Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 29.10.2020 15:36:41
|
|
|
|
jess021
|
Bravo Emice, meni taj trening uopste nije lagan. Ja sam danas 15min tabata sa Heather i 10min noge sa Angie.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 29.10.2020 15:51:19
|
|
|
|
pari
|
Ja sam radila jutros pola sata i sad jedno 15min...
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 29.10.2020 16:36:20
|
|
|
|
emicaa
|
Jesa eto vidis,a ja sam ga bez muke odradila.Zato ti ubijas kardio ja kao baba 😁Pari i ti se nedas 😊Samo nas Mama Jo napustila
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 29.10.2020 17:22:56
|
|
|
|
bokicak1
|
Jos se druzim sa Heder pa ko ziv ko mrtav :)
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 30.10.2020 9:34:40
|
|
|
|
jess021
|
Bokice, koje treninge radis? Emice, svaka cas_t. Poslednje dve vezbe u tom treningu su mi bas teske, ali znam da su poslednje pa izdrzim. Htela sam danas yoga trening sa Heather, ali izbacila je novi video koji je no jumping pa mi odgovara
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 30.10.2020 11:22:27
|
|
|
|
bokicak1
|
Jess, vezbe po nedeljama. 12 weeks
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 31.10.2020 8:57:45
|
|
|
|
jess021
|
U kojoj si nedelji? Ja sam letos odradila taj program, odlican je.. Ja sam juce novi trening sa Heather plus 7min plank challenge
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 31.10.2020 9:39:33
|
|
|
|
bokicak1
|
Jess nesto drugo mi pade na pamet kad si pitala ovo za nedelje :) 5oj
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 31.10.2020 11:51:09
|
|
|
|
jess021
|
Trudnoca jel 😉
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 31.10.2020 12:12:58
|
|
|
|
bokicak1
|
Bice i to nadam se. Za sada se trudim da udjem u formu.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 31.10.2020 18:51:05
|
|
|
|
jess021
|
Odradila sa Heather yoga inspired, odlicno je bilo. Sutra cu yoga fusion
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 31.10.2020 19:16:37
|
|
|
|
bokicak1
|
Bravo Jess. Uskoro cemo svi da pratimo tebe jer ces biti bolja od Heder💪
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 31.10.2020 20:56:10
|
|
|
|
Filadendronka
|
Ja od kad sam otkrila insulinsku rezistenciju planiram da se aktiviram i nikako. Nemam kad. Isla bih na plivanje, a za to bas, bas treba vremena. I tako se smorim svaki put kad razmisljam na ovu temu.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 31.10.2020 21:37:02
|
|
|
|
Dragica Draga
|
O joj, od kada si je otkrila? Nedavno?
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 31.10.2020 22:52:18
|
|
|
|
jess021
|
Fil, ako ikako nadjes volje, kreni da vezabs kod kuce. Najmanje vremena i najbolja investicija. Za svaki savet, ako mogu, tu sam. Da nije bilo korone, ni ja ne bih nikad pocela ovako.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 31.10.2020 23:52:00
|
|
|
|
Filadendronka
|
Hvala Jes! 💓🤗Dragice, nedavno bas.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 1.11.2020 7:41:56
|
|
|
|
pari
|
Slazem se sa jess! Ni ja nikad ne bih povela kod kuce ds nije korone, a sad prosto ne mogu ni ds zamislim drugacije...kreni sa 5 min bukvalno
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 1.11.2020 9:06:51
|
|
|
|
jess021
|
Pari, bar nesto dobro od korone. Fil, ne znam kakav si tip sto se tice vezbanja ili mozda ne znas ni sama, ja se jos uvek pronalazim. Mislila sam da sam ja bas tip za fitnes, klasican, ali vidim da mi vas odgovaraju law impact treninzi, iako odradim i neki cardio visokog intervala. Mislim da su kombinacije idealne. Najbolje od svega je sto ti je dnevno dovoljno 30-40min, ja volim da vezbam svaki dan a i 3-4 puta nedeljno je vise nego odlicno.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 1.11.2020 9:27:31
|
|
|
|
pari
|
Ja sam sad odradila 15 min pa sam shvatila da mogu još, pa sam još 15 pa još 10... Fil, po malo i što kaže jess, probaj razne pa ćeš videti šta ti odgovara.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 1.11.2020 20:36:05
|
|
|
|
mama Jo
|
30 min.dzoginga sa 2 pauze u kojima sam brzo hodala + trening sa Heather. Poslednju turu treninga nisam izdrzala, izabrala sam neki bas tezak...za noge, a vec sam trcala pa sam lipsala. Jako mi je prijalo!
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 2.11.2020 17:23:26
|
|
|
|
emicaa
|
Ja od petka nisam nista,nisam stigla.Sutra cu poceti sa yoga fusion i ruke 10 minuta.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 2.11.2020 18:04:11
|
|
|
|
pari
|
Ja sam danas 40tak min isto
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 3.11.2020 8:22:41
|
|
|
|
jess021
|
Ja nisam dva dana, danas cu ovaj novi trening sa Heather, noge.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 3.11.2020 8:58:38
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja sam juce 15 min.dzoginga i 3 serije full body sa Dannom.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 3.11.2020 9:58:07
|
|
|
|
bokicak1
|
Ja nastavljam sa Heder po nedeljama, a danas sam tako kilava.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?