Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 22.10.2020 18:10:57
|
|
|
|
Maruska16
|
Hvala Emice 💖
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 22.10.2020 19:52:03
|
|
|
|
mikica88
|
divne ste. Lepote!
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 24.10.2020 20:48:40
|
|
|
|
vocicana
|
Maruska lepoticeeeeeee
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 24.10.2020 20:54:06
|
|
|
|
Maruska16
|
IZVORNA PORUKA: vocicana RR Maruska lepoticeeeeeee 💗💗💗
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 24.10.2020 20:54:43
|
|
|
|
Ana RR
|
Jabudice
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 24.10.2020 20:57:23
|
|
|
|
Ana RR
|
Maruškice, ida_na, prelepe ste. ida_na, imaš najlepšu frizuru na svetu nosila sam je 20 godina, trenutno imam neki kratki bob ali polako se vraćam mojoj kratkoj ljubavi
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 27.10.2020 11:23:27
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Jabudice 🤗🤗🤗
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 29.10.2020 20:33:52
|
|
|
|
vocicana
|
Ju Jabudicu i Ida-na, sto ste lepe, nisam videla ni jedne ni druge fotke, bas ste prelepeeee!!!
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 29.10.2020 21:08:01
|
|
|
|
jabudic
|
Hvala Voci! ❤
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 29.10.2020 21:12:40
|
|
|
|
vocicana
|
Joj nema na cemu.
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 29.10.2020 22:38:38
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Zene.... Prelepe ste ❤️
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 30.10.2020 7:51:28
|
|
|
|
bokicak1
|
Lepotice ste trudnice, blistate :)
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 26.11.2020 21:44:48
|
|
|
|
Maruska16
|
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 27.11.2020 0:14:42
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Zene,prelepe ste. Maruska, blistas zeno. Sve ste mnogooo lepe i sijate.
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 27.11.2020 7:55:22
|
|
|
|
emicaa
|
Jedna od mojih najdrazih tema na rr. Matuska divna si,blistas.
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 27.11.2020 7:56:04
|
|
|
|
Maruska16
|
IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko Zene,prelepe ste. Maruska, blistas zeno. Sve ste mnogooo lepe i sijate. Hvaka Mirko,ali ja se užasno osecam. Pa izgledam kao slon,aman! 😔
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 27.11.2020 8:51:08
|
|
|
|
branki*
|
maruska,moj bi stomacic bio sad toliki... diiivna si,divna,kakav slon,sreca ti blista na licu
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 27.11.2020 9:00:36
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Marushka divna si 😍
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 27.11.2020 9:15:49
|
|
|
|
Maruska16
|
Emice,Dragice hvala od srca. Branki mi smo tu bili vršnjaci da tako kazem.. Dace Bog i tebe u ovoj temi uskoro,to ti zelim od srca! Juce sam se prvi put slikala cela posle duzeg vremena,i uplašila sam se same sebe 😁 Nekako u ogledalu ne vidim da sam tolika, čoveče!!! Glava mi je kao globus 😂
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 27.11.2020 9:37:47
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Marushka i nasmeja me sad Verujem da si sama sebi cudna, svima nam je bilo tako normalno. Ali samo se slikaj sto vise, videces za par godina kad pogledas slike koliko ce divnih emocija probuditi u tebi. A i kilaza, oteklist... Ma sta god da se pojavi u trudnoci to posle sveprodje. Samo uzivaj ❤️
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 27.11.2020 9:43:57
|
|
|
|
branki*
|
ja sad kad gledam svoje slike iz dve prethodne trudnoce...kao globus sam isto bila,samo sto ne puknem,.ali,sto kaze dragica,takva sreca zraci sa tih fotografija i spokoj...
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 27.11.2020 9:52:39
|
|
|
|
Maruska16
|
Ja sam sa Natom stvarno super izgledala. Potrazicu sliku pred porodjaj i ovo sada kao dve razlicite zene. Koliko se svaka trudnoca razlikuje, ne verovatno. Ali tako brzo prodje,pa i neka sam globus hahahaa
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 27.11.2020 15:45:07
|
|
|
|
jabudic
|
Maruska, divne ste! ❤A znas kakve smo mi trudnice, svaka sebi nadje 100 mana! Uzivaj samo!
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 27.11.2020 15:59:01
|
|
|
|
Maruska16
|
Jabudic 💝 Daj ubaci neku fotku,utesi me malo 😁
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 27.11.2020 18:55:04
|
|
|
|
jabudic
|
Evo jedna od danas, 35.nedelja, mada je neki ugao čudan, kao da nisam trudna. Ali sa strane je potpuno drugacija situacija.😁 Inace, ja sam puno veca nego na slikama, ne znam kako se ne vidi.
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?