Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 7.11.2020 18:34:46
|
|
|
|
vonavoj
|
I ja bi rekla da je gnojna angina..cim je temp tako visoka i vraca se..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 7.11.2020 20:15:04
|
|
|
|
pari
|
Maraj, sve te razumem ..i ja sam užas kad oni nisu dobro... Javi šta je bilo! Bebilule,gde si 🤗 Mi danas proveli lep dan na kraju.. u zoo bili dugo, popodne išli u bioskop na Kućne patuljke, mnogo je lep crtani...M otišao...nije mu se baš išlo ali kad je video tatu,oraspoložio se ...Šta ćemo sutra nas dve,nemam pojma... Kako ste mame?
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 7.11.2020 20:28:04
|
|
|
|
flamingos
|
Maraj,javi šta je bilo.❤ Pari,super,drago mi je da ste uživali.Hvala na potanju,bolje mi je,pijem neki lek i popusta me pokako.Ukoliko želite da vidite vašu drugarku,kupite Blic ženu.❤Pozdrav svima.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 7.11.2020 21:14:39
|
|
|
|
mama Jo
|
O, flamingos, ti si izasla u Blic zeni? J Sjajno, ja cu bas uzeti, da vidim da li sam te dobro zamisljala 😊
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 7.11.2020 21:33:09
|
|
|
|
flamingos
|
Da,mama Jo,ja sam.Kupi,pa javi utiske.Jeste li mi dobro?❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 7.11.2020 21:38:49
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Добро вече и лаку ноћ. Управо сам завршила час грчког и одох сад да учим пошто имам домаћи Будите сви добро.
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 7.11.2020 22:08:27
|
|
|
|
mama Jo
|
O, sjajno, bravo flamingos, bas cu kupiti i javiti 😊 Mi smo dobro, danas opusten dan, ja sam malo vise vremena provela u kuhinji ali bar imam svega i za sutra 😊 Sanjice, odmori malo 😍
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 7.11.2020 22:11:04
|
|
|
|
vonavoj
|
Super,flamingos,cekamo te u novinama. Mi smo imali radnu akciju,tata sekao visnju,pa smo 2h cistili granje,lisce...i da,moja deca se nisu umorila...jos niko ne spava😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 7.11.2020 22:42:47
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala mama Jo i Von. Von,postavila sam fotogragiju u našoj kafani.U današnjem izdanju objavljeno.Laku noć želim svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 8.11.2020 0:22:30
|
|
|
|
lesli
|
Prelistah malo unazad. Ljusho, kakve glupace. Ne verujem 🙄 Ako vam bude trebao logoped, jurite nekog na preporuku i privatno. Maraj, da S brzo ozdravi! Von, uposli ti to po kuci. Brisanje prasine, usisavanje, pranje prozora, kupatila i sl. Da bar korisno iskorististis taj njihov visak energije Flamingos, je l’ to izlazi neki recept u blic zeni? Nadam se da se smesko smirila... Pozdrav ostalima! Ps. Pari, sta je sa vasom presudom?
< Poruku je uredio lesli -- 8.11.2020 0:23:16 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 8.11.2020 8:00:09
|
|
|
|
pari
|
Lesli, još čekamo presudu...nadam se da će biti do kraja nedelje, a ako ne onda one tamo jer je tad i zakonski rok... Sutra idem u ambasadu za vizu... Danas još.ne znam šta ćemo. Lesli, kako ste vi?Ostale mame?
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 8.11.2020 8:00:37
|
|
|
|
mikica88
|
Dobro jutro. Ozdravite svi . Smrzla sam se nocas.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 8.11.2020 8:03:50
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro. Juce P i ja bili solo ceo dan. Mm i D otisli u 7 vratili se u 7. Imala je trening i od sad je pravilo zbog korone da treneri biraju ko ce ucestvovati na turniru. Jer onako svi roditelji prijave svoju decu pa bude guzva. D su pozvali na turnir 🙂 ide danas. Mi jos ni dorucak nismo obavili. Ja radila do kasno. Lesli ako je verovati dr ORL nakonoperacije mu nece trebati logoped za progovaranje a ono kasnije za ispravljanje slova to naravno niko ne moze da zna. Pari brzo ce to proci.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 8.11.2020 8:31:08
|
|
|
|
Maraj
|
Jutro mame. Hvala sto pitate. Sinoc smo otisli privatno u laboratoriju. Crp joj bio 167 leukociti 18.2..i ostali parametri povecani... al dok su dosli rezultati bilo pola 8. Nismo mogli u Dom zdravlja...pa krenusmo na Institut. Dobila je antibiotik amoksicilin. Tako da je nocas napokon bolje spavala. Bila bez temperaturr duze od 4 sata. Napokon! Tako da sad jedva cekam da joj dam drugu dozu antibiotika da opet malo zivne
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 8.11.2020 8:35:27
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Lesli,nije recept u pitanju,već sam dobila u nagradnom kvizu radni sto i stolicu,pa su objavili fotohrafiju i kratku ptiču.Postavila sam u našoj kafani.Pozdravljam vas,šaljem am pino poljubaca i da mi budete dobro.❤Pari,nadam se da se uskoro sve reši?Jess,Maraj,Milena,Ivanka,Branki,Emice,Dunja i ostale mame,kako ste?❤Želim vam prijatan dan.Svima koji slave čestitam slavu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 8.11.2020 8:37:24
|
|
|
|
flamingos
|
Maraj,duša mila,puno jje ljubi.Biće sad dobro,dok deluje terapije.Samo da nema temperaturu.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 8.11.2020 8:43:16
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Mene ubi alergija ako je alergija. Maraj, dobro je da su vas primili. Uskoro cu u crkvu. Mm ode. Decu necu danas da diram. Srecan praznik svima. Ceka me gomilu posla. Važno da sam juce poslala pripremu i prezentaciju za jedan seminar. Napolje je hladno, ali sunce je provirilo.
