Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 11.8.2020 9:11:36
|
|
|
|
jess021
|
Mama jo, isto tako. Vezbam bas puno, 5-6 puta nedeljno, ali slatko me unisti
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 11.8.2020 9:15:31
|
|
|
|
mama Jo
|
Pa recimo isto... Jesno vreme sam ibegavala da jedem posle 6 recimo, i jesam cak i smrsala i super mi je bilo sa te strane... Ali oper stalno sam trpela glad... I to mi bas nije prijalo. Sad opet veceram skoro svako vece oko 20h 😕 Pojedem i slatko, malo ali skoro svaki dan Trudim se da se ne opterecujem time, ali moram malo to sve da korigujem a da ne budem gladna...
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 11.8.2020 9:16:38
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Pa recimo isto... Jedno vreme sam izbegavala da jedem posle 6 recimo, i jesam cak i smrsala i super mi je bilo sa te strane... Ali opet stalno sam trpela glad... I to mi bas nije prijalo. Sad opet veceram skoro svako vece oko 20h 😕 Pojedem i slatko, malo ali skoro svaki dan jedem. Trudim se da se ne opterecujem time, ali moram malo to sve da korigujem a da ne budem gladna... I tako to sve.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 11.8.2020 9:17:03
|
|
|
|
jess021
|
Mama Jo, vec sam pisala. Bitan je izbor namirnica, slobodno veceraj, ali salatu, grilovano meso, povrce, mladi sir.... Izgladnjivanjem ces samo usporiti metabolizam. Meni nista nije problem sem slatkiša.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 11.8.2020 15:47:59
|
|
|
|
pari
|
Evo mog stomaka 😀 ovo je kad malo stegnem mišiće...Eh kad bi takve bile noge i guza...ali nisu
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 11.8.2020 16:10:40
|
|
|
|
jess021
|
Pariiiii, savrseennnn, bas je dobar Ja cu mozda da se slikam, ali ujutro kad ustanem🤣
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 11.8.2020 16:13:01
|
|
|
|
pari
|
Stomak mi je uvek bio dobar... Posle trudnoća sam gubila stomak u roku od dve,tei nedelje...Takva građa... Zato noge nikakve...i guza...
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 11.8.2020 17:12:29
|
|
|
|
mama Jo
|
Opa pari, svaka cast Odlican, odlucan, odlican!!! Hajde i ja cu, ako cete vi i ja cu 😁
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 11.8.2020 17:49:50
|
|
|
|
flamingos
|
Pari,bravoooo!❤ Navijam i za ostale koji vežbaju.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 11.8.2020 19:34:29
|
|
|
|
jess021
|
Odradila 45min sa Feelgodom, onako, srednje zahtevno.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 11.8.2020 20:15:42
|
|
|
|
pari
|
Super...ja samo da sredim zube pa cu da vezbam opet...verovatno od prekosutra ili petka
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 11.8.2020 20:22:10
|
|
|
|
emicaa
|
Pari ja bih dala sta hoces za ovakav stomak 😍 Nabavila sam tegice po 2kg.Od sutra se moram opet aktivirati.Ja imam negdje fotku od prije odmora 😅
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 11.8.2020 21:22:43
|
|
|
|
pari
|
Jao emice 😘 svako ima ono nešto što mu se dopada i što mu se ne dopada...ja bih dala sve za izvajane noge i guzu
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 11.8.2020 21:51:01
|
|
|
|
branki*
|
Pari,bravo!zategnut ko pracka!
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 11.8.2020 21:52:40
|
|
|
|
pari
|
Hvala! Još da zategnem noge i guzu!Ruke su mi isto ok...I da prestanem da jedem slatko jer mi se od toga stvara celulit na nogama...a i ne pijem dovoljno vode
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 12.8.2020 8:46:41
|
|
|
|
emicaa
|
Evo i od mene,jutros prije dorucka 🤣
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 12.8.2020 8:57:37
|
|
|
|
jess021
|
Emice, za cega ti kukas? Vidi kako si zgodna. Evo i mene, a jos ni pogledala nisam🤣
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 12.8.2020 8:58:28
|
|
|
|
jess021
|
Htedoh reci progledala
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 12.8.2020 9:01:37
|
|
|
|
Ana RR
|
Pari, Jess
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 12.8.2020 9:15:45
|
|
|
|
emicaa
|
Jess zato naglasavam prije dorucka.Cim pojeeem neato i on pocinje sa duvanjem 🤦♀️ potrazicu posle sliku prije Heather,vidi se promjena
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 12.8.2020 9:16:17
|
|
|
|
emicaa
|
i da dodam,odlicno izgledas 😳
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 12.8.2020 9:20:35
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Emi se folira. Ravna kao daska. Da ti pokažem moj stomak koji jr uvek isti. Naduvan pa je naduvan. Zato mi je guza uvek savrsena. Samo je ne slikam
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 12.8.2020 9:21:49 >
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 12.8.2020 10:05:36
|
|
|
|
emicaa
|
nadjoh sliku od prije ali u vesu sam,ne mogu vam bas toliko pokazati 🤣 Natjeracete me da postavim sliku posle obroka 🤣
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 12.8.2020 10:06:39
|
|
|
|
nata11
|
Ja danas 2 Nedelje na vezbama za stomak (7vezbi po 20-30_x_) i nikakve promene. Sem upale u gornjem stomaku koja ne prolazi. I meni je sada kao Sanjici sve super guza, s*se, ali stomak kao 4 mesec trudnoće.
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 12.8.2020 10:16:06
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Nato, verovatno na to treba da se fokusiramo.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?