Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 13.5.2020 17:07:40
|
|
|
|
Ana RR
|
Thanks Oldži, obrisala sam
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 15.5.2020 18:26:45
|
|
|
|
nata11
|
Kako preci na desktop verziju?
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 15.5.2020 18:56:48
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Nato, u gprnjem desnom uglu imas tri uspracne tackice, kliknes na to i izadje ti u opadajucem meniju negde pri dnu desktop verzija, stikliras kvadratic i ono automatski predje
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 29.5.2020 10:04:18
|
|
|
|
branki*
|
Da li neko od moderatora može da mi vidi koja mi je lozinka?Mm kad je restartovao lap top,izbrisale se sifre,pa ne mogu da se ulogujem.Pišem sa telefona, a nervira me mnogo ova tastatura koja sama piše i sve grešim. I nemam opciju uredi. Ako moze,ako ne,ništa.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 29.5.2020 10:05:41
|
|
|
|
Ana RR
|
Branki, to jedino Les da vidi sa programerima ali ne znam kada će ona moći. Najbolje ti je da resetuješ lozinku.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 29.5.2020 11:19:44
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Promeni lozinku preko moba pa ces na lap topu moci da se ulogujes sa novom lozinkom. A i svejedno bi ti dali novu sifru koju bi verovatno menjala.A mozes i na mobu da namestis desktop verziju pa ces imati opciju Uredi.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 29.5.2020 11:33:29
|
|
|
|
branki*
|
Važi, hvala😊
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 29.5.2020 13:46:23
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: branki* Da li neko od moderatora može da mi vidi koja mi je lozinka?Mm kad je restartovao lap top,izbrisale se sifre,pa ne mogu da se ulogujem.Pišem sa telefona, a nervira me mnogo ova tastatura koja sama piše i sve grešim. I nemam opciju uredi. Ako moze,ako ne,ništa. A da proveris na racunaru kojim slucajem da nisu ostale sifre. Inace, moderatori to ne rade. Ako ne, ukucas zaboravljena lozinka i stize ti obavestenje da napravis novu lozinku
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 29.5.2020 14:21:31
|
|
|
|
branki*
|
Mogu i tako,Sanjice. Hvala.to ću posle da probam.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 29.5.2020 14:26:05
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ako ti je sinhronizovan nalog gugl. Odes preko mob u set_tingsnu hromu i imas accounts i passwords. Tamo imas ono "oko" koje cr ti pokazati zapamcenu lozinku
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 22.6.2020 21:57:40
|
|
|
|
Filadendronka
|
Imamo nezvanog gosta na temi Deichmann.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 22.6.2020 22:10:21
|
|
|
|
Ana RR
|
Thanks Fil
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 22.6.2020 22:15:23
|
|
|
|
Filadendronka
|
😉
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 23.6.2020 6:38:06
|
|
|
|
mama Jo
|
Uglavnom se odmah prebacim na desktop verziju. Na nekim stranicama nece odmah to da uradi, nego se prebacim na desktop pa moram da predjem na sledecu stranu te teme i tek onda me prebaci. Mislim, nije da mi smeta, samo kazem.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 28.6.2020 11:26:54
|
|
|
|
Filadendronka
|
Neka reklama za Aptamil ne moze da se pomeri, pa moram po nekoliko puta da ucitavam stranicu iznova. Ne znam da li je to samo kod mene slucaj.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 28.6.2020 14:28:43
|
|
|
|
physio70
|
Tako je napravljeno. Skloni se tek kad se klikne na reklamu.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 28.6.2020 14:33:52
|
|
|
|
dunja RR
|
Imate x u desnom ćošku, za isključiti ako ne želite da kliknete na reklamu, meni radi ok, standardna je reklama. Desi se ako je lošiji net u trenutku da mora da se skroluje gore dole malko, pa na X.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 28.6.2020 21:13:46
|
|
|
|
Filadendronka
|
Ma ne izlazi mi kao standardna reklama, vec mi blokira ceo ekran i nista joj ne mogu. Mada imam problem sa netom danima, moguce da je do toga. Hvala! 💓
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 28.6.2020 21:50:09
|
|
|
|
mama Jo
|
Meni se npr ta reklama uopste ne pojavljuje, ja ulazim preko mob.ali mi je podesena desktop verzija.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 28.6.2020 22:41:34
|
|
|
|
emicaa
|
Meni je na dnu ekrana,kad pritisnem x nestane i ne pojavljuje se vise
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 28.6.2020 23:13:00
|
|
|
|
marketing RR
|
Ovo je druga reklama, za Espumisan. IZVORNA PORUKA: emicaa RR Meni je na dnu ekrana,kad pritisnem x nestane i ne pojavljuje se vise
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 19.8.2020 3:02:36
|
|
|
|
Sanchy
|
Pozdrav svima,dugo nisam ulazila na sajt medjutim dobila sam jedan nepozeljni mejl gde covek navodi moju lozinku upravo na Ringeraji.Kada sam probala da udjem sa tom lozinkom ovde,dobila sam upozorenje da je lozinka otkrivena upadom na sajt..Promenila sam je ali nisam sigurna da ta osoba ne moze da otkrije bilo koju lozinku ukoliko sajt ne bude bolje zasticen..Da li se ovo desilo jos nekome mozda?
Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 19.8.2020 7:05:25
|
|
|
|
branki*
|
Ja nemam pojma kako to moze, meni se nije desavalo. Inace, te se secam od pre.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 19.8.2020 8:04:09
|
|
|
|
emicaa
|
Sanchy ja jos nisam cula za ovako nesto..
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 19.8.2020 8:56:45
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Bilo je jako davno da je jedna forumasica bese ulazila u necije privatne poruke. Ali ne secam se detalja. Sancy, nadam se da ce tvoju poruku da vidi neko od administratora, pa da se obrate programerima.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 19.8.2020 9:01:44 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?