Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 12.8.2020 10:04:08
|
|
|
|
emicaa
|
Smesko ne znate koliko dugo ce biti u bolnici,smijete li sa njim pricati svaki dan? Sanjice a da odradis neke analize? David i ja set_ali,sad se vratili.Ala je vruce da samo znate
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 12.8.2020 10:05:31
|
|
|
|
smeško
|
Ne znamo. Bar 10 dana. Ne smemo da ga cujemo, a po glasu sinoc shvatam i da ne treba. Uzbudice se.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 12.8.2020 10:22:05
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Emice, razmisljala sam. Nisam celog dana umorna. Negde oko 5 sati me uhvati umor. I drzi me sat vremena. Oci mi se sklapaju i umesto da legnem djavo mi ne da mira.
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 12.8.2020 11:35:49
|
|
|
|
flamingos
|
Smeško,držite se,uz vas sam svim ❤Duša me boli dok čitam tvoj post....Biće sve ok.Puno poljubaca i zagrljaja vam šaljem.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 12.8.2020 13:34:51
|
|
|
|
smeško
|
Hvala svima. Mogu samo da kazem da vam zelim da prestanete da se nervirate zbog nebitnih i prolaznih stvari. A svi i sve osim dece je bas to.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 12.8.2020 14:04:28
|
|
|
|
vonavoj
|
Smesko,u pravu si,ali se opet nerviramo zbog gluposti🤪🤪
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 12.8.2020 14:16:49
|
|
|
|
Milena18
|
Smeško, samo da on bude dobro, pa neka ostane u bolnici koliko god treba. Držite se Ana, hvala ti, ne znam ni ja da li bih pisala i šta, to je neka nerešiva situacija. Tj. verovatno je rešiva ali ne zavisi od mene, a utiče na mene i moju porodicu. Emice, šta kaže školarac, kako je bilo danas?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 12.8.2020 15:32:27
|
|
|
|
mama Jo
|
Smesko draga veliki zagrljaj vam saljemo svi!! Samo da sve prodje i da sve ovo bude iza vas!! Maraj, nadam se da ste vi ok.
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 12.8.2020 19:39:11
|
|
|
|
Maslacak15
|
U pravu si draga smesko, skroz si u pravu . Budite jaki, pred vama je dug put, ali vi ste divna porodica, savladacete sve izazove zajedno! Korak po korak....javi sta su saznali na magnetnoj. a na CTu nista nisu saznali o mogucim uzrocima? Ili ne vole da spekulisu...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 12.8.2020 20:16:20
|
|
|
|
emicaa
|
Milena super,jos uvjek joj se svidja 😁 Svaki dan donosi zadacu ali nema puno. Smesko saljem vam najveci zagrljaj.
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 12.8.2020 20:29:52
|
|
|
|
pari
|
Smeško, mislim na vas,šaljem pozitivne misli! Emice, baš super da joj je lepo u školi :) Milena, nisu lake te situacije koje ne zavise od nas...razumem te skroz... Ja sam preživela zubara ;) baš sam bila nervozna,a trajalo je duže popunjavanje nekog formulara nego vađenje .. anestezija i vađenje od 30 sekundi. Super je prošlo! Sad ću uzeti neki lek,popušta me anestezija.Sa mamom smo se družili, bilo je baš lepo Puno vas sve pozdravljam! Kako ste druge mame?
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 12.8.2020 21:03:34
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Suoer Emice! Javljaj kako se tam odvija situacija sa, skolom, dobro ce nam doci info. Smesko, veeeeeliki hugs and kisses 😘😘😘 Milena, ne znam sta se desava ali nadam se da ce resenje samo od sebe da se nametne 👍
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 12.8.2020 21:32:20
|
|
|
|
flamingos
|
Emice,super za malenog školarca.❤ Smeško,uz vas sam svim❤Milena,nadam se da će se sve rešiti.❤Ostale mame,šta se radi?Ja se istusirah i odnaram.Vazdan se danas mlatih i umorih se.Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 12.8.2020 22:28:06
|
|
|
|
emicaa
|
Ivanka ovde je sve normalno sto se tice skole.Nema rukovnja sa uciteljicom i djeljenja hrane sa drugarima.Peru ruke svaki put kad udju u skolu i to je to.
