Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 8.8.2020 13:41:30
|
|
|
|
mama Jo
|
Pari i ja te grlim, i najiskrenije zelim da resite uskoro sve! Sanjice, prijace malo da skitate, mene uvek to nekako ,,podigne''. Da sam neka lovarna svaki vikend bih negde putovala.
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 8.8.2020 13:53:02
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
To sam i ja rekla mama jo. Da imam novac svaki vikend bi negde isli. Ovako gorivo kosta, da nesto pojedes.
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 8.8.2020 13:56:34
|
|
|
|
flamingos
|
Pari,grlim te i ljubim.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 8.8.2020 14:32:37
|
|
|
|
pari
|
Hvala vam! Biću dobro. Treba malo vremena... Neću do mojih do sledeće subote za svaki slučajMoram da se ušemim sad ovde...više ništa ne znam, ni šta mi treba za kuću, šta ću da kuvam...tamo sam imala jedan ritam, sad drugi ...M otišao kod tate, dolazi za dva dana pa će onda u subotu ići na dve nedelje... Sanjice, kako si?Smeško, kako su dečaci? Druge mame,kako ste?Baš je vruće. Ne znam ni gde bih ni šta bih
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 8.8.2020 15:56:08
|
|
|
|
jess021
|
Pari, grlim te, polako se adaptirajte😘 Mi rucali, ja zamesila krofne, posle ce nam doci moja sestra i zet. Sad kuliramo.
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 8.8.2020 16:21:54
|
|
|
|
emicaa
|
Pari i ja saljem zagrljaje. Ja malo da odmorim pa cemo kod svekrve,danas joj rodjendan. Mnogo je vruce,sutra cemo negdje na kupanje.Sinoc sam spavala sa djeco.,ja u sredini.
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 8.8.2020 16:32:19
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
pari, bolje je. Samo sto posle ovog stomacnog virusa i posle obilnog ciklusa imam infekciju. Sva sam se ojela. Ali ide na bolje. Kupio mi je mm kremicu. Spremam mafine. Imam i tortu. Dolazi mi drugarica. Sutra putuju u Albaniju na letovanje🙄
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 8.8.2020 18:17:57
|
|
|
|
Maraj
|
Pozdrav mame. Samo da vam mahnem. Meni umrla sveki noc izmedju srede i cetvrtka. Danas smo dosli s puta da vidimo decu pacemo opet nazad u ponedeljak....i tako... zivot ce nam se promeniti. Ja hvala Bogu imam zive roditelje. Mm ostao bez majke...tesko...jako tesko je ovo...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 8.8.2020 18:19:17
|
|
|
|
pari
|
Maraj :( moje saucesce... Strasno...
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 8.8.2020 18:30:24
|
|
|
|
Tiziana
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Mm ostao bez majke...tesko...jako tesko je ovo... Grozno je kad izgubis roditelje. Ja sam ih nazalost oboje izgubila, a nikako im nij bilo vreme za umiranje.. Sto puta pomislim da ih pozovem da im nesto kazem ili da ih nesto pitam..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 8.8.2020 18:51:11
|
|
|
|
flamingos
|
Maeaj,moje saučešće. Tiziana,i ja sam oba roditelja izgubika.Jako je teško...😢
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 8.8.2020 20:11:23
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Saucesce Maraj 😕
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 8.8.2020 20:30:44
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Joj Maraj svi mi mislimo da ce roditelji vecno ziveti. Saucesce. Strasno je sigurno.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 8.8.2020 22:55:43
|
|
|
|
flamingos
|
Laku noć želim svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 8.8.2020 23:09:56
|
|
|
|
mama Jo
|
Maraj jako mi je zao... Grlum vas, budite dobro. Pari draga, dobro da je sve u putu proslo ok. Polako sad opet adaptacija na ovde.
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 9.8.2020 0:44:56
|
|
|
|
Milena18
|
Moje saučešće, Maraj. Pari, kada ćete znati nešto više o mogućem odlasku za stalno? Kod nas pljušti kiša. Odoh u krevet. Laku noć, mame.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 9.8.2020 2:51:38
|
|
|
|
smeško
|
Maro, moje saucesce. Mi smo na relaciji Tirsova-neurologija-urgentni. Nikola nije dobro. Sve bih dala da se sve ovo lose meni desava.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 9.8.2020 7:08:12
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Mamu im je.....m.... doktorima.Smesko javljaj se. Strasno. Jel iko detetu dao kebenu infuziju da dodje k sebi malo? Drzite se. Hajde nadam se da ste vec bolje.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 9.8.2020 7:46:55
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ja evo ne mogu sebi da dodjem od kad sam videla smeskovu objavu. I guglala svasta i ja se istraumirala. Jao Boze valjda su dobro. Kad sam videla neurologija bas sam se potresla. Salmonela moze do mozga da dodje. Izem ti koronu i nas zdravstveni sistem. Danas ce biti lepo vreme. Znaci kosenje trave i kupanje u bazenu na repertoaru.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 9.8.2020 7:50:22
|
|
|
|
smeško
|
Zdravo, Ljisho.Nikola je u bolnici, mi kod kuce. Sam je i uplasen. Evo i ovde, molim svaku od vas, koja iole veruje u Boga, da samo jednom pomisli na njega. Molim vas. Preklinjem. Spremaju ga za operaciju glave. Javicu se kad mogu i imam snage.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 9.8.2020 7:56:52
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Smesko molim se za Vas. Za Nikolu. Odmah sam se i pomolila. Neka Bog pomogne i lekarima koji ce mu pomoci. I da sve prodje brzo i da u zivotu ostanemo zahvalni za zdravlje.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 9.8.2020 8:12:54
|
|
|
|
flamingos
|
Smeško,drži se,boće sve ok.Svi smo uz vas.Duša mila.Ne znam šta više da ti napiśem,kako da te utešim?Grlim te i ljubim.Boga molim za vas.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 9.8.2020 8:18:00
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Smesko, pomolih se i ja Sv Vasiliju i Isusu za tvog Nikolu. Molimo se za zdravlje i snagu❤️
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 9.8.2020 8:44:21
|
|
|
|
Maslacak15
|
smesko, kako , zasto sta se desava? na sta sumnjaju kad oce da operisu glavu ? :( sve vreme se vrti oko infekcija ..tek sam sad izvrtela postove, stigli smo sa puta juce ne citam detaljno. mislim jako na vas .!!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 9.8.2020 8:47:03
|
|
|
|
jess021
|
Jutro! Sta god sam htela da napisem, vise nije vazno sva sam se sludila otkad sam procitala sta je Smesko pisala. Mislim na vas, bice sve dobro. Javi kad stignes.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?