|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 10/20
11.10.2020 23:05:29   
Sanjica26 RR
Von zar si sumnjala😀

Ja odoh na spavanje. Treba da poranim da hvatam bus. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 376
12.10.2020 6:53:44   
Sanjica26 RR
I evo mene.user posted image Napisala sam da cu da poranim.
Cekam bus da dodje. Sanjala sam nasu Ivanu. Na nekom smo putovanju.
Moja Sofi se rastuzila i plakala sto idem u Bg. Mislila je da cu tamo da zivim sad kad pocnem da ucim. Ne vredi. Razumela je ona mene, ali joj je bas tesko.

Nasi prijatelji slave 1 rođendan detetu u restoranu. Bice dosta ljudi. Otkazali smo im. Naravno, kaže prijateljica da nas ne razume, a to je rekao i nje muz.sta reci.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 377
12.10.2020 7:09:56   
pari
Sanjice, sta vas briga...ko razume, razume...
Ja sam strasno lose spavala nocas, budila se sto puta, nisam ni sat vremena povezala...zapusena sam, kasljem po malo...
Kako ste mame?

sitnice i emocije čine život...

Direktna veza do poruke: 378
12.10.2020 7:12:46   
vocicana
Dobro jutro, isto i ja Pari. nisam se budila 100 puta, ali sam odsanjala strasno ruzno, bas strasno, odavno nisam.
Nadam se da mi dan bar bude malo bolji, od jutra koje je pocelo uspavljivanjem za posao.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 379
12.10.2020 7:14:01   
pari
Voci, drzi se!

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 380
12.10.2020 7:20:10   
Sanjica26 RR
pari, kakvi su nam to prijatelji kad mi bez pardona kaže da nas ne razumu.

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 381
12.10.2020 7:22:12   
pari
Da Sanjice, strasno...zao mi je sto je tako...

Drzi se i ti danas!

Direktna veza do poruke: 382
12.10.2020 7:24:22   
vocicana
Sanjica a ja sam procitala da su rekli da razumeju. Ko su bre ti ludaci sto uopste spremaju takvu proslavu u ovom trenutku??? Sacuvaj me boze budala, posle im je djavo kriv. Oh nekim ljudima treba batina, ali bez da stignu da zaplacu.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 383
12.10.2020 7:46:03   
Milena18
Jutro!
Sanjice, Flam, ide super autić, mada nisam vozila onoliko koliko sam planirala sad za vikend.
Pari, a da ti odeš ipak kod ORL specijaliste? Baš često imaš te probleme.
Sanjice, ja ne razumem kako oni ne razumeju. Svi sad aradimo kako mislimo da je najbolje za nas, ne bi tu trebalo da bude mesta za osuđivanje.
Von, super što je M bolje.
Ljišo, kako ste vi?
I M ponovo kašlje, nisam je jutros odvela u vrtić. Evo i drugi roditelji u Viber grupi javljaju da su deca bolesna.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 384
12.10.2020 7:49:21   
pari
Milena, idem ja s vremena na vreme kod orl i kazu mi da imam upalu sinusa, daju lekove i to je to...isla sam kod nekoliko razlicitih...

Stres mi uzrokuje pad imuniteta i odmah mi krenu sinusi...A mozda su mi sad i njih dvoje doneli nesto iz vrtica, i ona je bila promukla malo jedan dan i kaslje ponekad...ko zna...Kako si ti Milena?

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 385
12.10.2020 7:51:24   
Sanjica26 RR
Prvi mi trebamo da im kažem zasto sad u ovoj situaciji prave rođendan. Nego, to je njihova odluka. Nema sta ja njima da kažem da ih ne razumem.

Milena, i u skolu ne dolaze bas deca.

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 386
12.10.2020 7:55:31   
Milena18
Ja ne znam kako sam, Pari user posted image Bude mi ok par dana, onda mi se nos ponovo zapuši, a i uši pomalo. Tako je svake jeseni. To mi je slaba tačka kao i tebi, imala sam i jednu operaciju sinusa pre 10 godina. Verujem da tebi konstantan stres baš utiče na imunitet.

Baš tako, Sanjice. I ti imaš mišljenje o tome što oni prave veliku proslavu, ali nisi im ništa rekla jer je to njihova odluka, kao što je i to da ne idete vaša.

Direktna veza do poruke: 387
12.10.2020 8:12:53   
pari
Milena, da, slicne smo...meni je taman bilo bolje i posle par dana opet...nadam se da ce me popustiti malo uskoro...doduse neizvesnost kod mene ce trajati do kraja meseca tako da...

Sivo jutro, a za popodne najavljuju zahladjenje i kisu...

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 388
12.10.2020 8:15:37   
Queen Lady

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR
Nasi prijatelji slave 1 rođendan detetu u restoranu. Bice dosta ljudi. Otkazali smo im. Naravno, kaže prijateljica da nas ne razume, a to je rekao i nje muz.sta reci.

