smeško
|
Добро јутро! Пола јучерашњег дана и ноћ прошла без сисања, сада нема одустајања. Једино што су ми цице асиметричне. Више млека има у десној, јер је из ње чешће вукао. Супер је, не буни се уопште. Сањице, браво за фонд часова! Напокон. Што се тиче ужине, наравно да је боље да им сама шаљеш. И то је супер. Ја исто шаљем, али моји немају ужину у школи, немају пекару у близини. Имају пекару у школи, али тамо је увек хаос од гужве. И тако сам им створила навику да једу оно што им пошаљем. Они највише воле пројице и неке здраве кексиће са лешником. Јесс, Како сте? Је л' мање боли ножица? Пари, ја ћу да те загрлим и мени треба исто. КАда увече останеш сама са својим мислима, јако је тешко испливати. Ја ћу да те загрлим, знам колико то значи. Милена, хвала што питаш. У ствари, све питате. Хвала вам, пуно. Н учи од куће, ја све пишем уместо њега, не сме дуго да гледа у екран. Све заједно радимо. Често прекидамо, јер ја телефонирам, шаљем мејлове,...за сада функционише, трудимо се да ништа не остављамо за наредни дан. Он је мало живнуо, редовно идемо у шетње поподне када се тата врати са посла. М возим у школу и враћам, ове недеље иде у неку међусмену, па селедеће недеље поново пре подне. Н је позитиван на борелиу, значи да га је ујео заражен крпељ. КАжу да инфекцију хватамо на почетку, да је свежа. Код нас постојји много опречних мишљења о терапији и самој бактерији, али немамо кога да питамо, инфектолози су испарили или у Ковид амбулантама. Сутра код др по потврду за брис на Ковид, па у среду на спектроскопску магнетну. Тресем се од страха, знамо сви на шта сумњају. Молим Бога да није то у питању. Читав јучерашњи дан сам провела у разговору са Н о магнетној. Он има готово паничне нападе од болнице. Обећала сам му неке кексиће које воли, сендвиче, наручили смо неке две књиге из Лагуне,...у случају да преноћи у болници. ...
|