Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 23.9.2020 8:23:21
|
|
|
|
jess021
|
Aha. Sve tri smo blizu. Mislim, ona, sestra i ja.
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 23.9.2020 8:27:08
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I moja mama želi da kuva sestri, da pegla. Ali sestra ne daje. Dosta se naradila. Sestra zivi iznad nje. 🤣I kod mene kad dodje cim izađem ona nesto zgrabi da radi. Znaci žena nema mira, a s druge strane hoce da mi pomogne dok je tu jer zna koliko imam obaveza. Moja tetka, rođena tatina sestra je pre neki dan izjavila: e, ova Sanja je stvarno carica". Kad joj je rekla mama sta sve radim. Sve je to normalno, ali eto moja tetka misli da sam ja carica
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 23.9.2020 8:30:37 >
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 23.9.2020 8:28:11
|
|
|
|
Tiziana
|
Dobro jutro zene. Ja sam vec pisala o tome. Ja obicno nedeljom skuvam za narednu nedelju. Smuci mi se, celi dan provedem u kuhinji, ali mi je tokom nedelje znacajno lakse. Ja jos uvek radim od kuce, ali imam toliko posla da ne sklopim nikad komp pre 18h,a cesto i kasnije. Deca idu u kontra smenama u skolu, on svaki drugi dan, ne znam ko kad dolazi odlazi, jedu u razlicita vremena i onda mi je najlakse da ponudim dva jela pa ko sta hoce. Obicno nam traje do cetvrtka, a onda u petak nesto narucimo.. Mi polako hvatamo neki ritam. Sa ovom malom je lako, ide svaki dan ujutru u skolu, dodje, uradi domaci i mirni smo. Sa njim nam je trebalo vremena da pohvatamo sistem. On je peti razred. Nastava na rts je bezveze, ne gleda je uopste. Sva sreca na sajt skole stavljaju deci materijal za rad, jako lepo, pise sta se obradjuje, sazetak casa, sta treba da se uradi tokom casa i sta je za domaci i onda kombinujemo to i ono sto posalju drugari koji su tog dana u skoli. Bila je frka prve dve nedelje, pogotovu sto su se ulenjili proteklih 6meseci,ali sad je malo lakse. Krenuli treninzi, on ponedeljak, sreda, petak, nedelja, ona utorak, cetvrtak.. sve kontra 😊... jedino zajedno imaju cetvrtkom francuski.. I tako.. nema odmora..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 23.9.2020 8:39:54
|
|
|
|
vonavoj
|
Tizi,to je to,vikendom bi da skitamo,da se ne zarobim,i onda preko nedelje padnem na nos...Definitivno moram da napravim jelovnik i tako da spremam,planski..i jednom nedeljno da narucujem,makar meso na rostilju..peceni batkovi 400din..Jess,znaci i prisustvo nekoga,znam kad mi se tata popne na pola sata,ja se rastrcim po kuci,samo neko da nadgleda malenog😂😂😂Polako,docice sve na svoje,svasta mi stignemo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 23.9.2020 8:41:43
|
|
|
|
jess021
|
Von, naravno da znaci. M otkad je slomila nogu, moram stalno da je nadgleda jer ne miruje, non stop se negde pentra . Juce sam spremala stan, dok sam bila u dnevnoj, mama je bila sa njima u sobi završila sam zacas posla.
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 23.9.2020 8:56:27
|
|
|
|
Tiziana
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Tizi,to je to,vikendom bi da skitamo,da se ne zarobim,i onda preko nedelje padnem na nos...Definitivno moram da napravim jelovnik i tako da spremam,planski..i jednom nedeljno da narucujem,makar meso na rostilju..peceni batkovi 400din..Jess,znaci i prisustvo nekoga,znam kad mi se tata popne na pola sata,ja se rastrcim po kuci,samo neko da nadgleda malenog😂😂😂Polako,docice sve na svoje,svasta mi stignemo. Tako je. Ako vikendom resis da iskuliras, odmoris se i zujis malo, sve ti se vrati kao bumerang tokom nedelje..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 23.9.2020 9:27:08
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro. Hha mama jo opet je u toku noci pao i samo nastavio da spava na podu. On je haos. Jutros se deran sam izuo u vrricu, skinuo duks, obuo se, patike stavio u ormaric i zakacio duks. On jedini zna to da uradi. Inace mislim da NIKADA nisu bili napolju. Strasno. Dusa me boli. I onda ja jurim da cim dodje kuci ako nije jeo ruca i da picimo napolje. A i u prevodu nije to sve naucio u vrticu. Ja sam sad sredjivala garazy malo. Uparila sam carrape jer malisa non stopo vrslja po fijokama siz dobijam i sve raspari. Tyra moje carape kod mm i obratno. Kod D svoje njene kod njega. Haos gde god se okrenem. Imam skuvano. Juce sam skuvala jer sam znala sa danas necu stici. Idem da smislim sta cu obuci veceras
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 23.9.2020 9:40:55
|
|
|
|
jess021
|
Ljiso, gde ides veceras? Moja deca jos spavaju, sad cu da ih budim😁
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 23.9.2020 9:59:18
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ljiso, lep provod kod kume. Jess, pusti decu da spavaju kad vec nemaju obaveze.
