|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 09/20
9.9.2020 7:42:11   
mikica88
Dobro jutro. Znaci vrtic deci puno. Lepse se ponasaju i igraju se sa drugom decom i uce.

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 251
9.9.2020 7:56:52   
Maraj
Dobro jutro.
Sanjice user posted image za 100 %

Mi nocas nismo spavali. Sse zapusio nos. Nije mogla da dise. Standardno L donese iz vrtica...sad i ona zaglavila. Malo pre joj jedva ocistila nos sa noskom

(odgovor članu mikica88)
Direktna veza do poruke: 252
9.9.2020 8:04:54   
Sanjica26 RR
Dobro jutro. Maraj u tim situacijama ja prskam operil pre spavanja da može da dise.

Moja S je odlicno. Terapiju koju uvek dobija smo zavrsili. Nema slinavljenja vise. 
Odoh da se zarobim u kuhinju dok se ne probude. Juce mi kaže T: pitaju se drugarice, sta je sledece sto cu da donesem od kuce za uzinu.🤣 Ja im ovih dana samo nesto pravim. Deca za uzinu jedu cips, smoki... Neki se hrane u skoli. Mi se od prosle godine ne hranimo u skoli. Nije htela vise T. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 253
9.9.2020 8:09:24   
jess021
Jutro mame, da popijem kafu, pa da zamesim ustipke.

Smesko, veliki zagrljaj za sve vas. 
Maraj, ja jos uvek stavljam luk nocu pored glave, ako im je zapusen nos. 
Sanjice, najbolja si mama😊

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 254
9.9.2020 8:10:02   
Milena18
Dobro jutro!
Von, super što su te zvali, pa i da ne pređeš kod njih, znaš da si ostavila odličan utisak.
Smeško, srećno sa odvikavanjem od sisanja. Kada N ide na kontrolu?
Pari, da nije neki stomačni virus? Nisi imala te vrtoglavice pre?
Kod nas sve standardno, mi na poslu, M u vrtiću. Jutros mi je rekla da želi da se preselimo na selo i da sadimo voće i povrće i da imamo sve životinje koje postoje user posted image

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 255
9.9.2020 8:10:22   
emicaa
Dobro jutro.T u skoli,naa dvoje se razvlacimo,trebamo sici do prodavnice.

Pari kako si,jel se smirila vrtoglavica?Sanjice sta im spremas?T nosi voce,ovde ne smiju nositi nista slatko ili sto nije zdravo.Znaci cips i slicno ne dolazi u obzir

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

Direktna veza do poruke: 256
9.9.2020 8:15:13   
Sanjica26 RR
Jess ☺️

Kaže S pre neki dan sam rekla uciteljici sta predajes i da cu ja da idem na taj predmet. Blesavo dete sve mora da kaže. Na moje pitanje sto si rekla. Ona kaže: ja volim da se hvalim sa mojoj mamom❤️
Emi, pre neki dan sam im poslala slane palacinke, juce sam im slala mafine. A danas im saljem zdrav cips. Nasla sam neki jednostavan recept i dopao im se. Prosli put sam zaboravila da stavim so, ali se ipak T dopao😀Verovatno cu i ja sutra voce. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 257
9.9.2020 8:20:57   
Sanjica26 RR
Dok god žele moju uzinu, pravicu im. Nije mi tesko posebno sto znam sta jedu.
Jos se secam maminih krofni koje nam je donosila u skolu. user posted image Škola nam je bila dva minuta od kuce. To može samo mama. Kad smo kod mame. Moju mamu sinoc kad sam zvala ona u nekom poslu. Kaže da je zavrsila kuvanje necega sto volim. Skuvala mi slatko od smokava. Danas ide na put. Opet u onaj manastir.

Direktna veza do poruke: 258
9.9.2020 8:24:56   
Maraj
Jess nisam se setila luka . Ona je legla ok, al u toku noci, oko 2 cujem da lose dise...posle jedva da smo spavale

Direktna veza do poruke: 259
9.9.2020 8:28:01   
jess021
Milena, reci svojoj pametnici da i meni cesto tako nesto padne na pamet.

Joj sto me mrzi da ustanem, a vreme je. Ne znam ni sta cemo danas. 

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 260
9.9.2020 8:28:34   
emicaa
Moja je danaas odnijela lubenicu,mini sir i mini kobasicu.

Sanjice pusti je neka se hvali 😊

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Direktna veza do poruke: 261
9.9.2020 8:36:02   
Tiziana
Mi polako ulazimo u neki ritam. Prosle nedelje je bas bilo stresno.

Ja imam puno posla, sva sreca radim jos od kyce pa mogu da hendlujem skolu, ispracanje i dopracanje dece i da iskontrolisem da se urade domaci i isprati nastava onim danima kad za sina nema skole.. Mm ide u kanc. 
Sto se tice zapusenog nosa. Mi unazad godinama, svako vece, a nekad i ujutru ispiramo nos fizioloskim. Deca sad vec sama izzvuku u spric i isperu.to im jevuz pranje zuba rutina. Sa tim smo krenuli zbog njegovih alergija kad je bio bas mali i nastavili  evo do dan danas.. I kad krenu sline mi to time sasecemo.. Naravno ne uvek, ali ima efekta.. 

