Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 13.8.2020 21:33:52
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Ola čikaz ❤️ Pakovanje zavrseno... Smrc... Sutra na put... Ajoj Ivanka.Kako da te utešim?❤Grlim te i ljubim.Doćićete opet...Ala sam od pomoći...
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 13.8.2020 21:58:35
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Nema utehe Flam... Sta da radim kad nece sa nama da ide. Kaze, da moze sama. Jednom sam pomenula i necu vise. Zna da je dobrodosla. Proci ce. I mi ima da se naputujemo do Cacka sutra😔 Posle ide lako.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 13.8.2020 22:02:33
|
|
|
|
flamingos
|
Ivanka.❤
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 13.8.2020 22:09:02
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Gde ste zene? Sta ima na plazi? Ja umorna... ne vidim.vise...Ali zavrsen posao. Hvala Bogu 😊
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 13.8.2020 22:11:15
|
|
|
|
emicaa
|
Ivanka jel daleko od vas zivi?Moze vam doci u posjetu
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 13.8.2020 22:38:36
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Ivanka jel daleko od vas zivi?Moze vam doci u posjetu Ja u Nisu a ona u Uzicu. Ma stara je, 70 godina, ne moze vise...
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 13.8.2020 23:08:12
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Iv, uopste ne deluje da ima 70 godina.
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 13.8.2020 23:42:09
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Iv, uopste ne deluje da ima 70 godina. Ima tu srecu da izgleda mladje nego sto jeste. Ali ne moze sama a hoce. Nadam se da ce doneti pravu odluku uskoro. Udarila se u ruku preksinoc, pade od bola, preznoji se, kuka na sav glas 😭 Iva se uplasi a ja samo gledam da nije opet polomila, ima li gde modrica, otok... A ona mi kaze pa kako da bude otok kad je tu metal. Ima ojačsnje na jednoj kosti ispod podlaktice. Strasne bolove ima a nikad se ne zali.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 14.8.2020 6:56:38
|
|
|
|
branki*
|
Ivanka,grlisa za tebe. Dobro jutro !mi zaredjali bazen 3 dana,pre toga jurim na oklagijanje,uvece set_amo i idu dani...Pijem kafu i spremam gulas i idemo dalje redom.cekam da mi se otvori prodavnoca da nesto uzmem,kad me vide u 7 ujutru,slognu se.
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 14.8.2020 7:01:49
|
|
|
|
mama Jo
|
Haha, branki, od rane zore akcija 😊 Ja ustala rano i evo cekam ovde da izvadim krv. Nesto se par dana lose osecam pa hjade reko, nisam sto godina proverila..
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 14.8.2020 7:19:46
|
|
|
|
branki*
|
Sta ti je,mama jo?mozda je od vrucine ili si umorna..javi kako bude.
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 14.8.2020 8:03:11
|
|
|
|
emicaa
|
Mama Jo javljaj. Branki idete li za Bg?Ivanka pa nije 70 godina toliiko puno.A vi hocete da ona dodje zivjeti kod vas?Inace dobro jutro,nudim kafu i pecivo
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 14.8.2020 8:12:08
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Budjenje! Kafa i dorucak pa put pod noge 😊 Ma gde nije mnog 70... Zilava je ona, ceo zivot je takva. Ima osteoporizu , desnu ruku 2x lomila, 2x operisala, neupotrebljiva joj skorz. Slabo srce, visok secer... Ne znam ni ja vise. Ako nista drugo treba joj drustvo, da ne bude sama.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 14.8.2020 8:30:09
|
|
|
|
emicaa
|
Ivanka ja uporedjujem sa svojom babom sto je sa 90 bila aktivna.A imam komsije 70,ponasaju se kao da im je 50.Idu na izlete,u restorane.Svaki fan obavezno negdje svrate na kafu.
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 14.8.2020 8:48:30
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Može kafa. Ivanka,grlim te i ljubim.❤Mama Jo,jesi li dobro?Javi kakvi su rezultati.Branki,ti baš poraniš.Ostale mame,kako ste?Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 14.8.2020 9:06:57
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Aktivna je ona. Sve radi. Ne bi bio toliki problem da smo sestra i ja blizu, bar u istom gradu. Ovako, daleko smo jedna od druge.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 14.8.2020 9:08:05
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Dobro jutro zene. Ja cas_tim danas. Punim 28 god 😉😊😊😊 Pice za sve na plazi...
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 14.8.2020 9:10:23
|
|
|
|
flamingos
|
Mirko,srećan rođendan,da si živa i zdava još sto per,pa opet-od❤ti želim sve najbolje.Živeli!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 14.8.2020 9:13:21
|
|
|
|
jess021
|
Mirko, srecan ti divan dan!!! Da si nam ziva, zdrava i nasmejana... Lele, ala si mlada... Tek 28💙💙💙
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 14.8.2020 9:23:39
|
|
|
|
flamingos
|
Jess,to sam i ja pomislila,tek 28,a ja ću u septembru 47.😀
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 14.8.2020 10:04:49
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Hvala vam zenice moje. 💖💖💖💖💖 Flamingos, zato ja kazem mogla si da mi budes mama.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 14.8.2020 10:08:05
|
|
|
|
flamingos
|
Mirko,ja sam tvoja drugaRRka mama.❤
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 14.8.2020 10:21:56
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Srecam rodjendan MS❤️❤️❤️
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 14.8.2020 10:51:22
|
|
|
|
nata11
|
Srećan rođendan MS 🍾 Moj muz jutros: Jesi vidla ma netu sto su sada silikoni jeftini? Ja mislio to skuplje mnogo. Ja: 🙄🙄🙄 Da ga udavim odmah ili trujem po malo. P.S. Slucajno mu iskocila reklama
|
RE: Avgustovska RR plaža 14.8.2020 11:07:54
|
|
|
|
mama Jo
|
Sve ok kod mene, nego sam u februaru radila krvnu sliku i nizak hemoglobin, dr mi rekla da ponovim za mesec dana i naravno da nisam ponovila. A ovih dana me tako strefile neke vrtoglavice 😏 Pa hajd da proverim malo, posle 2 ce biti rezultat, verovatno necubznati da rastumacim pa cu kaciti vec u temu 😂 MS pa da si nam ziva i zdeava jos sto godina, bas si mlada 😊 Je l' muz spremio iznenadjenje? Nato, sumnjas u s l u c a j n o mu iskocila?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Pokidaj januarski rok uz Cognitivu!Pripremi se za ispitni dan kao profesionalac.
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.