Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 8.2.2021 8:04:54
|
|
|
|
jess021
|
Emice, ma nisam. Nista ne stizem ovih dana
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 8.2.2021 8:10:13
|
|
|
|
emicaa
|
Ma ajde,ima vremena 😊 Ja pretpostavljam da cu opet imati upalu misica kad krenem.Mislila sam danas ali ne znam,jos sam malo kilava
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 8.2.2021 8:14:13
|
|
|
|
Duškić
|
Samo napred, od mog vezbanjca slaba vajda ali setnja sa decom duza ce biti.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 8.2.2021 8:14:46
|
|
|
|
jess021
|
Nervira me jer mi se vezba, a nikako da se organizujem. Podloga mi je super, a trake jos nisam probala
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 8.2.2021 9:27:27
|
|
|
|
mama Jo
|
To i mene najvise nervira. Ako ne ustanem u pola 7 da vezbam pre nego se one probude, pitanje je da li cu taj dan stici. Ecvo danas nisam stmmuspela da ustanem... Probacu predvece.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 8.2.2021 9:42:54
|
|
|
|
emicaa
|
Jess i ja danima kukam da mi se vjezba.Imam neke koje hocu odradim.A znam da mi ne vrijedi pokusavati jer ne bih izdrazala.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 8.2.2021 19:42:42
|
|
|
|
jess021
|
Odradila sa Nicole 40min, zadovoljna sam. Jos neko danas?!
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 8.2.2021 19:57:47
|
|
|
|
emicaa
|
Bravo Jess,jesil isprobala trake?
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 8.2.2021 21:52:50
|
|
|
|
pari
|
Ja sam standardno jutros kao i svako jutro oko pila sata
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 9.2.2021 7:58:15
|
|
|
|
jess021
|
Emice, nisam ih probala, mozda danas ako ne budem radila sa Angie. Pari, sa kim ti radis?
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 9.2.2021 8:15:49
|
|
|
|
emicaa
|
Ja cu danas definitivno pokusati nesto.Danas je 7 dana od kako nisam.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 9.2.2021 14:34:50
|
|
|
|
emicaa
|
Istezanje uz Heather.Bas mi je godilo.Posle 7 dana lezanja ovo mi je bas trebalo
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 9.2.2021 14:38:40
|
|
|
|
jess021
|
Bravo Emice!! Ja sam sa Angie
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 9.2.2021 14:51:02
|
|
|
|
pari
|
Ja radim sa Moving Mango i Nicole i ponekad kombinujem neke vežbe sa instagrama.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 9.2.2021 16:35:04
|
|
|
|
emicaa
|
Jos nisam ni za bilo koji oblik kardio vjezbi,ali bih mogla sutra,noge i ruke recimo
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 9.2.2021 19:41:14
|
|
|
|
jess021
|
Ni ja nisam cardio od pre korone, sacekacu jos malo za neke jace treninge
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 9.2.2021 20:56:12
|
|
|
|
emicaa
|
Mene bi kasalj uhvatio cim bih pocela,zato je bolje da mirujem 🤣
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 10.2.2021 9:24:23
|
|
|
|
jess021
|
Ja cu mozda danas neki kardio sa Nicole
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 10.2.2021 10:48:30
|
|
|
|
emicaa
|
Nadala sam se da cu danas stici prije podne ali nista od toga.Nadam se da cu stici posle.U pola 2 idemo od kuce
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 10.2.2021 13:13:05
|
|
|
|
jess021
|
Nicole Odradila sa Nicole, sa trakama. Super je bilo, nije uopšte lagano, ali junacki sam izdrzala🏋️♀️
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 10.2.2021 17:22:21
|
|
|
|
emicaa
|
Bravo Jess Ja sam nesto vise od pola sata noge sa Heather,one sa tegovima.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 10.2.2021 22:09:00
|
|
|
|
pari
|
Super jess, ja sam isto sa Nicole ali ovaj koji je danas postavila, beginners pilates...prijao mi je baš
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 11.2.2021 7:05:29
|
|
|
|
jess021
|
Emice, ne znam da li si videla da Heather ima novi pilates video, verovatno cu njega danas
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 11.2.2021 7:08:57
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Nicole Odradila sa Nicole, sa trakama. Super je bilo, nije uopšte lagano, ali junacki sam izdrzala🏋️♀️ Kakva je misicava, covece!
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 11.2.2021 7:38:35
|
|
|
|
mati
|
Ogledala sam juce par stvari od Heather, mislila sam da je onabbaš zategnuta i to, ali ono što sam videla nije mi se dopalo. I sve mi je to nekako sporo. Bas sam očekivala više, čitajući ovde kako sa njima radite. Pridržavacu se ja mog trčanja, i skakutavih stvari, trbušnjaka i sklekova. To mi prija, a nešto da ću da smrsam, teško, više to radim zato što mi zaista prija. I potrebno mi je naravno.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
Ime za decakamrvica 85Koje ime vam se dopada najvise za decaka???Termin mi je 12.12 a ja jos uvek nisam odlucila...:((((ne bi volela da mi beba dodje a ja nemam ime...Marko (
16%)
Mateja (
32%)
Nikola (
25%)
Uros (
15%)
Stefan (
12%)
Ukupan broj glasova: 186Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!