|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Facebook
11.12.2009 23:56:45   
2002m
IZVORNA PORUKA: Katjica

Ona što ne gleda u blic nego u stranu user posted image
nemoj me zajebuser posted image user posted image user posted image user posted image koje ti je boje majica?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 401
11.12.2009 23:59:07   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Smeshkica

Ona što ne gleda u blic nego u stranu user posted image

Meni nashlo 5 marina....stvarno neznam koja si ti user posted image

Ja nisam Marina user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 402
11.12.2009 23:59:56   
Anoniman
Kada ukucaš moje ime ona prva slika u braon bluzi sa pomalo kovrdžavom kosom user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 403
12.12.2009 0:03:33   
Anoniman

Kada ukucaš moje ime ona prva slika u braon bluzi sa pomalo kovrdžavom kosom user posted image

hahahah....a jesam blesava....neznam zashto sam napisala marina user posted image user posted image user posted image user posted image

Jel ti imash neki nadimak napisan izmedju imena i prezimena?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 404
12.12.2009 0:06:29   
Anoniman
Smeshki kucaj sa ć mozda

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 405
12.12.2009 0:06:49   
Anoniman

hahahah....a jesam blesava....neznam zashto sam napisala marina user posted image user posted image user posted image user posted image

Nemam nikakv nadimak user posted image Mislim da sam prva kada mi ukucaš ime i prezime ali sa ć ne sa c user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 406
12.12.2009 0:09:37   
Anoniman

Nemam nikakv nadimak user posted image Mislim da sam prva kada mi ukucaš ime i prezime ali sa ć ne sa c user posted image

user posted image

Meni je ovo prva slika koju izbaci...i ona ima nadimak....i sa njom imam zajednichkog prijatelja...

Al sad sam te nashla jer te 2002m dodala user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 407
12.12.2009 0:11:18   
Anoniman
Meni izbacuje mene prvu user posted image Dodala sam te user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 408
12.12.2009 0:12:59   
2002m
doda la, slatka si jako.Sutra cu pogledati slike.Sada idem da  user posted image  

< Poruku je uredio 2002m -- 12.12.2009 0:13:16 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 409
12.12.2009 0:17:54   
Anoniman
Simke, moja si user posted image

(odgovor članu 2002m)
  Direktna veza do poruke: 410
12.12.2009 0:18:25   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: 2002m

doda la, slatka si jako.Sutra cu pogledati slike.Sada idem da  user posted image  

Ti si bre ženska ipo user posted image Idem i ja sada na spavkanje...

(odgovor članu 2002m)
  Direktna veza do poruke: 411
12.12.2009 0:22:34   
Anoniman
Bash si lepa katjice user posted image A tvom dragom svaka chast....ja sam se bavila neko vreme teretanom....al za to treba puno vishe discipline i odricanja....a ja za to nisam bila spremna....user posted image user posted image

Laq notj cure user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 412
12.12.2009 0:34:56   
Veca77
Smeshki, friend request sam poslala tebi i ostalim devojkama (koje sam uspela da prepoznam na Fejsu) user posted image

Tajna čovečjeg bića nije u tome da živi, nego zašto živi.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 413
12.12.2009 0:37:04   
Veca77
Katjice, tebe sam iz prve nasla!!! user posted image user posted image

(odgovor članu Veca77)
Direktna veza do poruke: 414
12.12.2009 0:57:31   
Iva979
A mene, a mene? hihi user posted image

(odgovor članu Veca77)
Direktna veza do poruke: 415
12.12.2009 1:01:47   
Veca77

IZVORNA PORUKA: Iva979

A mene, a mene? hihi user posted image

Kako se zoves?

(odgovor članu Iva979)
Direktna veza do poruke: 416
12.12.2009 1:02:23   
Veca77
O'ma cu da te ubacim, samo kazi.....

