|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: MaRRtovsko kafanče
21.3.2021 22:33:17   
flamingos
Laku noć želim svima.❤

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 301
21.3.2021 22:37:22   
Sanjica26 RR

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Ne odradjuje nista, i brufen sam popila i opet tišti 😒

Иванка, како ти је? 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 302
21.3.2021 22:51:43   
mati
Laku noć Flam.
Ova kiša dosadila više kod nas. Celog dana pada. Sutra nosim dr rezultat ks, ne znam zašto nije stiklirala gvozdje i bilirubin. A i ja nisam obratila pažnju.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 303
22.3.2021 7:10:30   
jess021
Jutro! Dosadila i oba zima vise.

Ko ce kafu? Kuvam nes. 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 304
22.3.2021 7:47:51   
Milena18
Jutro!
Može za mene nes, Jess, hvala.
Ovde sneg user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 305
22.3.2021 8:14:39   
mati
Jutro žene!
Kada sam posla na posao bas padao sneg, ali teško da se zadrži, sad je onako, prolicka.
Kažu od petka toplije vreme, videćemo.
Popila sam čaj. Sad nesto računam, za mesec dana, još malo, do 26. popila sam dve kafe samo i to u društvu i nijednu zapalila nisam.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 306
22.3.2021 8:15:46   
Sanjica26 RR
Bravo mati. To je karakter. Evo i ja ispijam caj i begam na ucenje, jer je pored mojih nemoguca misija. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 307
22.3.2021 8:16:14   
emicaa
Dobro jutro,kafu preskacem.Idem da doruckujem

Mati super,bravo
Ja znam da bih nogla prestati,ali sam sigurna i da bih se udebljala,a to ne zelim Tako da ne zelim ni da ne pusim,a i volim 🤣

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 308
22.3.2021 9:10:32   
flamingos
Dobro jutro.Bravo Mati.Ivanka,kako si?Može kafa.❤

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 309
22.3.2021 11:13:59   
mati
Sanjiće, i ja ću uskoro da propadnem od učenja. Još malo imam da se opuštam samo.
Emi, ja sam se iznervirala oko ovih poskupljenja, malo po malo, pa poskupe. Mislim, ne pušim ja ni puno, sama zaradjujem, ne zavisim od toga recimo da li će mi neko dati za cigarete, da se nekome pravdam, ali eto samo taj inat. Preterase ga stvarno. Moja drugarica još nije udata, isto kaže, ja drugih troškova nemam, pa eto to mi je zadovoljstvo. I ja to podržavam. Verovatno će i mene da povuče, kao što rekoh, kafana ili ležaljka, ali za sada nista. Inače puna pakla mi i kući i na poslu. user posted image

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

Direktna veza do poruke: 310
22.3.2021 11:34:31   
flamingos
Hajde okupljanje,častim za nagradu.Skuvala sam kafu,izvolite.Sipam šta ko želi da popije.❤

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 311
22.3.2021 11:38:28   
Sanjica26 RR

IZVORNA PORUKA: mati

Sanjiće, i ja ću uskoro da propadnem od učenja. Još malo imam da se opuštam samo.
Emi, ja sam se iznervirala oko ovih poskupljenja, malo po malo, pa poskupe. Mislim, ne pušim ja ni puno, sama zaradjujem, ne zavisim od toga recimo da li će mi neko dati za cigarete, da se nekome pravdam, ali eto samo taj inat. Preterase ga stvarno. Moja drugarica još nije udata, isto kaže, ja drugih troškova nemam, pa eto to mi je zadovoljstvo. I ja to podržavam. Verovatno će i mene da povuče, kao što rekoh, kafana ili ležaljka, ali za sada nista. Inače puna pakla mi i kući i na poslu. user posted image

mati, kod nas malo po malo sve poskupljuje. Uživaj dok ne krenes punom parom.🙂

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 312
22.3.2021 12:34:17   
emicaa
Jao,nova nagradna.Sad kad plane forum 🤣 kad pocnu pisati oni,koji samo kad je nagradna imaju vremena 🤣🤣

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Direktna veza do poruke: 313
22.3.2021 12:44:09   
Sanjica26 RR
Emi, nista novo. 😄

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 314
22.3.2021 12:45:24   
mati
Sanjiće, svakoga dana poskupljuje, po malo, zato se i ne primeti. Pa koliko je samo ulje skočilo...
Emi, ja sam prosto iznenađena što se već uveliko ne piše.
Ja ću svakako do sredine aprila da pišem, posle se odjavljujem na duže. Samo povremeno cu da pisnem nešto ako stignem. Ali redovno čitam.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 315
22.3.2021 17:05:37   
Ivanka 75
Dobar dan. Padala jutros kisa mnogo pa ne odoh kod lekara. A i prestalo da me boli. Pijem prolom vodu, pa cu u sredu pre podne verovatno kod dr.

Koliko sam prelezala juce i prekljuce danas s nadoknadila sve. 
Ajte na mladencice 😊

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 316
22.3.2021 17:20:05   
flamingos
Ivanka,,drago mi je da si dobro.❤

Direktna veza do poruke: 317
22.3.2021 17:41:44   
emicaa
Ivana nisam ispratila,sta te muci?

Mati bice neobicno kad ne budes pisala.
Ja napravila kafu ali uopste nisam uzivala.Previse je hladno da sjedim na balkonu.Sunce vec danima nije ni provirilo

Direktna veza do poruke: 318
22.3.2021 17:53:11   
Ivanka 75
Emice, izgleda da me pesak muci, bolelo me nekoliko dana. Planiram uz privatno da uradim. 

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 319
22.3.2021 19:36:58   
Duškić

IZVORNA PORUKA: flamingos

Hajde okupljanje,častim za nagradu.Skuvala sam kafu,izvolite.Sipam šta ko želi da popije.❤

Fla sta si dobila? Nisam ispratila.

Ivanka, super da si ok.

Direktna veza do poruke: 320
22.3.2021 19:39:25   
Sanjica26 RR

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Emice, izgleda da me pesak muci, bolelo me nekoliko dana. Planiram uz privatno da uradim. 

Samo pij prolom vodu. 

Direktna veza do poruke: 321
22.3.2021 19:51:31   
flamingos
Duškić,ne smem da reklamiram.Ukratko-rozen kore,slag krem,dekor srca,boja za torte i kolace i silikonsku spatulu.

Direktna veza do poruke: 322
22.3.2021 20:05:06   
mati
Emi user posted image
Pisaću ja kada stignem. A mi se kučkamo svakako. Znam kako je bilo prošle god, glavu nisam digla, i kada sam imala malo slobodnog vremena ja sam učila

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

Direktna veza do poruke: 323
22.3.2021 20:19:28   
veselicaa
Mati draga mnogo je lepo kada ti ovde pišeš.Ja te imam na viberu pa ćemo tamo da se čujemo ponekad.
Kod nas sneg napadao toliko da jutros kolima nismo mogli da izadjemo iz naše ulice.Padao je skoro ceo dan.
Hoćete neko piće,nudim i semenke,Emice znam da ih ti voliš.

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 324
22.3.2021 20:33:16   
emicaa
Vesi evo bas se zanimam sjemenkama 😁Dugo te nije bilo ovde 😊

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Pokidaj januarski rok uz Cognitivu!
Pripremi se za ispitni dan kao profesionalac.
Božić, Božić blagi dan
Božić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.

Anketa

Пушење током трудноће.
пеперутка16

Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.

Click Here