.2021 10:07:08
|
|
|
|
flamingos
|
Maraj,drago mi je da ste dobro.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 19.4.2021 11:06:42
|
|
|
|
dddaca
|
IZVORNA PORUKA: Tiziana Ja ne valjam rukama. Viljuskom stavim meso prvo u brasno pa u jaje pa u prezle. Obicno iskoristim sve sastojke. Ovako i ja vec neko vremr. A pre sam prstima, pa kad se ulepim... Bas me je nerviralo
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 19.4.2021 13:06:02
|
|
|
|
Queen Lady
|
Ko ima pohovano meso, da dodjem na rucak? Ako primate goste na rucak....
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 19.4.2021 14:28:08
|
|
|
|
Maraj
|
Izvolte izvolte queen, mm rodjendan pa ce biti i torte. Imam neki recept gde se napravi smesa u koju se uvalja meso. To stoji celu noc u frizideru i sutradan se samo uvalja u prezle i pece u rerni. Al kao sto rekoh...ja se nesto sva ulepim u prezle. Dosta ih bacim jer se slepe od umaka
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 19.4.2021 14:52:32
|
|
|
|
Queen Lady
|
Hvala Maraj. Torta i ne mora, ali necu da odbijem
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 19.4.2021 15:56:36
|
|
|
|
flamingos
|
Maraj,srećan rođendan tm.Može i meso,a i torta.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 20.4.2021 6:37:53
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Kako ste?Maraj,Dunja,jeste li dobro?Dunja,javi kad završite.Brankui,ne javljaš se,nadam se da je sve ok.Pijem kafu,pa spremanje za školu.Da odem i da pazarim,uvek nešto zafali.Mm juče poplaćao račune.Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 20.4.2021 7:01:08
|
|
|
|
jess021
|
Dobro jutro! Moje veliko dete poranilo, a ja ne mogu da gledam. Danas idemo da im kupim spavacice, sinoc su rekle da hoce da spavaju isto kao ja. Opet tmurno vreme u Ns
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 20.4.2021 7:02:52
|
|
|
|
vonavoj
|
Jutro😁 Javi gde si nasla spavacice i mojima treba.Mene nesto zeludac zeki..vreme je fuj .
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?