Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 7.10.2020 15:52:18
|
|
|
|
jess021
|
Smesko ljubimo vas sve redom🥰🥰🥰 Pari, mislim na tebe
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 7.10.2020 15:58:20
|
|
|
|
pari
|
Smeško, mnogo se radujem zbog vas! Divna, najdivnija vest!!! 🤗 Ja sam ok...proslo je sudjenje...ceka nas ipak jos jedno ali nazire se kraj...pozitivna sam...mora biti sve dobro!Hvala na vasoj energiji i mislima!
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 7.10.2020 16:05:45
|
|
|
|
emicaa
|
Pari stvarno sam mislila da ce se danas zavrsiti.Kad je sledece?
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 7.10.2020 17:36:32
|
|
|
|
pari
|
I ja sam mislila...ali...mora jos jedno 21og...nadam se poslednje...jako se nadam
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 7.10.2020 17:45:27
|
|
|
|
lesli
|
IZVORNA PORUKA: smeško Шта радите, маме? Ја частим! Звао ме је др из Тиршове. Може се рећи да је задовољан снимком. Да не ширим причу, дете ми од понедељка креће у школу! Искључили су све најгоре дијагнозе. Ја се више не нервирам због обичнх ствари, упадам у зен фазу. Све са стране су глупости. Напила сам се од два пива са 2% алкохола када сам чула вест. Радили смо тест на лајмску. Поново. ИгМ антитела опадају, а ИгГ расту. Видећемо да ли др препоручује још антибиотика док не падну ИгМ. Пари, надам се да све пролази како треба. Искрено ти желим да изађеш насмејана. Smesko, divno!Sta kazu lekari, sta je onda uzrok? Taj zarazeni krpelj ima veze sa tim ili ne?Drzim fige da sve bude dobro 🍀🍀🍀
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 7.10.2020 17:46:27
|
|
|
|
lesli
|
IZVORNA PORUKA: pari I ja sam mislila...ali...mora jos jedno 21og...nadam se poslednje...jako se nadam Pari i tebi drzim palceve da se situacija resi na najpovoljniji moguci nacin! 🍀🍀🍀 Pozdrav ostalim mamama!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 7.10.2020 18:10:45
|
|
|
|
nata11
|
Smesko, Pari 😘😘 Ostale mamike kako ste? Ja nesto slabo vremena za net imam (sem instagrama podrazumeva se 😂😂) Danas se raspala na poslu pa se evo sa I razvlacimo po krevetu.
|
RE: Razgovori mama 10/20 7.10.2020 18:50:52
|
|
|
|
Maraj
|
Smesko, diiiivno Pari jel i tvoj bivsi prisustvuje? On ne odustaje od toga da dete boravi u Srb?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 7.10.2020 18:58:17
|
|
|
|
pari
|
Danas smo svi bili prisutni...stajali smo onako kao na filmu i odgovarali na pitanja. Jedino porota nije bila ;) ne odustaje nažalost... Biće valjda uskoro...sad je dve godine prošlo
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 7.10.2020 19:09:05
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro vece. Smesko sjajne vesti. Mi preziveli. Ja prezivela. Mm sa D i P. 😁 P je bio u vrticu. Kakio je u vrticu jeeeee....poslednji put u subotu. I danas jeeee... Mm i D su kod lekara
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 7.10.2020 19:21:02
|
|
|
|
emicaa
|
Ljiso javljaj kad zavrse. Pari zao mi sto prolazite kroz sve to,nadam se da cete se dogovoriti na kraju. Nato ja sam procitala da si danas zaspala na poslu 🤣
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 7.10.2020 20:00:55
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Sutra da uradimo urin. Nem pojma zasto al uradicemo pa sutra uvece kontrola sa nalazima. Ja imam cak i nove serpe u novoj kufinji 😁 Cekamo mm i ja da decovi zaspu😉 pa da se druzimo malo za relaks. A ondak ja na poso. Ajme posla
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 7.10.2020 20:08:41
|
|
|
|
milicicak
|
Smeško, divne vesti!!!! Biće sve to dobro. Pari, nadam se da ćete brzo sve rešiti. Ljišo, šta je sa D? Nego, jutros vidim devojčicu 13-14 godina, u punoj hokejaškoj opremi ide na trening, odmah sam se set_ila tvoje D. Ja standardno ne znam gde udaram, nešto sam baš umorna i iscrpljena, definitivno mi treba odmor. Al o odmoru mogu samo da sanjam...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 7.10.2020 20:24:00