(odgovor članu Veca77)
Direktna veza do poruke: 417
12.12.2009 1:03:41   
Iva979
Poslacu ti puno ime u pp  user posted image  

(odgovor članu Veca77)
Direktna veza do poruke: 418
12.12.2009 1:04:47   
Veca77
Ok. Cekam user posted image

(odgovor članu Iva979)
Direktna veza do poruke: 419
12.12.2009 1:05:46   
Veca77
Poslala request

(odgovor članu Veca77)
Direktna veza do poruke: 420
12.12.2009 1:09:10   
Iva979
Odobrila  user posted image  user posted image

(odgovor članu Veca77)
Direktna veza do poruke: 421
12.12.2009 1:11:45   
Veca77
Pa zdravo, friendice!!! user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Iva979)
Direktna veza do poruke: 422
12.12.2009 12:12:47   
pahulja76
IZVORNA PORUKA: eugenija

i kaže prvi put posle dužeg vremena mi se obradovala, ustvari, da bude iskrena, ne meni nego Luki............

..........i kaže "Uživaj, jer je to izgleda jedino što znaš da radiš".

U ime Oca i sina i svetog Duha, Amin! E svakakvog voća u Božjoj bašti.. Kakva pakosnica!!!!! user posted image Pf...
Ja nemam facebook, niti želim da ga imam.. Smatram da više razdvaja nego što spaja ljude.

i ja sam to mislila i onda pre 2 nedelje moj muz se prijavi kao gleda nesto o svom poreklu tj. prezimenu i naravno google mu izbaci stranicu na facebook-u... on se registruje i nadje tamo i brata koji zivi u zagrebu... ok je sve dok se dopisuje samo sa njim i sestricinom koja je u nemackoj... i ja sam se registrovala da bismo igrali bilijar jedno protiv drugog i ni zbog cega vise...
al sve u svemu otkako smo se registrovali, dani nam prolaze bas bzvz user posted image
kad dodje kuci, jedemo, onda se prijavi na fb, odigramo po neku partiju bilijara (svako je u drugoj sobi za kompom) i onda dodje vreme za spavanje i sutra sve ispocetka-GLUPOST!!! komp i net je izmisljen da RAZDVAJA  a ne da spaja ljude user posted image .

(odgovor članu eugenija)
Direktna veza do poruke: 423
12.12.2009 14:07:01   
Rivana

IZVORNA PORUKA: pahulja76

i kaže prvi put posle dužeg vremena mi se obradovala, ustvari, da bude iskrena, ne meni nego Luki............

U ime Oca i sina i svetog Duha, Amin! E svakakvog voća u Božjoj bašti.. Kakva pakosnica!!!!! user posted image Pf...
Ja nemam facebook, niti želim da ga imam.. Smatram da više razdvaja nego što spaja ljude.

i ja sam to mislila i onda pre 2 nedelje moj muz se prijavi kao gleda nesto o svom poreklu tj. prezimenu i naravno google mu izbaci stranicu na facebook-u... on se registruje i nadje tamo i brata koji zivi u zagrebu... ok je sve dok se dopisuje samo sa njim i sestricinom koja je u nemackoj... i ja sam se registrovala da bismo igrali bilijar jedno protiv drugog i ni zbog cega vise...
al sve u svemu otkako smo se registrovali, dani nam prolaze bas bzvz user posted image
kad dodje kuci, jedemo, onda se prijavi na fb, odigramo po neku partiju bilijara (svako je u drugoj sobi za kompom) i onda dodje vreme za spavanje i sutra sve ispocetka-GLUPOST!!! komp i net je izmisljen da RAZDVAJA  a ne da spaja ljude user posted image .

U pravu si prava glupost gobljenje vremena user posted image

(odgovor članu pahulja76)
Direktna veza do poruke: 424
12.12.2009 14:14:11   
pahulja76
IZVORNA PORUKA: Rivana

IZVORNA PORUKA: pahulja76

U pravu si prava glupost gobljenje vremena user posted image

al eto, iako sam rekla da je glupost zbog muza se registrovah i eto me i tamo...
al dobro je sto ne "visim" tamo k'o sto sam ranije na svim mogucim messenger-ima  (da kazem za utehu).
dace bog (valjda) da uskoro zatrudnim pa da se u potpunosti sklonim od komp-a user posted image

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here