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 12.8.2020 22:31:32
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Hvala Emice. Nadam se da ce i ovde malo da, se unormale. Od silnih zahteva kako cemo, sta cemo, ministarstvo poludelo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 12.8.2020 22:47:46
|
|
|
|
flamingos
|
Laku noć želim svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 12.8.2020 23:11:56
|
|
|
|
vonavoj
|
Laku noc flamingos. I ja sam legla..tempo mi je super,cim dodjem sa posla spremimo se i idemo na gradski bazen..nisam bila 20g,ali nema guzve i cisto je..pa da iskoristimo sto mm ne radi..Milena,da se resi najbolje za vas.Smesko,mislim na vas.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 13.8.2020 7:53:30
|
|
|
|
emicaa
|
dobro jutro,ispratila Dodu u skolu pa cu posle sa Davidom na fizicko. Milena sad tek vidim sta si pisala juce,nadam se da ce se situacija rijesiti sto prije. Ivankajuce sam naisla na neku sliku "dal da kupujem knjigu ili novi televizor za skolsku godinu"😅
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 13.8.2020 8:08:40
|
|
|
|
jess021
|
Jutro! Emice, neobično mi sto vi idete u skolu. 😁Imaju li kakve mere zbog korone? Milena, ako zelis pisi, mozda ce neko videti stvari iz drugog ugla, a ako ne, probaj samo da se ne nerviras. Moji spavaju, sinoc smo bili u gradu, stan je danas gotov, bas sam zadovoljna. Sledece nedelje se vracamo. Nesto mi je brzo proslo.
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 13.8.2020 8:27:56
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Hahah Emice i ja sam videla to na fb. Srecom mi za D napravili sobu a ima i svoj tv u svojoj dnevnoj sobi 😂 znaci opremljena je. I knjige naravno smo kupili i lektire za drugi osnovne. Tako da...spremni smo hehe... Moji nesti zabysavaju sa doruckom. Ja vise sebi ni ne pravim vec pojedem ono sto njimanostane. Smrsala sam 2 kg a batke je smrsao 1kg ovde na salasu od akcije valjda 😂 Sutra pljuskovi verovatno tako da cemo do Futoga da ribam tamo malo. Pa se vracamo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 13.8.2020 8:30:56
|
|
|
|
jess021
|
Pa otkud sutra? Trebalo je za vikend, e bas bez veze. Koliko vidim jos danas vruce i to je to od leta, mozda sto nisam u gradu, ali nije uopste bilo neke vrucine.
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 13.8.2020 8:34:55
|
|
|
|
emicaa
|
Jess nikakve posebne mjere nemaju.Standard,pranje ruku stalno,ako si bolestan ostajes kuci,ako si bio u rizicnoj zemlji prvo karantin i to je to.A i meni brzo prodje to vase na vikendici.
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 13.8.2020 8:43:23
|
|
|
|
Duškić
|
Dobro jutro. Samo da vam mahnem, danas neka akcija . Idemo do Ade, gosti. Vec sam od ranog jutra na nogama.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 13.8.2020 8:46:13
|
|
|
|
Maslacak15
|
Dobro jutro! I mi krenuli u skolu punom parom Videcemo koliko dugo ce da traje..... Imam puno posla a lepo je letnje vreme, radje bi se izlezavala.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 13.8.2020 9:05:36
|
|
|
|
mama Jo
|
Maslacak kaki je kod vas sto se tice skole, je l' deca nose maske, je l' ima neka posebna i drugacija mera? Ja jos nemam skolarce ali koliko cujemo od ostalih ovde je jos haoticno jer stalno nesto menjaju, i bukvalno roditelji ne znaju kako ce biti zar ne?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?