Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 21.10.2020 16:40:23
|
|
|
|
Ana RR
|
Joj držim fige da se konačno završi i da možeš da odahneš
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 21.10.2020 16:49:11
|
|
|
|
emicaa
|
Pari nadam se pozitivnom ishodu,da se rijesis tog tereta.Kad ce stici konacna odluka? Dora i ja vodile Davida na njenacki pa smo set_ale dok je on bio unutra,onda smo set_ali svi zajedno.Dora sad ide na sport,mislim za pola sata.Vodi ih mama od drugarice,ja sam prosli put
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 21.10.2020 18:18:24
|
|
|
|
pari
|
Ja se nadam za dve, tri nedelje iako je po zakonu 30 dana najvise. Ipak se nadam da ce biti pre... Danas je fino napolju. Nije toliko hladno kao juce posle 5...
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 21.10.2020 18:56:18
|
|
|
|
lesli
|
IZVORNA PORUKA: pari Svi izveštaji su u moju korist Bravo Pari! Jako mi je drago zbog tebe :)Nadam se da ce i presuda biti kakvu prizeljkujes i ocekujes. Je l’ se smesko javlja? Kako je N?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 21.10.2020 18:58:58
|
|
|
|
pari
|
Hvala lesli! I ja se nadam jako... Bas sam i ja pomislila na smeska...kako su...
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 21.10.2020 19:21:14
|
|
|
|
Milena18
|
Pari, nadam se da će brzo doneti odluku i da će biti onako kako želiš! Ako se dobro sećam, Smeško je pisala pre 10-15 dana da su rezultati dobri i da N kreće u školu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 21.10.2020 19:57:07
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
pari, radujem se unapred. Nadam se da ce sve na kraju da ispadne kako treba. 😘 Ja cekam da mi pocne grcki. Nadam se da ce me ove dve slusati. Spakovala sam ih u krevet. Mm ima neke obaveze.
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 21.10.2020 20:13:20
|
|
|
|
emicaa
|
Milena kako nam je balerina 😊 Moje mace imalo nezgodu na sportu,sudarila se sa drugom curicom i ispao joj zubic.Svejedno bi za par dana ispao sam od sebe ali sad je i druga jedinica klimava a nije bila.Zao mi sto nisam bila tu da je tjesim,kaze da joj mnogo isla krv
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 21.10.2020 20:19:12
|
|
|
|
pari
|
Ajoj Emice, dobro je da nije strašno...razumem te za utehu...
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 21.10.2020 20:21:25
|
|
|
|
Maraj
|
Pari bas mi je drago da je gotovo. Ajd pa da castis uskoro Emice, pa kakav je to sport bio? Moj L pao danas u brticu, napolju, ogulio celo. S nije bila 2 dana zbog kaslja. Mislim se da je posaljem sutra
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 21.10.2020 20:49:27
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Pari divne vesti. Zene nas nesto pokosilo. Svi mucnine povracanje i proliv. Doduse ja nista od povracqnja i proliva samo mi je muka ali ja nista nisam stavila u usta ceo dan. Ni kap vode ni mrvicu hrane evo do sad. To mi je taktika inace za svaki stomacni. Pa necu crci ako 10h ne jedem nista i ne pijem i uvek "najbolje" preguram.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 21.10.2020 20:50:18
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Inace prvi put mi je D prosle god imala stomacni a i ja sa njom posle dve decenije valjda. Al evo i ove god
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 21.10.2020 20:51:13
|
|
|
|
emicaa
|
Maraj izgleda kik boks 🤣 trcale su i udarile jedna u drugu.Desava se,ali zao mi je.Mislim njoj je drago sto ga se konacno rijesila
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 21.10.2020 21:58:20
|
|
|
|
vonavoj
|
Pari,navijam jako da bude onako kako zelis,zasluzujes!Ljisho,o bre..opet ste bolesni,vi svi redom kad krene😔😔ne daj se,ako ti padnes u krevet gotovi ste. Daj odmah deci prolife ampule...Emice,brze ce da ispadne i drugi.Sanjice,kako prosao cas?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 21.10.2020 22:05:35