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 262
9.9.2020 8:43:41   
vonavoj
Pari,ja sam 100%sigurna,u mom kalendaru bas belezim te slabosti,vrtoglavice...Sanjice,bravo! I moja T nosi sendvic..ja ne stizem da pravim nista uvece,prekratak mi je dan.Tizi,super sto uspevas sve.Milena,lepo ti dete kaze.😁

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 263
9.9.2020 8:44:20   
jess021
Sad listam teme i vidim da nam danima nema Mirka, sta li je sa njom? 

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 264
9.9.2020 8:57:24   
Ana RR
Dobro jutro!

Milena, imaš jednu pametnicu user posted image

Ja mom detetu ne pakujem užinu za dva sata što je u školi. Samo vodu nosi.

Mi smo sinoć do pola 2 gledali film koji smo gledali milion puta user posted image jedva sam ustala jutros. Nešto mi je i ciklus čuda, juče sam dobila a skoro uopšte ne curi.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 265
9.9.2020 9:02:47   
pari
Von, bravo za posao, zaboravila sam to da napisem...videces sta ce biti ali svakako je super!

Hvala sto pitate za mene...ja mislim da mi se jako puno toga skupilo, a imam previse vremena za razmisljanje i eto...sinoc sam malo plakala, trebala bih jos...plus da se zaokupim nekim drugim stvarima, da se malo saberem, da meditiram...
Sanjice, bravo za tebe! I za tvojih 100% i za uzine koje pravis deci, to je stvarno super.
Milena, tvoja devojcica je bas divna!
Puno vas sve pozdravljam! Trebao bi mi jedan veliki zagrljaj i da mi neko kaze da ce sve biti u redu...

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 266
9.9.2020 9:04:46   
Sanjica26 RR
Anci, ne bih ni ja njima slala, ali mi je bez veze da svi jedu, a one ne. Uciteljica je rekla da nose uzinu. S druge strane, jeste vreme uzine npr ove nedelje. Kad dodju kuci, ako ima popiju limunadu i oko 3 rucak. Nekad i ranije ako su gladne.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 267
9.9.2020 9:06:52   
Sanjica26 RR
Anci, zaboravila sam da ti napisem. Tri dana mi je jedva islo. A cetvrti dan je bio haos. Evo jos se nije smirilo.

Ma, žene nije to nista sto spremam. Prosto imam volje.

Direktna veza do poruke: 268
9.9.2020 9:12:04   
emicaa
Anci nista gore nwgo kad se zagledas i zao ti prestati😄 ja sam legla u 11 i citala do 12.Od mene navece treba sve sakriti.

Pari sve smo tu za tebe,ja ti saljem veliki zagrljaj na daljinu 😊

Direktna veza do poruke: 269
9.9.2020 9:19:26   
pari
Hvala emice! Moram da se saberem što pre!

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 270
9.9.2020 9:27:28   
Ana RR
Pari, šaljem veliki zagrljaj user posted image user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 271
9.9.2020 9:32:25   
mikica88
Dobro jutro. Ja se maltretirala oko doznaka, pa sad dok se isprepucavaju preko mene siznucu.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 272
9.9.2020 9:36:11   
smeško
Добро јутро! Пола јучерашњег дана и ноћ прошла без сисања, сада нема одустајања. Једино што су ми цице асиметричне. user posted image Више млека има у десној, јер је из ње чешће вукао. Супер је, не буни се уопште.
Сањице, браво за фонд часова! Напокон. Што се тиче ужине, наравно да је боље да им сама шаљеш. И то је супер. Ја исто шаљем, али моји немају ужину у школи, немају пекару у близини. Имају пекару у школи, али тамо је увек хаос од гужве. И тако сам им створила навику да једу оно што им пошаљем. Они највише воле пројице и неке здраве кексиће са лешником.
Јесс, user posted image user posted image Како сте? Је л' мање боли ножица?
Пари, ја ћу да те загрлим и мени треба исто. user posted image КАда увече останеш сама са својим мислима, јако је тешко испливати. Ја ћу да те загрлим, знам колико то значи.
Милена, хвала што питаш. У ствари, све питате. Хвала вам, пуно. Н учи од куће, ја све пишем уместо њега, не сме дуго да гледа у екран. Све заједно радимо. Често прекидамо, јер ја телефонирам, шаљем мејлове,...за сада функционише, трудимо се да ништа не остављамо за наредни дан. Он је мало живнуо, редовно идемо у шетње поподне када се тата врати са посла. М возим у школу и враћам, ове недеље иде у неку међусмену, па селедеће недеље поново пре подне. Н је позитиван на борелиу, значи да га је ујео заражен крпељ. КАжу да инфекцију хватамо на почетку, да је свежа. Код нас постојји много опречних мишљења о терапији и самој бактерији, али немамо кога да питамо, инфектолози су испарили или у Ковид амбулантама. Сутра код др по потврду за брис на Ковид, па у среду на спектроскопску магнетну. Тресем се од страха, знамо сви на шта сумњају. Молим Бога да није то у питању. Читав јучерашњи дан сам провела у разговору са Н о магнетној. Он има готово паничне нападе од болнице. Обећала сам му неке кексиће које воли, сендвиче, наручили смо неке две књиге из Лагуне,...у случају да преноћи у болници.
...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 273
9.9.2020 9:39:15   
Sanjica26 RR
Smeško, saljem ti puno pozitivnih misli i veliki zagrljajuser posted image

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 274
9.9.2020 9:41:24   
Ana RR
Smeško user posted image ljubim vas i grlim, mnogo mi je žao što prolazite kroz sve ovo.. Samo da nam Nidža bude dobro user posted image

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here