|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: FebruaRRski baRR
14.2.2021 23:41:56   
Ivanka 75
Zene drage, nadam se da ste ljubavlju i vinom ispunile danasnji dan. Ja sam čekirala samo jedno, ljubav, vino preskacem do daljnjeg 😊

Zelim  vam laku, mirnu i toplu noc ❤️

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 451
15.2.2021 7:37:13   
jess021
Jutro mame!

Moze kafa? Ja kuvam 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 452
15.2.2021 8:30:25   
Duškić
Moze, kuvajte!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 453
15.2.2021 8:50:49   
branki*
jutro i od mene,drage moje!i ja pijemuser posted image
od brata malecka spavala ovde kod nas.
nemam ni rucak danas,ali bar ne radim,jeeuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 454
15.2.2021 8:51:48   
Ivanka 75
E, dobar vam neradni ponedeljak! 😊

Pijemo kafuuuuu

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 455
15.2.2021 8:53:18   
flamingos
Dobro jutro.Pijemo kafu.❤

Direktna veza do poruke: 456
15.2.2021 9:06:41   
Ivanka 75
Kad je Von okacila onu sliku meni sad u glavi ona pesma "na kuci se odzak pusi na tavanu meso susi" Eh detinjstvo mirisno 😊

Direktna veza do poruke: 457
15.2.2021 9:11:11   
flamingos
Da,Ivanka.Lepe uspomene iz detinjstva.Nešto brzo prošlo.Hajd nećemo o godinama.Nego,,da bih otvirila oči u pomoć stiže druga kafa,pa izvolite.❤

Direktna veza do poruke: 458
15.2.2021 9:18:44   
Duškić
Bas lepa user posted image kafica

Direktna veza do poruke: 459
15.2.2021 10:22:13   
mati
Jutro zenskaci! Moze kafa, a kasnije bakin kolač, iliti galete, kako ko zove.... Ipak sam morala do marketa nestalo ni brašna... Sve ostalo sam kupila, kako ne bi izlazila do srede ujutru...
Ivanka, kad smo kod detinjstva, ja stalno govorim kako mi je mnogo zao sto moja deca neće osetiti ni trećinu detinjstva kakvo sam ja imala i mi svi generalno. Nismo imali puno, a bili smo srećna deca. Ovi danas imaju sve a ne znaju da uživaju...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 460
15.2.2021 10:50:51   
Duškić
Mati, mislim da tako misli vecina roditelja. Mnogo im je olaksan zivot, nista ne moze da ih obraduje, usreci, nema te igre..druzenja.

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 461
15.2.2021 11:15:05   
flamingos
Ne znam koliko ti godina imaš,mati,ali pronalazim se u tebi.Često pričam svom detetu o mom odrastanju i njenom.Velika je razlika.Dobro,svako vreme nosi svoje breme.Ko zna kakva će vremena da budu kad ona bude imala decu.Samo da su živi i zdravi.❤

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 462
15.2.2021 11:47:37   
branki*
slazem se sa vama skroz,ali smo ih mi ucinili takvima.a i oni vide medjusobno,u vrticu,u skoli,traze,ako im ne omogucis,onda su izolovani,mimo drustva,onda juris da im kupis i pruzis i onda ispadaju ovakve generacije.
pfff...napravila sutlijas i stavila da se hladi....uvece imam privatno da radim....a,u medjuvremenu kuliram.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 463
15.2.2021 12:01:01   
mati
Branki, ne mislim ja samo u to smislu da sve imaju. Ja sam leta provodila kod nane i dede na selu, odem prvi dan raspusta, vratim se dan pre nego krene škola. Do sela nije bilo ni autobusa. Pođemo na reku da se kupamo, sakupi se društvo iz cele Srbije i dalje, i po putu šta uberemo iz bašte to nam je ručak za ceo dan. I nana što spakuje sira i pite. Više sela nema, moja deca nemaju gde da odu, to mi mnogo teško pada. Ponesemo stap, pecamo, sami tražimo mamce... Kacimo na udicu. Ne nosimo vlažne maramice, ako se slučajno umazemo ili nam se pak ide u wc... user posted image
Mnogo su nam deca oštećena sa te strane, bar moja. Evo sada, za ova četiri dana, najviše bi volela da imam gde da ih odvedem. Na selo. Ali toga više nema.

< Poruku je uredio mati -- 15.2.2021 12:02:05 >

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 464
15.2.2021 12:03:51   
17 joka
Drage moje samo da vas pozdravim

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 465
15.2.2021 12:05:57   
Ivanka 75
Joko ❤️

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 466
15.2.2021 12:06:44   
Duškić
Kad pomenu pecanje, moji vole da idu na pecanje. Pa im njihpv ulov spremim dapojedu .user posted image
Moze kafica.

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 467
15.2.2021 12:22:27   
Ivanka 75
Slusqm protest lekara i farmaceuta. Citaju imena preminulih medicinskih radnika.

Da li sam ja glupa ili treba da cita samo preminule koji su bili u direktnom kontaktu sa kovid odeljenjima jer vidim da cita i penzionere od 89 godina, penzionere iz privatne prakse i druge iz privatne prakse? Nista mi nije jasno... Odo da guglam. 

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 468
15.2.2021 12:32:51   
flamingos
Pozdrav Joko.E nz guglu ćeš sve sa pronađeś Ivanka-i što ti treva,a i što ti ne treba.To mm vazdan čita o nekim brojkama.Ja uopšte u to ne verujem.

Direktna veza do poruke: 469
15.2.2021 12:36:54   
Ivanka 75
Ne znam, ja sam mislila da se ovde radi iskljucivo o poboljsanju uslova rada i unapredjenu rada. Ispade da je onaj od 91 godinu umro jer je bio u  crvenoj kovid zoni. Necu vise o tome, masim temu. 

Direktna veza do poruke: 470
15.2.2021 16:53:12   
Duškić
Caj sam skuvala sebi i deci.

Direktna veza do poruke: 471
15.2.2021 16:59:12   
emicaa
Dobar dan,nije me bilo par dana 😂 Volim nestati kad su nagradne.Umjesila sam lebac,malo kasnim.Danas sam isla ginekologu,narednih godinu dana sam mirna,nadam se.Ja nesto nemam osjecaj da su moja djeca uskraceno za neke stvari koje sam ja imala.Jedina razlika sto ne ide tek tako kod drugara nego prvo dogovoril sa mamom jel moze.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 472
15.2.2021 17:06:15   
flamingos
Emice,hakde nešto da popihemo.Ne mislim da im je uskraćeno,čak šta više,imaju sve,samo eto drugaćiji je način življenja.Ma,samo da su živi i zdravi.Ljubim vas puno.❤

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 473
15.2.2021 18:48:41   
Ivanka 75
Dosao mi muz, nisam ga videla od juce <3

Direktna veza do poruke: 474
15.2.2021 19:58:23   
emicaa
Ajde fino je i da se malo pozelite 😊Prosle zime kad smo isli za Bosnu,mm bio dole 3 dana i vratio se zbog posla ovamo na 3 dana.Onaj dan se kad se vracao cijeli dan sam imala leptirice u stomaku😁

Pijete li ista?

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Pokidaj januarski rok uz Cognitivu!
Pripremi se za ispitni dan kao profesionalac.
Božić, Božić blagi dan
Božić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.

Anketa

Пушење током трудноће.
пеперутка16

Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.

Click Here