Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 28.11.2020 10:22:20
|
|
|
|
Milena18
|
Dobar dan! Jess, bolje u 21 nego u 2 noću 😁 Flam, ti si vredna kao i uvek. Moje dete navalilo da kiti jelku, nikako da je ubedimo da je rano. Ni ja nemam nikakav plan za danas, ali verovatno ćemo makar u kratku šetnju. Šta rade ostale mame?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 28.11.2020 11:31:55
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobar dan. Mi smo spavali do pola deset_. Osim sto sam se ja cele noci budila. Moram opet da pijem nesto za alergiju. Moji gledaju film Lepotica i zver. Mene toliko posla ceka da ne znam na koju cu stranu. A rokovi, rokovi.
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 28.11.2020 23:16:45
|
|
|
|
emicaa
|
Vece,ja samo da mahnem pa na spavanje.Juttos sam ustala u pola 8.Danas po prodavnicama,smorila sam se.
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 28.11.2020 23:44:00
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro vece. Moji spavaju muz i ja sad sredili kucu i popalili masine rasirili opreme hokejaske. Kao u svlacionici da smo. Strasno. D imala opet turnir. Opet je dala gol. Pa smo porucili picu veceras kao da je cas_timo za pobedu. Zezali se. I tako. Imam posla ne znam sta cu pre. Dal u kuci ili na kompu za skolu ili xa strance a sad ce i prvi decembar. Odoh da spavam. Volela bih da poset_im moje ali mislim da necemo. Rizicni smo. Mm kaze veceras su roditelji svi bili jedni do drugih dok su cekali decu jer jenutakmica bila bez publike pa su se sjatili oko nekog tv-a a jedan roditelj jenpostavio telefon i ukljucio lajv na fb 😂 ostavio tako tel u ledwnoj dvorani. Ma hit. U svakom slycaju sve ok proslo. Nadam se da ste svi dobro
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 28.11.2020 23:52:36
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro vece. Imam molbu... Ako neko negde u nekoj knjizaru nadhe Hari Poter i kamen mudrosti, bilo obicnu ili ikustrovanu verziju nek mi je kuoi ne pitam sta kosta! Online je nema nigde! Ostalih delovai na, samo prvog nema! Unapred zahvaljujem 😊 Žmijemo pored tv-a... Gledamo neki kaubojski film...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 29.11.2020 0:10:01
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Љишо, од понедељка нам креће пакао Не знам како ви, али ми имамо преко гугл учионице видео конференцију. Значи пре подне идем у школу да држим часове у нижој настави, па онда трчим фа држим час онлине. Добро је да не траје дуже од три недеље. Иванка, договорено
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 29.11.2020 7:22:21
|
|
|
|
jess021
|
Dorbo jutro, ja ustala da posaljem neki paket autobusom, a napolju je jos skoro mrak. Milena, i to sto kazes, bolje ovako pa svi lepo na spavanje. Mi jelku ni nemamo, bacili smo prethodnu, sva se ofucala. Od juce mi curi nos i kijam kao blesava, kakva sad moze biti alergija?! Von, kako si?
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 29.11.2020 8:54:47
|
|
|
|
vonavoj
|
Jess,i ja sam kijala,svrbeo me nos,prehlada. Kad paf,nemam ykus i miris... Bole me ramena,ledja,vrat..ono moje,to mi slaba tacka definitivno..tako je izgleda i krenulo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 29.11.2020 8:55:42
|
|
|
|
jess021
|
Ajd Von, mani me... 😂😂😂
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 29.11.2020 8:59:27
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Inace Von zna da utesi😋 Meni vec mesec dana tako kao Jess😀 Samo sto se meni desava ujutru i uvece alergija. Dobro jutro. 🙂
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 29.11.2020 9:01:01
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Љишо, од понедељка нам креће пакао Не знам како ви, али ми имамо преко гугл учионице видео конференцију. Значи пре подне идем у школу да држим часове у нижој настави, па онда трчим фа држим час онлине. Добро је да не траје дуже од три недеље. Иванка, договорено bzv...ja mladjoj deci drzim nastavu u skoli,starija gledaju preko tv-a,nisam nista nikom poslala...ako ne odluce drugacije..
