|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 09/20
11.9.2020 23:02:55   
Misha i Ljisha
Mama jo mojoj D bile joj tesne cipele😁 pa i kad je skinula cipelicu kao da je sepala tako nekako. Dr mi rekao kao i odraslima kad su ceo dan u cipelama oteknu noge tako i deci. Bilo skoro nekako neprimwrno sepanje ali kad obratis paznju vidis.

Jao s decom uvek neke muke

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 376
11.9.2020 23:31:48   
mama Jo
Znaci tu recenicu - sa decom uvek neke muke- sam izgovorila milion puta danas.
Jos smo isli u big starijoj da uzmemo patike i pnda smo i njoj u svakoj radnji obuce merili stopalo pa smo joj i uzeli patike nove misleci da je do toga. Jeste- ja to cas primetim, cas mi se cini da nije, kad trci ne vidim, onda opet vidim... Skroz sam se opteretila i to me tako nervira. Samo je zagledam i mislim da sam je milion puta pitala da li je boli nesto. Nadam se da ce prestati sutra.

,,Carpe diem"

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 377
12.9.2020 7:38:36   
flamingos
Dobro jutro.Mama Jo,Ljisho,da-sa decom uvek neke muke.Probudismo se rano,prošle nedelje smo rano ustajali zbog škole i evo i dete budno.Skuvala sam kafu,izvolite,da popijem pa odoh oko ručka itd.Lepo je vreme.Želim vam prijatan vikend.Pozdrav svima.❤

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 378
12.9.2020 7:47:14   
bebilule
Jutro mame.

Ja popila kafu. Danas akcija, kuha se bestilj, ili pekmez od šljiva, kako se kod vas kaže. Kupila sam 50 kg, ima da popadamo. Znate onu "jesen je doba kada svaka prava žena miriše na ajvar". 😂Paradaj isto zri, od sutra počinjem i sa njegovim kuhanjem. 
MamaJo, prati, ali sve će biti ok. Možda se povrijedila, dešava se i to, proći će. 
Čitala sam i za Dunju i sve što su prošli. Šaljem ti zagrljaj, i tebi i babi. 
Ljisho, utješiću te malo. Evo sa skoro 5, on vozi trotinet, a ja sjednem da popijem kafu. Znači, još malo. 😂 Sada na moru, taman izađem da se ugrijem, vidiš M ode i još se dere, Ćao mamaaaa, pisaću ti iz Amerikeeee, i ode i ode ali stvarno... I onda opet u more. Ali ja volim takvu djecu, dzaba. 😂❤️

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 379
12.9.2020 7:59:55   
flamingos
Bebi,vrednice moja.Srećan rad.Šaljem ti puno poljubaca.❤

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 380
12.9.2020 8:18:04   
jess021
Dobro jutro!

M poranila pa i ja ustala, pa cu u nabavku, doci ce na rucak sestra i njeni. Mama Jo, javi kako je U danas. 
Bebilule, ma ti si prava zena, nema sta😘😘
Flamingos, dobro jutro😊

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

Direktna veza do poruke: 381
12.9.2020 8:31:27   
Misha i Ljisha
Dobro jutro.

Jess jeste smislili gde cete? Ja nemam bas ideja inace bih podelila s tobom 😁
Mama jo ja se nadam da ce danas biti ok. P je prst i dalje modar od udarca i ovih dana sam mu obuvala stalno sandale i evo bolje je. Patike ga stisnu.
Nije kakio 5 dana i sinoc mukeeee...jao Boze daj mi snage 😁
Osim prsta nekakenja i nepricanja sve je sjajno hahah... 
Sledece nedelje laboratorije i lekari. D za hokej, lab plus pregled, p savetovaliste. Ja imam i nastavnicko vece sledece nedeljw. Ma obaveza na sve strane. Krece i programiranje opet.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 382
12.9.2020 8:32:43   
jess021
Ljiso, nisam. Mm gledao neko splavarenje na Dunavu, ali nista od toga, preskupo je.

Kad je P udario prst? Nisam ispratila. Odoh da pravim deci dorucak. 
Zelim vam svima lep vikend. 

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 383
12.9.2020 8:34:11   
flamingos
Jess,želim vam lep provod,uživajte.Tvoja sestra dolazi?

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 384
12.9.2020 8:49:04   
Milena18
Jutro!Mama Jo, kako je danas? Lepo provedite dan, mame. Mi još malo i odosmo po M, opet je spavala kod bake sinoć. 

Direktna veza do poruke: 385
12.9.2020 8:59:34   
mikica88
Lep vikend, toplo je i lepo.
Spremih dorucak.

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 386
12.9.2020 9:09:18   
jess021
Flamingos, zivimo mi blizu, ali oni danas ruse neki zid u stanu, pa ce doci kod nas na rucak.

Milena, dobro jutro😊

(odgovor članu mikica88)
Direktna veza do poruke: 387
12.9.2020 13:59:31   
flamingos
Jess,divno,prijatan ručak.❤

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 388
12.9.2020 14:36:29   
mama Jo
Dan zenske, jel uzivate u vikendu?

Mi smo jutros budili J da ide na trening ☺️ i posle je mm odvezao kod njegove sestre... Danas ce deo dan biti kod nje i prvi put ce spavati van kuce, kod nje ☺️ ona je rekla da zeli jako, pa smo je pustili. Sad se javljaju, nema gde nisu bili, tetka je voda svuda, sad videcemo kad padne mrak i dodje vreme spavanju. Svi smo uzbudjeni, a U stalno pita gde je Jana, kad ce vec jednom doci? user posted image
Ovo im je prvi dan da ce provesti razdvojene user posted image

Milena, koliko cesto tvoja Mprespava kod bake? Jel voli?