Sanjice, to sto oni ne razumeju ne treba da te pogadja. Moj muz je u subotu bio na nekoj svadbi kod kolege, kaze nije bilo puno ljudi, bas su bili rasporedjeni. Ja sam se zacudila da su iopste pravili svadbu jer je mlada trudna. Ja nisam htela da idem iako nas je zvao oboje. Ne znam kakva je situacija kod vas u gradu, ali u Kgu retko gde se nose maske. Ja u koju kod apoteku da udjem, niko od farmaceuta ne nosi ni masku, ni vizire. Po prodavnicama ili ne nose maske ili ih nose na bradi.
Moji roditelji su bili kod kucnih prijatelja na cast, dobili su unuku. Takodje je bilo u nekom restoranu, ali isto nije bilo puno ljudi.

Vasa je odluka sto niste hteli da idete, a to sto vas oni ne razumeju to je vec njijov problem.

"Ako si uspešan u nečemu ili će te kopirati, ili će ti zavideti, ili će te mrzeti."

"Zavedi mi um i imaš moje telo, pronađi mi dušu i imaš me zauvek."

Fjodor Dostojevski

Direktna veza do poruke: 389
12.10.2020 8:36:41   
jess021
Dobro jutro, jedva se naterah da ustanem, sinoc sam gledala neki film do 1:30h, nema veze, bar je bio dobar 🙂

Uključila sam rernu da ispecem hleb, vidim tmurno u oblacno, danas moram da spremim stan. 
Sanjice, verujem da te pogodila njihova reakcija ali probaj da iskuliras, vasa odluka vasa stvar. 
Von, Ljiso... Kako su deca? 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Queen Lady)
Direktna veza do poruke: 390
12.10.2020 8:55:57   
flamingos
Dobro jutro.Pari,nadam se da ćeš uskoro da budeš dobro.Milena,super za auto.Srećan početak radne nedelje,drage mame.Odoh do pijace,prodavnice,pa oko ručka.Veš da kupim sa žice,sredim stan i spremanje za školu.Pozdrav svima.❤

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 391
12.10.2020 9:02:30   
Maraj
Jutro mame. Ja odvela S u vrtic. Mm rano vodi L, aja S nesto kasnije.
Bas je hladno u stanu. Grejanja nema i ako su najvili...stavila sam sladak kupus da se kuva, pa cu posle na posao. Sinoc sam skuvala meso, sad samo da malo barnem kupus...

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 392
12.10.2020 9:18:01   
flamingos
Maraj,baš si vredna.Kod nas nije hladno u stanu.Pustali grejanje u subotu,pa isključili.Grejna sezona počinje 15-og,ali puste ranije,ako je hladno.Pozdravljam te..❤

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 393
12.10.2020 9:29:41   
jess021
Kod nas je toplo, jos se ugrejalo od rerne. M ustala pa zajedni pijemo kafu.

Flam, i ti si vredna nema sta😉

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

Direktna veza do poruke: 394
12.10.2020 10:47:23   
flamingos
Hvala Jess,moram.Da,rerna dodatno ugreje.Napolju je baš toplo,ali kiša će.Pri povratku iz škole da svratimo do prodavnice sa obućom,Anđela da kupi cipele.One od prošle godine dva puta obula i male joj-ostaju meni.A njoj 39 da kupi.Možda odem i do Lidla dok je ona u školi,videću.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 395
12.10.2020 10:54:19   
Ana RR
Dobro jutro user posted image napolju je ledeno danas, a jutros je i u kući bilo baš hladno. Mm u subotu pripremao sistem za grejanje ali kada uključi na displeju se prikaže greška. Smorili smo se. Danas dolazi serviser da pogleda šta je u pitanju. A do tada ne gasim uljani radijator user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 396
12.10.2020 12:16:41   
Maraj
Ja ne znam gde ste vi kada vamje napolju i u stanu toplo user posted image
Ja krenula u kaputu na posao, a trebala sam u jakni. Hladno je....da se smrznes...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 397
12.10.2020 12:20:57   
flamingos
Maraj,Požarevac.A ti?Odosmo u školu.Krećemo ranike,moramo do knjižare.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 398
12.10.2020 12:39:58   
Sanjica26 RR
Joj žene sto je hladno u Bg-u. Ja obukla mantilic, jer je kod nas toplo. Smrzla sam se. Morala sam i kisobran da kupim jer je krenuo pljusak😁 Istrosih se danas. Sad bus imam tek u pola dva. Smrzla sam se. Vazno da sam sve obavila na fakultetu. 

Direktna veza do poruke: 399
12.10.2020 12:46:57   
Maraj
Flamingos ja sam u bg-u. Bas ovo sto sanjica pise...u bg-u je jezivo hladno. Pada kisa....ma kao da ce sneg. Ja u kaputu i smrzoh se. Sutra cu zimsku jaknu

Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here