Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 13.10.2020 19:01:35
|
|
|
|
mikica88
|
Lady, haha. Bravo devojkeza treninge. Danas sam i ja radila vezbe, ovo vreme smori.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 13.10.2020 19:56:20
|
|
|
|
emicaa
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Bravo Emice, jel da da je dobar trening? Definitivno cu ga raditi bar jednom sedmicno.Nasla sam i neki pilatis fusion,takodje oko pola sata.Moram i to isprobati
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 14.10.2020 8:46:25
|
|
|
|
jess021
|
Radila sam i taj, isto je dobar. Ja sam sinoc nabasala na neku ribu, 45min hiit trening, rasturila me. Ne znam sta mi bi, ali bas sam crkla.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 14.10.2020 11:40:18
|
|
|
|
emicaa
|
Kako ja volim vjezbe koje izgledjau lagano gledajuci,pa kad pocnem hocu umrem.Radila sam pola sata,ruke+stomak.Jedva uspremila tegove 🤣
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 15.10.2020 18:42:28
|
|
|
|
jess021
|
Odradila sa Heather novi trening, 40min lower abs plus cardio, dobro je bilo
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 18.10.2020 8:51:15
|
|
|
|
emicaa
|
Ja nisam zadnja dva dana nista radila,nadam se da cu stici danas Mama Jo jesi li ti odustala od vjezbanja?
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 18.10.2020 9:02:12
|
|
|
|
mama Jo
|
Emice, nisam, vezbam, ali jesam se ulenjila. Vezbam 3 puta nedeljno, i ne radim cardio nego vezbe za noge i guzu uglavnom (moja najkriticnija podrucja) i istezanja... Nikako da se nakanem na cardio opet da krenem, mrsko mi bude bas.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 18.10.2020 10:04:36
|
|
|
|
pari
|
Mama jo, i to ti je super. Ja nisam vezbala 8 dana, evo danas sam ali jedva 20 min i to samo noge...ali jos nisam u snazi definitivno
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 18.10.2020 10:24:04
|
|
|
|
mama Jo
|
Pa jeste, prija mi i ovo. Mada ovim tempom se bas slabo vide rezultati. Ali dobro, cilj mi i jeste da do leta otklonim sve nepravilnosti, a ima vremena dosta. Sto bi rekli - bicu ja raketa do leta 😂😂😂
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 18.10.2020 14:44:12
|
|
|
|
jess021
|
Ja juce nisam, nisam stigla. Danas sam odradila 30 min sa Angie, ali bas mi nesto bilo tesko. Mama jo, jel radis sa tom Dannom? Vezbe deluju lagane, alu uopšte ne mora da znaci
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 18.10.2020 17:17:21
|
|
|
|
emicaa
|
Ja ipak nisam ni danas vjezbala ali sam presla 6 km.pola uz brdo,pola niz brdo.Valjda se i to racuna 🤣
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 18.10.2020 19:08:11
|
|
|
|
jess021
|
Ovo uz brdo se racuna😂
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 18.10.2020 22:25:00
|
|
|
|
emicaa
|
Nadam se da cu stici ujutru jer posle ne znam gdje udaram. Nerviram samu sebe,uvjek se zimi ulijenim i onda na proljece budem bas aktivna
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 19.10.2020 11:11:42
|
|
|
|
emicaa
|
Odradila pola sata ruke i noge 😊
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 19.10.2020 12:51:08
|
|
|
|
Milena18
|
Bravo, Emice Ja radila jutros 5 Tibetanaca i kad sam stigla na posao onu kancelarijsku jogu.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 19.10.2020 16:14:18
|
|
|
|
emicaa
|
Milena jednom sam isprobala tibetance,vise se i ne sjecam sta se radi tu tacno. Ja ne radim stalno ruke,mozda dva puta sedmicno,ali vidim misice 🤣
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 20.10.2020 7:43:18
|
|
|
|
jess021
|
Ja sam juce odradila taj novi trening sa Heather, pilates fusion i jos 10min noge i guzu. Bilo mi je bas tesko, jer sam radila sinoc u 20h
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 20.10.2020 9:01:07
|
|
|
|
emicaa
|
Kalav je pilates,danas sam planirala njega ili jogu
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 20.10.2020 10:43:08
|
|
|
|
jess021
|
Bolja je yoga. Nesto je komplikovan, a pauza 10 sec, dok skontam vezbu vec je pola odradila
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 20.10.2020 14:37:01
|
|
|
|
emicaa
|
Odradila yogu,u stvari koliko sam radila toliko sam fuserila.od 12 od rucka me kiselina pojede,svaki cas sam morala stajati,pauzirati...
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 21.10.2020 8:18:48
|
|
|
|
jess021
|
Ja juce nisam, dodajemo kasno kuci oko 14h, pa daj odmah rucak, pa opet napolje, ne stignem. Dodajemo uvece ranije, ali budem umorna. Moracu nekako da se prebacim u taj vecernji mod
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 21.10.2020 8:22:02
|
|
|
|
emicaa
|
Ma nista strasno ako nekad ne stignes.Kad bude hladno imaces vise vremena
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 21.10.2020 8:38:30
|
|
|
|
jess021
|
Gledam prethodni post, dodajemo pa dodajemo 😂 Ma bude mi krivo, fali mi. Bolje se osećam posle nekog treninga
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 21.10.2020 11:48:38
|
|
|
|
emicaa
|
Odradila sam 20 ninuta stomak i 10 ruke.Isprobala sam neke nove za stomak,neka djevojka.Ona je jos gora nego Heather 😅 onda jos 10 minuta stojece sa tegom od H.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 21.10.2020 15:47:01
|
|
|
|
pari
|
Ja danas konačno vežbala, po malo od svega...stomak, ruke, noge...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?