Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vigantol / AD3 kapi 6.12.2020 17:35:36
|
|
|
|
mama Jo
|
Mm je nasao vigantol u jednoj apoteci kod njegove firme, inace nigde nisam mogla da nadjem.
|
|
RE: Vigantol / AD3 kapi 24.12.2020 20:25:30
|
|
|
|
Milica13
|
Zdravo svima. Da li možeš da mi kažeš gde se nalazi ta apoteka jer ja danima svuda tražim, nigde nema Vigantol kapi.Hvala puno😘
|
|
|
|
RE: Vigantol / AD3 kapi 24.12.2020 21:14:50
|
|
|
|
Lilly5
|
Haos sa Vigantolom po ko zna koji put, ali i ljudi preteruju koliko kupuju.
|
|
|
|
RE: Vigantol / AD3 kapi 25.12.2020 8:04:02
|
|
|
|
Maraj
|
Mislim da se nasumicno nalazi u apotekama. Na tv sam cula da ga ima u Apoteci Beograd, ali na recept se izdaje. Ne znam da li pedijatri mogu da prepisu , svakako se preporucuje deci u zimskim mesecima
|
|
|
|
RE: Vigantol / AD3 kapi 25.12.2020 8:42:12
|
|
|
|
mama Jo
|
Mi smo nasli u nekoj apoteci u NS, pisah vec ali bez recepta. Mm kupovao neke druge stvari pa pitao usput za vigantol jer sam ja prethodnih dana trazila u nekoliko apoteka pa ga nije bilo.
|
|
RE: Vigantol / AD3 kapi 25.12.2020 8:58:52
|
|
|
|
jess021
|
Nama dr juce rece da deci dajem po 3 kapi
|
|
RE: Vigantol / AD3 kapi 25.12.2020 9:34:25
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Nama dr juce rece da deci dajem po 3 kapi Dnevno? To je dosta
|
|
|
|
RE: Vigantol / AD3 kapi 25.12.2020 9:37:37
|
|
|
|
mama Jo
|
Eto koliko se razlikuje sve. Negde sam cak procitala da daju deci dnevno onoliko kapljica koliko god.imaju 🤔 Ja dajem po 1,eventualno nekad starijoj 2 kapljice.
|
|
RE: Vigantol / AD3 kapi 25.12.2020 9:41:39
|
|
|
|
jess021
|
Maraj, dnevno da. Ja sam davala po 2 kaze, on juce kaze 3.
|
|
RE: Vigantol / AD3 kapi 25.12.2020 9:41:46
|
|
|
|
Lilly5
|
Ja pitam doktorku ili farmaceute u apoteci koliko da uzimam.
|
|
|
|
RE: Vigantol / AD3 kapi 25.12.2020 10:42:24
|
|
|
|
Maraj
|
Ja sam im davala jednom nedeljno. Nakapam im po 5 kapi u mleko. Znaci, i to je malo za nedelju dana
|
|
|
|
RE: Vigantol / AD3 kapi 25.12.2020 10:44:51
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Možda je Jess dr rekao 3 kapi jer joj dete bilo bolesno. Tad se povecava doza.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 25.12.2020 10:46:13 >
|
|
RE: Vigantol / AD3 kapi 25.12.2020 11:16:18
|
|
|
|
jess021
|
Sanjice i zbog toga i sad zbog te korone. Maraj, nemoj im davati tako od jednom, svaki ili svaki drugi dan
|
|
RE: Vigantol / AD3 kapi 25.12.2020 11:38:16
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ја деци дајем по 1 кап. Себи више. Повећава се кад је грипозно стање и кад неко има корону. Тако ми је објаснила Торбица.
|
|
RE: Vigantol / AD3 kapi 25.12.2020 11:59:07
|
|
|
|
vonavoj
|
M dajem jednu kap,a njima dvema 2 kapi😆
|
|
|
|
RE: Vigantol / AD3 kapi 25.12.2020 13:05:33
|
|
|
|
jess021
|
Von, i ja mislim da treba 2 kapi, obzirom da se novorođenčetu daje 1 kap!
|
|
RE: Vigantol / AD3 kapi 27.12.2020 16:18:13
|
|
|
|
Duškić
|
Ja mojima ne dajem te kapi. Samo piju Immuno, da li bi trebala? Ni ja ih ne uzimam. Trenutno samo suprug.
|
|
|
|
RE: Vigantol / AD3 kapi 27.12.2020 16:36:58
|
|
|
|
Lilly5
|
Pa postoji preporuka za davanje vitamina d u zimskom periodu i kad nema korone.
|
|
|
|
RE: Vigantol / AD3 kapi 27.12.2020 22:00:41
|
|
|
|
mama Jo
|
Duskic nama je pedijatar rekla da dajemo obema, a u apoteci da mozemo i mi veliki da uzimamo. Ja mojima dajem svake godine u zimskim mesecima vigantol.
|
|
RE: Vigantol / AD3 kapi 27.12.2020 22:32:02
|
|
|
|
Duškić
|
Pa ja kad se setim , jesam davala i ja , ali ove godine bas kad treba nisam .
|
|
|
|
RE: Vigantol / AD3 kapi 28.1.2021 16:13:11
|
|
|
|
Marissima
|
Ja sam danas kupila te kapi, za bebu. Vigantol se ne može naći. Koristi li još nečija beba Kabivit? Da li ste primetili promenu u vidu grčenja prilikom prduckanja ili grčeva?
|
|
|
|
RE: Vigantol / AD3 kapi 28.1.2021 16:22:42
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja nisam primetila, ako se dobo sećam, ali mi smo u početku koristili Vigantol, našli preko veze tada, pa posle nastavili sa Kabivitom, koji dajem i njoj (uskoro 2 godine) ali ga uzimamo i mi ostali u porodici, i ok nam je.
|
|
RE: Vigantol / AD3 kapi 28.1.2021 16:30:10
|
|
|
|
Marissima
|
Pitam jer sam joj 2 dana davala D3 one uljane u kapsuli bebytol. I počela je da se grči ponekad i muči dok ne prdne. Drugarica je isto primetila i ona je davala taj D3. Kupila sam danas Kabivit. Nadam se da će joj one bolje "leći". Davati ih u kašiku sa mlekom ili direktno u usta ili jezik?
|
|
|
|
RE: Vigantol / AD3 kapi 28.1.2021 16:49:51
|
|
|
|
mati
|
Moja drugarica je kupila Vigantol kapi pre par dana. Ja se cudila znam da ste ovde pisale da ga nema, reko ajde, mozda sam ispustila nešto. A juče vidim da ih i moja mama koristi. I ona je negde našla i kupila, kod nas ga ima.
|
|
RE: Vigantol / AD3 kapi 28.1.2021 17:06:25
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja uvek direktno na jezik, mislim da tako najbolje primi celu potrebnu dozu. Moji su brzo naučili sami da otvore usta, čim vide flašicu. Dajem im po jednu kap na jezik, i ćerki od 2 godine i sinu od 6 i po, osim leti. IZVORNA PORUKA: Marissima Pitam jer sam joj 2 dana davala D3 one uljane u kapsuli bebytol. I počela je da se grči ponekad i muči dok ne prdne. Drugarica je isto primetila i ona je davala taj D3. Kupila sam danas Kabivit. Nadam se da će joj one bolje "leći". Davati ih u kašiku sa mlekom ili direktno u usta ili jezik?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praktična i zdrava užina tokom aktivnih su...Za više uživanja u prirodi i svežem vazduhu, važan faktor je i odabir zdravih i kvalitetnih alternativa u odnosu na hran...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?