Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 6.8.2020 10:33:43
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo To me podset_i da i ja izmerim obim. Ali secam se da sam jednom merila davno, i bila u cudu Mislim, ja nemam nesto problem sa kilazon, ali kad sam se izmerila bas su bili veliki brojevi 😒 Isto...ja se secam kad sam pred svadbu i pre dece bila najmrsavija u zivotu ,merila sam struk i bio je 64.a ja kostur maltene .Pa,nije bas da se opterecujem,ali covece...pa i ne jedem koliko volim.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 7.8.2020 8:30:08
|
|
|
|
jess021
|
Ja nisam vezbala dva dana i bas me to nervira. Jednostavno nisam stigla, oba dana smo isli do grada, kasno se vracali. Opet cu morati da se samokaznim😁
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 7.8.2020 9:16:59
|
|
|
|
flamingos
|
Jess,nadoknadićeš vežbanje.Nemoj ds se samokažnjavaš.❤
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 7.8.2020 11:24:44
|
|
|
|
emicaa
|
ja planiram od utorka opet poceti.Nadam se da cu imati vremena.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 7.8.2020 13:40:33
|
|
|
|
pari
|
Ja i dalje vežbam svaki dan...juče sam najkraće, 20min ali ne odustajem
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 7.8.2020 13:44:49
|
|
|
|
Duškić
|
Svaka Vam cast , samo vežbajte!
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 7.8.2020 13:58:02
|
|
|
|
jess021
|
Odradila sam kaznu😁 50min sa Feelgodom i jos 5 min plnk. Malo sam teze izgurala, nesto me ledja boluckaju od jutros, ali nije strasno.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 8.8.2020 13:02:10
|
|
|
|
jess021
|
''bem ti trening, 258 kalorija sam potrošila 🤣
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 8.8.2020 13:04:13
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Au nista. Moraces jos jednu turu🤣
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 8.8.2020 13:15:12
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Au nista. Moraces jos jednu turu🤣 Sanjice, nasmeja me samo tako, hvala ti😘😘
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 8.8.2020 14:35:25
|
|
|
|
pari
|
Bravo jess! Ja prvi put posle tri meseca preskačem jedan dan, a možda i dva...videću kako budem sutra, danas sam mrtva
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 8.8.2020 21:19:21
|
|
|
|
flamingos
|
Jess,bravo za tebe.👍Super Pari,jedan dan i da preskočiš u tri meseca nije ništa.👍
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 10.8.2020 9:06:00
|
|
|
|
jess021
|
Juce nisam, imali goste, a i nedelja je, dan za odmor. Danas cu, a nosim se mislju da se opet ostavim slatkog, iako treba da dobijem, pa ne znam koliko cu istrajati.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 10.8.2020 10:01:52
|
|
|
|
pari
|
Ja juce jesam pola sata noge... Danas ne znam da li cu...
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 10.8.2020 10:47:28
|
|
|
|
emicaa
|
Vagala sam se sinoc,53 kile.Pojma nemam kako sam izgubila kilu
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 10.8.2020 10:51:05
|
|
|
|
flamingos
|
Bravo Emice.👍
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 10.8.2020 14:53:55
|
|
|
|
jess021
|
Emice, bravo! Odradila sam sa Heather 30min No jumping cardio i jos 10minc core sa Milanom Delic.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 10.8.2020 15:22:12
|
|
|
|
mama Jo
|
Super emice, super jess Emice mozda je od one detoks vode... Ali stvarno, kazu da ona skuplja toksine i topi masne naslage.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 10.8.2020 15:39:00
|
|
|
|
jess021
|
Mama Jo, jel vezbas?
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 10.8.2020 21:14:44
|
|
|
|
pari
|
Ja danas nisam...jako me bole zubi ili desni ili šta već. Potpuno sam demotivisana kad me nešto boli
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 10.8.2020 22:21:05
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Mama Jo, jel vezbas? Neg' sta 😊 Ja sam sada u 9.nedelji sa Heather, kad imam volje i vremena ubacim jos neke za guzu i noge, 2 puta nedeljno recimo.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 10.8.2020 22:23:17
|
|
|
|
flamingos
|
Bravo za vas.👍
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 11.8.2020 8:22:37
|
|
|
|
branki*
|
A,bre,zene ,dajte neke slike,da vidimo te misice!😊
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 11.8.2020 8:46:14
|
|
|
|
jess021
|
Branki😁 Mebi je bas krivo sto se nisam slikala tamo negde pocetkom marat, kad sam pocela. Ja jos nisam zadovoljna, ali puno je bole i bas svi primete 😊
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 11.8.2020 9:10:23
|
|
|
|
mama Jo
|
Branki, ja se stidim da stavim sliku 😁 Isto kao i kod jess, ja jesam zadovoljna i prija mu skroz. Ja brljavim sa hranom tj sa obrocima, kad ti uspem da dovedem u red skriz bicu onda skroz zadovoljna.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?