|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: FebruaRRski baRR
11.2.2021 22:27:57   
mati
Hej ženskaci, ja sam zadremala malo, i sad dok se popakovasmo u krevet. Ma mogla bi za novac da spavam.
Emice, još su ti klinci mali, videćeš za koju god, naravno ima tu i novih muka, ali milina je kada možeš sa drugaricama ili sa odraslim osobom user posted image što ti kažeš, da prošetas. Uživaš u kafi, mozda i u kafanu odeš. Ali sve je lakše. Pa vikend šoping sa prijateljicama. Ma sve je lakše, sa neke strane.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 351
11.2.2021 22:53:51   
emicaa
David na ljeto krece u skolicu,znaci da cu biti svako jutro sama do 12.Sa drugom mamom vec dogovaram aktivnosti 🤣Ona ima troje djece,sad se rjesava i najmladjeg

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 352
11.2.2021 23:04:23   
vocicana
Pa dobro vece, lepo ste vi to osmislile, ja sam u trecoj smeni, pregledamo se, samo da gvirnem, vi se napisete, ja nemam nikakop vremena da se javim u toku dana.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 353
12.2.2021 6:26:16   
flamingos
Dobro jutro.Skuvala sam kafu,izvolite.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 354
12.2.2021 6:38:45   
Duškić
Dobro jutro. Moze kafica, flam. hvala.

Direktna veza do poruke: 355
12.2.2021 7:23:52   
Duškić
user posted image

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 356
12.2.2021 7:44:50   
emicaa
Duskic molim te da ne pises post za postom nego da uredis poruku.Znam da je nagradna igra u toku i da se svaki post broji,ali ipak.Budimo fer

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 357
12.2.2021 8:26:20   
jess021
Jutro!

Ko  kuva kafu? 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 358
12.2.2021 10:07:48   
flamingos
Jess,evo ja ću da skuvam kafu.❤

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 359
12.2.2021 10:59:36   
mati
Hej ženskaci... Ovo vreme totalno poludelo. Greje sunce. Mada ne utiče na temperaturu, i dalje je mrzlica. I sneg veje. Bas ludo vreme. Ne izlazi mi se uopšte, a imam neke obaveze.
Ide veeeliki vikend. Četiri dana odmora. Jeeejjj...

< Poruku je uredio mati -- 12.2.2021 11:00:35 >

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

Direktna veza do poruke: 360
12.2.2021 12:44:42   
Duškić
Emi, ok , pa dugo je vremena proslo nakon prvog posta , nisam znala da moze, a nissam ni pokusala user posted image
Ko god da kuva, moze i za mene jedna.
Cekam zeleno svetlo da idem kod seke i bebe.

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 361
12.2.2021 14:34:13   
branki*
da se javim....ne stizem nista.ovaj tempo je ubitacan,ne znam kako vi,a li ja ne stanem od kako se probudim,pa dok ne legnem,noge me ubijaju,rr mi je jedini predah...kod nas je nenormalno hladno,imam utisak da je minus beskonacno.a isto je sunce.konacno smo u stanu,ne izlazim 36 sata iz stana nigde.ima da cistim i kuliram.svud neki haos.i tako...izjadah se..user posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 362
12.2.2021 14:38:21   
mati
Branki i ja planiram tako. Malopre na radiju kažu "kupite danas sve što vam treba i vikend provedite kod kuće"... Bas sam se zamislila, i odlučila da ću tako i ja... Mada treba farmerice da zamenim. Već nedelju dana i vise odlazem. Najavila se prijateljica, tj gazdarica mazuljicinog momka. Tako da mi nigde ne idemo...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 363
12.2.2021 14:43:54   
Ana RR
Ni mi ne planiramo nigde da idemo. Doduše, planirali smo druženje sa kumovima, sutra počinje Kesić i uvek zajedno gledamo, ali Mare je slinav pa ostajemo kući.

Mm i ja planiramo da spremamo neku klopu i fotkamo, taman da iskoristimo to što smo kući.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 364
12.2.2021 14:43:58   
Ivanka 75
Dobar daaaaan! 😊

Ja malo malo pa neki cas danas, evo opet uskoro. Otkazala sam 2 casa da bih isla sa mamom na vakcinejšn 😊Ivi doslo drustvo pa luduju u njenoj sobi. Tj uzivaju, skupili sve primerke Hari Potera na gomilu pa citaju delove 😊

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 365
12.2.2021 14:49:15   
branki*
meni bas prija da budemo kod kuce bez obaveza,zaista.sto kaze ana,gledacemo kesica,ja cu da gledam i zvezde grandauser posted image ,prosli put nisam jer smo bile u bolnici i lepo cu da sredim stan i tako...

branki

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 366
12.2.2021 14:55:20   
Ivanka 75
Brqnki kak9 je malena sad? Nisam nesto pratila ovih dana... 

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 367
12.2.2021 15:06:02   
branki*
draga ivanka,nisam ni pisala,nisam stizala.hvala sto pitas,ona je ok,jos odmah drugi dan je bila ok,cim je to izaslo kroz mokracu i resorbovalo se,primila je 4 boce,odmah je bila super,kao i inace. s tim sto joj uvek drzim lekcije da se od mame nista ne krije,jer je mama najveca i najbolja.

branki

Direktna veza do poruke: 368
12.2.2021 15:10:16   
Ivanka 75
4 boce infuzije 😔 Au!

Samo nek je dobro i valjda je naucila lekciju. 

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 369
12.2.2021 15:45:14   
flamingos
Branki,samo kad se sve dobro završilo.Ivanka,ako,neka uživaju deca.Ljubim vas.Dajte jednu kafu.❤

Direktna veza do poruke: 370
12.2.2021 19:42:37   
branki*
Ajmo ,okupljanje..sta radite?ja sam prilegla pol sata,morala.malo sredjivala ,pa sad ukljucila tv,oko vecere i kuliranje dok ne polegamo.

branki

Direktna veza do poruke: 371
12.2.2021 19:50:25   
Sanjica26 RR
Branki, Sofi i ja smo kod kuce. Sad ce mm sa T da dodje. Otisla je na engleski. I nama nema mrdanja. Imam sve od hrane.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 372
12.2.2021 19:52:42   
mati
I ja sam prilegla, i tako... Evo sada se rasvescujem. Ubija me ovaj ulazak iz hladnog u toplo. Branki i moja drugarica prati Zvezde granda, a kod nas se ti programi i ne gledaju... user posted image a sto kažeš blejanje bez obaveza, super. Mada mi žene nadjemo sebi neku obavezu svakako...
Drago mi je da je naša mala doktorka dobro... Zamisli da je počela da leči decu u vrtiću. Sada već možemo da se šalimo na njen račun, oprosti...
Grlni nam je puno...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 373
12.2.2021 19:56:40   
Ivanka 75
Ajd da popijemo po nesto, ja se vakcinisah!

Nudim vodu, alkohol ne smem 😊

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 374
12.2.2021 19:59:49   
mati
Ivancice, pa zar nisi vodila mamu?
Evo mi ćemo da pijemo umesto tebe... user posted image

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Pokidaj januarski rok uz Cognitivu!
Pripremi se za ispitni dan kao profesionalac.
Božić, Božić blagi dan
Božić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.

Anketa

Пушење током трудноће.
пеперутка16

Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.

Click Here