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 29.11.2020 9:03:49
|
|
|
|
vonavoj
|
Hahaha,sorry,ali tako sam i ja mislila,kao hladno je,proradio nos,ledja.. Danas nista ne mora da znaci,salim se.Jess,a kako je tvoja kuma?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 29.11.2020 9:19:56
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Ivanka,pogledaću,pa ti javljam ako nađem.Ana,kako kuca?Pari,tvoji sinusu?Ostale mame,kako ste?Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 29.11.2020 12:32:01
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: branki* IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Љишо, од понедељка нам креће пакао Не знам како ви, али ми имамо преко гугл учионице видео конференцију. Значи пре подне идем у школу да држим часове у нижој настави, па онда трчим фа држим час онлине. Добро је да не траје дуже од три недеље. Иванка, договорено bzv...ja mladjoj deci drzim nastavu u skoli,starija gledaju preko tv-a,nisam nista nikom poslala...ako ne odluce drugacije.. Uputstvo koje smo dobili iz ministarstva ne pise tako. Osim ako se vasa skola nije opredelila za nesto drugo.
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 29.11.2020 13:00:02
|
|
|
|
flamingos
|
Nama je učiteljica javila da se menja samo raspored.Trebalo bi da do raspusta idemo od 10:30 ili 11 h,javiće u toku dana.Nas je malo,nemamo A i B grupu.Videćemo šta i kako dalje.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 29.11.2020 13:11:02
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobar dan. Sin ima svaki dan casove u trajanju od po 45 min po rasporedu.Gledaju se preko gugl ucionice. Jess,mene od petka zeza nos,kijanje,umor.. A ledja me bole vec dve,tri nedelje i to bas.
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 29.11.2020 13:38:19
|
|
|
|
flamingos
|
Joj Ivana,i ja mučim muku sa leđima.Ne mogu položaj da nađem dok spavam.Sedih da odgledam rts ordinaciju.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 29.11.2020 14:15:58
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja sam krenula da radim vezbe,prvenstveno za kicmu i ove cele nedelje nisam stigla. Bukvalno nisam stigla,uzas. A juce i danas sam toliko iscrpljena da ni ne pomisljam da ih radim 🙄
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 29.11.2020 14:20:57
|
|
|
|
flamingos
|
Hajd Ivana da prestanu bolovi.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 29.11.2020 14:40:24
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Добар дан свима. Ја сам зрела за једну масажу. Прошло је више од месец дана од кад сам била. Глава ме боли. Још нисам ни добила. Сад ми се не иде, да не навучем нешто. Морам сачекати. Од како сам се вратила из цркве, само сам ставила ручак, и прилепила сам се уз рачунар. Спремам од 5 до 8 разреда материјале. Од сутра стартујемо. Имам трему. Моје се играју. Мм одмара.
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 29.11.2020 21:22:31
|
|
|
|
mama Jo
|
Kako ste mame? Meni za vikend bila mama pa sam uspela svasta da uradim. Ljisho, ima li nekih vesti za onog prijatelja? Vidim juce i danas ljudi mahom dele sliku, i ha sam podelila, ne bi li se saznalo nesto. Uzas.
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 29.11.2020 22:07:39
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Nista. 😔 coveka nema vec 8 dana. Strasno. Ja u krevetu. Morala sam da se ispruzim. Bas sam se umorila danas
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 29.11.2020 22:15:22
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Nisam ustala od 12 do 7 sa stolice. Da izvinite nisam isla ni da piskim. Tek u 7 sam jela. Glava me mnogo boli. Sad cu na spavanje.
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 29.11.2020 22:48:58
|
|
|
|
mama Jo
|
Joj boze, ne smem ni da zamislim kako je njegovoj porodici :( Hajde mame, laku noc svima.
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 30.11.2020 7:54:08
|
|
|
|
jess021
|
Jutro mame, ja poranila jutros, a i njih dve. Nesto je oblacno. I dalje sam slinava. Von, sta kazes? 😂 Salim se malo, nadam se da ste svi dobro. Ja poslepodne idem na sistematski, nisam bila godinu dana.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?