U onako... Cini mi se isto kao i juce, sepa... Ja je stalno zagledam, cak sam joj i merila noge, i mm mi kaze da sam skroz luda i da se opustim da nije nista. Svakako on u ponedeljak ujutru ide da nam zakaze redovno savetovaliste, pa cu do tad videti i pitati taman dr za savet, to ce biti za par dana.

Jess, kako izgleda M noga, jel skroz u gipsu? Ona ne moze ni da hoda? Jaoj ne znam sta bih vam predlozila... Ima tih salaaa u okolini NS, mozda to? Znam da kazu da je Bucin salas super ima lepih zivotinja, cak imaju i lame ☺️ i od nedavno sam cula da hvale Sasin salas, imaju lepih konja... Sta znam, mozda tako nesto, ako joj je zanimljivo da sedi i gleda zivotinje? Ne znam...

Bebi draga posalji teglicu ☺️ nisam nikada cula za takav naziv za pekmez ☺️

,,Carpe diem"

Direktna veza do poruke: 389
12.9.2020 15:00:21   
Sanjica26 RR
mama jo, naravno da uzivamo🤣

Dorucak, ruckovi, usisavanje i brisanje kuce. Treba da radim planove, ali, posto posle vodim S kod druga, onda cu veceras kad bude tisina. Vodila sam mm na masazu. Morace jos dva puta da dodje. Bas se zapustio. Zbog toga i ima ceste glavobolje. I ja sam obavila svoju masazu. Uvek mi se posle spava. Možda i dremnem. Moji rucaju. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 390
12.9.2020 15:00:44   
Milena18
Mama Jo, M je sinoć spavala kod bake treći put. Ona sad svakog vikenda traži, zanimljivo joj je. Juče je čim se probudila rekla da će spavati kod bake. Nadam se da će i kod vas proći ok. 
Je l'' u nema ništa spolj na nozi, tipa modricu, crvenilo, ogrebotina? Je l'' i dalje kaže da je ne boli? 

Mi još malo krećemo kući, pa posle idemo da se vidimo sa mojom prijateljicom i njenom sestričinom. 

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 391
12.9.2020 15:01:07   
Sanjica26 RR
Super za tvoju J. Nece sigurno da pravi problem. Vec je velika.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 392
12.9.2020 15:32:27   
mama Jo
IZVORNA PORUKA: Milena18

Je l'''' u nema ništa spolj na nozi, tipa modricu, crvenilo, ogrebotina? Je l'''' i dalje kaže da je ne boli? 

Nema nista, ni najmanju ogrebotinu. Mozda bih to opisala kao kad onako na japanku nazuljate, pa vas malo boli, to njeno hodanje. Ali nema ni zulj izmedju prstiju od japanke, ni nazad. Nista nema. I i dalje govori da je ne boli nista.
Danas sam malo vise obracala paznju na hod male dece u parku. Mialim ima dosta tih malisana, recimo tako dvogodisnjaka koji tako gaze ili malo ka unutra jednom ili obema nogama. Sad da li sam se ja optererila i trazim sad i kod druge dece slicno pa to zapravo i vidim, ne znam...
Mislim, videcemo kad odemo u savetovaliste ako joj do tada potraje. Pitacu dr prvo da je pogleda pa da odemo i kod ortopeda ili fizijatra, ne znam ni gde bi tacno trebali. Zato cu sacekati prvo savetovaliste, u nadi da ce je proci.

< Poruku je uredio mama Jo -- 12.9.2020 15:33:44 >

,,Carpe diem"

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 393
12.9.2020 16:41:21   
jess021
Nama upravo odnose gosti, bas sam crkla, jutros u nabavku, rucak, vezbala, ves jedan, drugi... Sad malo iskuliramo pa cemo napolje

Mama Jo, noga joj je u gipsu do kolena, ne moze da hoda. Imamo neku guralicu i nosimo se, iako se ona penje na krevet, silazi, ide cetveronoske...samo da ga u cetvrtak skinemo. 
Milena, bravo za M, velika je. 
Mama Jo, jel bila skoro prehladjena? Pitam jer je nasa drugarica, bas kad je slavila rodjendan, odjednom ne moze na nogu, odveli je u deciju, dijagnoza sinovitis. Nista ozbiljno, samo mirovanje. Isprati je, pa je odvedi kod dr ako mislis da treba. 

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 394
12.9.2020 16:55:48   
mama Jo
Nije cak ni prehladjena bila. Citala sam i ja da moze tako od nekog virusa da se desi... Nista, nista, bukvalno samo odjednom tako pocela.

,,Carpe diem"

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 395
12.9.2020 17:18:10   
mikica88
Milena,super je to sto se osamostaljuje i zeki kod njuh da spava.
Ja ispratila goste. Pa da ispratim sta se ovde radi.

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 396
12.9.2020 17:31:21   
vonavoj
Mama jo,daj joj brufen.pa je isprati...i sestrin mali je imao taj sinovitis,kako se vec kaze..posle virusa..

(odgovor članu mikica88)
Direktna veza do poruke: 397
12.9.2020 20:02:50   
jess021
Von, sto da joj daje Brufen, ako je ne boli??

Gde ste zene? Mi dosle sa Igralista, ja sam umorna kao pas. 

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 398
12.9.2020 20:26:38   
flamingos
Jess,mi sad došle od komšinice.Sad u kupatilo redom na tuširanje.Pakujem se za grad.Pozdrav svima.❤

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 399
12.9.2020 20:31:20   
jess021
Flamingos, na selu ste? 

Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Lista najlepših ženskih imena GRČKOG porekla
Niste još odlučili kako ćete nazvati vašu devojčicu? Potražite inspiraciju među imenima grčkog porekla, jer svako od nji...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here