|
|
|
|
Maraj
|
Pari, a sta se desava kod tvog bivseg, jel on dobio drugo dete? Sve razmisljam da ce mozda kasnije popustiti.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 7.10.2020 20:46:05
|
|
|
|
emicaa
|
Ljiso hocete isprobate nove serpe,jel da 🤣Ja mislim da moja djeca veceras nece prije ponoci zaspati 🤣
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 7.10.2020 20:57:48
|
|
|
|
Maslacak15
|
diiiiivnoo smesko jako si me obradovala!!! pozdrav mame, ja sam se konacno parkirala na sofu :)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 8.10.2020 6:20:32
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro,pijem kafu,izvolite,pa spremanje za školu. Smeško,divne vesti,baš sam se obradovala.Ljubim vas.❤Pari,držim fige da sve bude kako treba.Poljubac i vama.❤Les,hvala na pozdravina,i ja vama šaljem puno pozdrava i poljubaca kao i svim mamama.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 8.10.2020 6:48:08
|
|
|
|
jess021
|
Dobro jutro, ja ustala da popijem kafu pa da budim M, idemo u deciju na kontrolu i da se, nadam se, resimo gipsa. Ljiso, jesu serpe prezivele? 😁 Flamingos, najvredija si. Ovde je bas oblacno jutros.
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 8.10.2020 6:59:09
|
|
|
|
pari
|
Ja se probudila jos u 5 ali lezim, malo sam i odremala... Maraj,ima on novu porodicu, beba ima 8 meseci ali nece odustati sto ja i razumem...Bice kako treba da bude, verujem da ce biti dobro...nadam se uskoro... Jess, drzim fige!
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 8.10.2020 7:12:48
|
|
|
|
vonavoj
|
Jutro. Meni M sinoc odjednom 37.2..i sama spala.Ostajeml danas kod kuce,pa cemo videti..on je ovako veseo,nocas mu ja merim.on se smeje..mamasita me zove😁
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 8.10.2020 7:44:29
|
|
|
|
Filadendronka
|
Smesko, veliki grlisa, hvala Bogu!!!! Pari, bice to dobro, a i ta neizvesnost deprimira. Von, mozda mu je bilo vruce, sad covek ne zna ni kako da se obuce. Ja odoh na posao, deca trenutno ok. Ne smem curenje nosa da pominjem, vise izludeh zbog toga. Veliki pozdrav za sve mame!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 8.10.2020 7:44:51
|
|
|
|
Milena18
|
Jutro! Jess, čekamo te sa dobrim vestima. Von, nadam se da neće skakati temperatura ponovo. Ja danas treba da završavam papirologiju oko auta i da ga registrujem. A vreme je tako grozno, najradije bih prespavala dan. Juče nam je bio baš lep dan. Posle vrtića na balet, pa posle baleta na rođendan koji je trajao do 9. U 10 je zaspala i nije se pomerila do jutros. Obično u neko doba noći pređe kod nas, ali noćas nije.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 8.10.2020 9:20:45
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Jedva sam ustala. Sinoc sam ostala kasno i uopste nisam cula mm dok je cukao u racunar. Eto koliko sam umorna. Sad sam u skoli.
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 8.10.2020 11:13:20
|
|
|
|
jess021
|
Evo nas, skinuli smo gips, konacno. Dr kaze samo kupke u slanoj vodi i polako, da je ocekivano da ce sepati do 2 nedelje, ona se plasi da stane na nogu, kontam da je to normalno. Sad je zaspala, jutros sam je rano budila. Kontam da sa L odem u nabavku, u subotu slavimo rodjus na igralištu. Opet pecem tortu😁 Von, Ljiso kako su vam deca?
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 8.10.2020 11:24:56
|
|
|
|
Ana RR
|
Super, Jess polako, treba i njoj malo vremena da se opusti. Bitno da je konačno ok. Marku je doktor rekao, kada je skinuo gips, da mora da pere suđe i briše prašinu (zbog kružnih pokreta) Kod nas kiša od sinoć pada, mrak je u kući. Jedva sam se izvukla iz kreveta, opet je prošlo 9 kada sam upalila laptop. Jess, koju tortu praviš?
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?