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 8.11.2020 9:28:45
|
|
|
|
Ana RR
|
Dobro jutro, samo da mahnem. Juče ceo dan haos, tempo. Pola dana proveli na groblju, drugu polovinu u ribanju kuće i onda uveče zaglavili kod kumova. Mrtva sam umorna. Da popijem kafu i odosmo po kucu. Sinoć smo nakupovali neke osnovne stvari za njega, jbt kao da kupujem za dete. Već se pitam šta je meni ovo trebalo 🙄😅 Pari, mnogo mi je lepa kuhinja 🥰 ispala je baš onako kako smo zamislili i projektovali. Jedva čekam utorak da monter sve završi pa da je oribam i napunim.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 8.11.2020 11:25:04
|
|
|
|
lesli
|
Maraj, dobro je... Samo kad znate sta je. Procice to brzo. Ljisho, jos bolje. A obzirom da ti je dete bistro, verujem da cete vi to sami uspeti da postignete i korigujete sta bude trebalo. Pari, drzim fige jako! I da stigne ove nedelje i da presuda bude povoljna po tebe. Mi smo dobro, sad cemo malo da izadjemo napolje. Lep je dan, treba ga iskoristiti :) Flamingos, videh posle. Cestitam na nagradi!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 8.11.2020 11:26:15
|
|
|
|
lesli
|
Ana, stize kuca danas? M mora da je odusevljen 🙂Sliiiiikaj nam ga 😊
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 8.11.2020 11:27:09
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala Lesli.Ljubim vas.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 8.11.2020 13:16:08
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Maraj posle 48 sati bi trebalo da bude bez temp. Nadamo se. Bas joj je bila visoka temperatyra. Moji na turniru. P spava sad ce on jos malo. Ja kuvam. Imam posla al blejim na netu bezveze
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 8.11.2020 14:04:00
|
|
|
|
pari
|
Flamingos, super za nagradu, nisam znala :) Ja dobila na 25.dan. Za sad sam ok, ne boli me. Na suncu je lepo, ali u hladu prilično hladno. Nas dve bile jedno sat i po napolju. Ne znam šta ćemo popodne. Šta vi radite mame?
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 8.11.2020 14:46:09
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala Pari.❤ Odosmo u šetnju.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 8.11.2020 19:55:50
|
|
|
|
smeško
|
Добро вече, маме. Н је добио 5 страна из математике за домаћи и сада радим са њим. У петак сам га пустила да одмори, а јуче и данас смо ишли у биоскоп. Водили смо и два другара и после су се заједно играли. И сада мора све да заврши. Али, добар је и у школи и ван ње, па нећу да га силим. Радимо полако, па колико стигнемо. Пошто су подељени у две групе, другари из друге групе су рекли да је супер што није са њима, јер би морали да пазе да га не ударе. Боже, морам ли стално због свега да плачем. Баш ме погодило, иако знам каква деца могу бити. Баш и не волим те своје емотивне реакције, али радим на томе. Маро, драго ми је да је С боље. Анчи, сјајно за кухињу, ја своју никада нећу средити по својој жељи. Новац бих можда и скупила, али довоњно простора тешко. Да ли је стигла куца? Баш бих волела да видим каква је тако малена. Мени су све животиње лепе. Као деца. Фламингос, браво! Како сте, маме? Пари, ти? Заврти ми се у глави колико све држите под контролом. Ја сам наручила неке панталоне преко нета, платила и рекла жени да не шаље, да сачека да видим још нешто. И заборавила. Пита ме жена јуче да ли да ми шаље, окраћаће детету. Љишо, нисте уопште требали да идете код логопеда када је примарни проблем слух. Када решите то код орл, онда бих ја отишла приватно код логопеда, јер се државни не баве како треба децом која проговарају. Да, мора да се натера и да ради. И ми смо Ј руком убадали и убацивали у тегле и сл. Није то баш тако како ми мислимо. Али, не могу њега правилно да процене када има проблем друге врсте, некако ми је то безвезе. И ја мислим да ће то све бити ок чим му среде трећи крајник и ставе цевчице. Ј има фазу драња и дивим ти се како све то издржаваш све време.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako roditelji mogu da znaju da je njihova...Pa, tako što vide da njihova beba odobrava ono što roditelji rade i/ili proizvode koje roditelji biraju za njih.
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.