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
E, Von sad je pao neki dogovor. Moje spavaju. Ljiso, ne dajte se. Meni je ceo dan nesto lose kao da cu da se razbolim. Evo pijem caj😉
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 21.10.2020 22:24:06
|
|
|
|
vonavoj
|
Moje jos niko ne spava,leze u krevetu..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 22.10.2020 6:41:38
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro,pijem kafu,izvolite,pa spremanje za školu. Pari,držim fige i unapred se radujem sa tobom.❤Emice,duša mila,dešava se.Samo kad je dobro prošlo.Noćas joj je dolazila zubić vila.❤Smeško,tako sam srećna što su rezultati dobri i što dete kreće u školu.❤Ljisho,držite se.❤Ostale name,kako ste?Pozdrav svima.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 22.10.2020 7:54:28
|
|
|
|
emicaa
|
Jao kako me ova reklama nervira,po 10 puta je moram sklanjati 🤦♀️ Dobro jutro inace,T otisla u skolu a D jos spava.Posle idemo na nas sport,ako budemo morali raditi sa maskama ne planiram vise ici. Ljiso kako ste?Pari jesi li ti dobro sad?Ostale mame,kako ste?
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 22.10.2020 7:58:39
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Mi smo kao novi Svi na svojim radnim zadacima. Nego imam pitanje jel neko kupovao one gel uloske u metro obuci? kakvi su? Hocu da D stavim u klizaljke. ili to ili moram nove klizaljke da joj uzimam
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 22.10.2020 8:00:17
|
|
|
|
Queen Lady
|
Jutro i od mene. Da li je neka za kaficu?
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 22.10.2020 8:28:16
|
|
|
|
vonavoj
|
Moze kafa meni..ja sam vec izgubila 30% energije... M hoce sa mm na posao,nece u vrtic,plakao je 30min...Ljisho,super da je proslo..a sto nove klizaljke? Velike su joj.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 22.10.2020 9:07:02
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Moze kafa meni..ja sam vec izgubila 30% energije... M hoce sa mm na posao,nece u vrtic,plakao je 30min...Ljisho,super da je proslo..a sto nove klizaljke? Velike su joj. Da za jedan broj ali nije problem jedan broj vece vec su joj siroke. Te sko dobili od prijatelja. Prosle godine smo joj kupili a izgleda cemo i ove god. Mislim verovatno ce to biti najbolja varijanta.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 22.10.2020 9:10:25
|
|
|
|
jess021
|
Jutro mame, L i ja budne od 7h, mala malopre ustala. Ja pristavila gulas, pa da mozemo napolje kasnije. L juce naucila da vozi biciklo bez tockica, bukvalno za 5 min, a mala vozi rolere 🙂 Pari, pre nego sto odes, moras doci u Ns da se vidimo. Emice, maca mala, bas mi je zao😟 Ljiso, da vlada u Ns neki stomacni, ali srecom kratko traje
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 22.10.2020 9:52:15
|
|
|
|
pari
|
Ljišo, dobro je da je brzo prošlo! Von, moja T place svaki ponedeljak ali kratko...Imaju i faze kad odjednom nece,a treba i pratiti sa nije nesto sto mu smeta... Jess 🤗 Ja bila da kupim par stvari za M i T, pa cu posle da se proset_am sa drugaricom...ne pamtim kad sam se videla sa njom... Kako ste mame? Divan je dan
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 22.10.2020 10:17:14
|
|
|
|
Milena18
|
Dobar dan! Emice, baš mi je žao. Da li je boli? Balerina je baš juče išla na balet, sviđa joj se jako. Ljišo, super što ste se brzo oporavili! Jess, bravo za L! Pari, jesi li se ti oporavila? Tražila mi je M da idemo danas posle vrtića neku odeću i cipele za Barbiku da kupimo, ne znam ni gde to da tražim. Baš je lep dan stvarno, jedva čekam da dođe kraj radnog vremena.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?