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 23.9.2020 10:01:20
|
|
|
|
smeško
|
Добро јутро! Ја сам, тренутно, из фактуре прешла у ,,Пепељугу''. После ње се враћам у банку. мислим да ћу прво попити још једну кафу.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 23.9.2020 10:09:13
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Ljiso, gde ides veceras? Moja deca jos spavaju, sad cu da ih budim😁 Kod kume devojacko. Napravila sam haos u ormaru 😂 i na kraju ipak odlycila da cu farke i kosulju i sandale na stiklu. Drndace me direktorka ako obucem suknju iznad kolena. A sve su mi suknje iznad kolena. Dodyse nisu mini suknje ali izes ga do kolena su mi. Kad sednes malo se povuce i eto ti direktorke 😂 Idemo valjda u exclusive 😂 zaboravila sam. Naoravicu pundju i nasminkacu se kad izadjem iz skole. Necu u skoli da nosim sminku jer ispod maske se samo uparim kao kreten.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 23.9.2020 10:13:58
|
|
|
|
Milena18
|
Dobar dan! Haha Smeško, Pepeljuga mod 😄Ljišo, lep provod večeras! Sanjice, ti i jesi carica, u pravu je tetka.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 23.9.2020 10:20:55
|
|
|
|
vonavoj
|
Smesko,uvek me nasmejes!koliko si ti pozitivna! Ljisho,lepo se provedi!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 23.9.2020 10:44:25
|
|
|
|
jess021
|
Ljiso, ides odmah posle posla? Pa presvuci se u kolima🙃
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 23.9.2020 10:46:04
|
|
|
|
Maraj
|
Pozdrav mame Ja S odvela u vrtic. Vratila se kuci. Isprzila nako meso i pirinac kao prilog, za rucak. Sad cu po S pa na posao
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 23.9.2020 10:58:49
|
|
|
|
emicaa
|
Von ako si vec u mogucnosti da platis,nadjes nekoga da ti dodje tri puta sedmicno pospremiti i skuvati,ostala dva dana ti nesto smlatis i vikendom uzivas. Ljiso presvuces se kad krenes,ili u autu Nece ti direktorka biti tamo 🤣 A za spadanje,to je i Dora radila.Samo jos privuce nesto da stavi pod glavu i nastavi na podu 🤣
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 23.9.2020 14:41:58
|
|
|
|
smeško
|
Mameeee, sredila sam ormare! Zamenila letnju i zimsku odecu! Ne znam da li je bolje kada klijenti zovu ili ne. Moze i ovako jedan dan. Deca izrazila zelju za girosom. I ja pristanem. Ok. I kupim svima, pa se set_im da je danas sreda-post. Kako li sam i zaboravila. I opet spremam. Za sebe i za njih sutradan. 😂 I sljakam reljef Srbije. 😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 23.9.2020 15:28:47
|
|
|
|
pari
|
Smeško, svaka čast! Vredna si! Nema veze što si zaboravna :) Meni nešto muka...jela sam neki sir koji mi nije prijao, plus prala kosu naglavačke i eto...
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 23.9.2020 17:28:37
|
|
|
|
vocicana
|
Smesko ormari sredjeni odavno, samo jos ja da se sredim, ali tempo ubi dusu. Hocu kucu, dete da izvedem, da radimo zajedno, hocu nokte da radim, hocu da mesim, sve ja hocu a dan traje samo 24 sata. Krenuli smo u vrtic posle ove pauze, bas prija malo slobodnog vremena zbog organizacije, ali evo danas, necemo se videti ceo dan, jos jutros pa tek uvece
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 23.9.2020 17:30:32
|
|
|
|
smeško
|
Voci, vreme se decom najvise trpi. 🥺
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 23.9.2020 17:34:38
|
|
|
|
vocicana
|
Dusa me nekada boli, a stvarno cinim sve sto je u mojoj moci da mu nadoknadim, da se igram sa nim, da se blesavimo, da uziva, da mi prica, a verujte mi, prica 5 puta vise nego ja.
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 23.9.2020 17:39:45
|
|
|
|
mikica88
|
Voci, bas je srce malo, ja mog sestruca zovem gundjalo obozavam ga.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 23.9.2020 17:40:28
|
|
|
|
vocicana
|
Ba sje gundjalo, samo drobi, od ustajanja do leganja, ne staje.
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 23.9.2020 19:28:51
|
|
|
|
Milena18
|
Bravo za ormare, Smeško! Voci, baš dugo se nisi javljala. Ljubi pričalicu veliku ☺️ Pari, je l'' prošla mučnina?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 23.9.2020 19:33:57
|
|
|
|
emicaa
|
Smesko kod mene je jos ljetno odjelo i ljetna obuca Odbijam da bilo sta mjenjam,bar ne jos 🤣A i taj giros,gdje ga spomenu 😁
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?