Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 28.11.2020 8:30:01
|
|
|
|
pari
|
Ja ssm juče 20tak min... Strašno malo vežbam poslednje dve nedelje...što zbog sinusa, što zbog stomaka. Prosto nemam snage
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 28.11.2020 8:52:15
|
|
|
|
jess021
|
Pari, nadam se da ces uskoro biti bolje, pa da opet krene svojim tempom. Ja cu danas sa Heather, ima novi trening
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 28.11.2020 16:57:00
|
|
|
|
jess021
|
Ipak sam sa growingannanas, 40min, precrkla sam
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 28.11.2020 23:14:57
|
|
|
|
emicaa
|
Ja nisam stigla danas,nadam se da cu sutra uspjeti. Pari nista strasno i ako pauziras malo.Vratices se na staro kad ti bude bolje
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 29.11.2020 9:43:32
|
|
|
|
pari
|
Polako se vraćam...juče vežbala 20tak min, i jutros sam isto tako.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 2.12.2020 9:36:52
|
|
|
|
jess021
|
Ju ju, nema nam teme u prvih 50 Ja vec par dana vezbam sa growingannanas, odlicna je
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 2.12.2020 10:37:46
|
|
|
|
pari
|
Ija radim svaki dan po 20min
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 2.12.2020 10:45:59
|
|
|
|
emicaa
|
Ja smjenjujem Angie i Heather.Danas cu tek posle podne stici
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 9.12.2020 17:59:35
|
|
|
|
emicaa
|
Djevojke,ucutale ste se...
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 9.12.2020 18:19:55
|
|
|
|
pari
|
Ja vežbam svaki dan. Danas 45 mij,prethodna dva dana po 1h ☺️
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 9.12.2020 18:29:40
|
|
|
|
emicaa
|
Pari bravo. Ja sam se bila ulijenila zadnjih dana,danas sam opet pocela.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 9.12.2020 20:08:25
|
|
|
|
jess021
|
Tu sam i ja. Uglavnom sam na 5 puta nedeljno. Sad vezbam sa tom growingannanas i odradim challnege od Angie za ruke, evo malopre sam zavrsila
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 10.12.2020 15:24:10
|
|
|
|
emicaa
|
Danas pola sata noge sa Heather i 5 minuta ruke sa Angie.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 10.12.2020 15:29:01
|
|
|
|
Maraj
|
Jao sto mrzim ovu temu Samo me podseti, koliko sam se ulenjila... Jess... jesi li se ti skroz zategla? Covece, bas duuugo vezbas. Imam utusak godinu dana ako ne i duze...
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 10.12.2020 15:32:20
|
|
|
|
emicaa
|
Maraj mislim da je pocela zajedno kad je pocelo i ludilo oko korone. Nemoj da mrzis,natjeraj se i kreni.Za povetak bar dva puta sedmicno,pa posle dodaj jos bar dva dana i eto ga
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 11.12.2020 7:39:24
|
|
|
|
jess021
|
Maraj, da pocela sam pocetkom marta i to je sad vec nekih 10 meseci, ali posto uopšte ne pazim na ishranu i nisu neki rezultati. Npr letos sam puno bolje izgledala ali sam vise i pazila. Poenta je da za neke dobre rezultate moras puno da vezbas i da vas pazis na ishranu, inace.... Daleko od toga da nije bolje ako samo vezbas ali nije dovoljno
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 11.12.2020 8:44:43
|
|
|
|
emicaa
|
Ja nikad vise necu uradit ono sto sam juce.Pauzirala i onda odmah prvi dan se ubijem vjezbajuci.Svaki misic me bole,misici na guzi me bole.Uz to me ledja bole,zamislite kako je izgledalo moje spavanje 🤦♀️
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 12.12.2020 7:58:02
|
|
|
|
jess021
|
Emice, kako si danas? Ja juce i prekjuče nisam vezbala, a necu ni danas. Da li se racuna da sam juce presla 20000 koraka 😁
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 12.12.2020 9:23:47
|
|
|
|
pari
|
Računa se jess! Ja sam juče vežbala,danas možda uveče ako budem pri snazi...ako ne, sutra ću
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 13.12.2020 7:45:06
|
|
|
|
jess021
|
Juce opet 20000 koraka, bas me sve boli. Iskreno jedva cekam da odradim neki trening, da se posteno preznojim. Videcu mozda i veceras
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 13.12.2020 17:11:19
|
|
|
|
emicaa
|
Jess naravno da se racuna.Sve preko 5 km se racuna 😁 Prestali su me misici,od sutra pocinjem opet.Planirala sam juce ali sam imala migrenu.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 13.12.2020 17:56:32
|
|
|
|
jess021
|
Emice, ovo dodje skoro 12km. Necu ni danas, preumorna sam.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 14.12.2020 11:21:47
|
|
|
|
emicaa
|
Odradila pola sata low impact sa Heather.Jedva, da naglasim.Borba je bila 😂
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 14.12.2020 15:24:27
|
|
|
|
jess021
|
I ja sa onom Anom 35, law impact
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 15.12.2020 14:18:36
|
|
|
|
emicaa
|
10 minuta abs sa Angie,10 minuta stojeci abs sa Heather i 12 minuta ruke sa Heather+ 5 minuta izazov za ruke sa Angie.Jess onaj dio izazova sto kao vuces nesto sam radila sa tegovima 😂ne znam dal sam normala ali mi je godilo
< Poruku je uredio emicaa RR -- 15.12.2020 14:26:29 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?