Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 3.8.2020 15:56:06
|
|
|
|
jess021
|
Odradila 50min sa Heather, cardio+abs, nisam ovaj trening nikad radila, odličan je bio, svaku vezbu sam odradila do kraja, zadovoljEna opet😝
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 3.8.2020 15:56:50
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jao blago tebi Jess kad možes da radis oi ovoj vrucini
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 3.8.2020 16:01:34
|
|
|
|
pari
|
Svaka čast jess! Ja ne mogu cardio nikako... Ja sam odradila moje pilates vežbe... Nervira me celulit baš, butine i guza su mi pune celulita...imam ga ceo život bukvalno
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 3.8.2020 16:46:50
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja sam isto odradila danasnji trening. Za celulit sam ukljucila i masazu (imam neki masazer sa nastavkom bas za celulit), i uzela sam opet one Krauterkof kreme.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 3.8.2020 17:04:37
|
|
|
|
Maraj
|
Ja sam od danas krenula malo aktivnije. I reedukovala sam malo ishranu. Sad valjda cu izdrzati.... Ja sam pocela da vezbam uz Chloe Ting. Ona mi odgovara Uzela sam neki njen 2 weeks program
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 3.8.2020 17:20:06
|
|
|
|
flamingos
|
Bravo za sve vas.👍
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 4.8.2020 18:00:44
|
|
|
|
Maraj
|
Ja sam malo pre "krizirala" Morala sam da pojedem stanglu cokolade Juce nisam. Izdrzala sam. A danas ne izdrzah.... Inace danas odradih 2.dan uz Chloe
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 4.8.2020 18:12:54
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Maraj, bolje voce pojedi.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 4.8.2020 18:21:05
|
|
|
|
flamingos
|
Opušteno Maraj,pa nisi celu čokoladu pojela.😀
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 4.8.2020 18:25:26
|
|
|
|
mama Jo
|
Maraj, cak i da nista ne izmenis iz ishrane a krenes da vezbas je ok za pocetak. Nemoj se forsirati da odmah ukines sve, polaki. Ja sam bas postepeno izbacila, odnosno zamenila slatkise nekim zdeavijim verzijama grickalica... Probaj da grickas bademe, lesnike, orahe... Mozda neko kandirano voce. I ono ima secera, ali vremenom ces i to izbaciti.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 4.8.2020 20:02:13
|
|
|
|
flamingos
|
Mama Jo,naravnl da je preporuka dobra,da gricka sve što si napisala,ali,jednostavno organizam traži slatkiše.Maraj,apsolutno te razumem.❤
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 4.8.2020 20:30:49
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Maraj, bolje voce pojedi. Sanjice jela juce i upalilo je. Danas jela bananu, pa lubenicu....i opet sam morala cokoladicom da zasladim
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 4.8.2020 20:33:58
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Tek ti je pocetak. Ja ne bih tako naglo sve ukidala.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 4.8.2020 20:41:34
|
|
|
|
Maraj
|
Sanjice ja moram da ukinem. Ako ne ukinem...ja ne znam da stanem... slatko (cokoladu) kad uzmem,ne znam da stanem. Meni bi ishrana mogla da se zasniva na testu i cokoladi Ma samo da malo zategnem stomak....nisam imala stonak dok je S sisala...jos sam i smrsala. Sad sam kilazu vratila na staro, al stonak ko da sam u 5.mesecu
< Poruku je uredio Maraj -- 4.8.2020 20:42:12 >
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 4.8.2020 20:56:52
|
|
|
|
mama Jo
|
Maraj, meni su slatkisi i hleb bili pod obavezno svaki dan... Drasticno sam smanjila ali postepeno, i nisam skroz ukinula. Polako. Veruj mi, probaj malo sa zamenama naci ces vec sta ti odgovara najvise i vremenom ces smanjiti toliko da neces moci da verujes da ti se slatko ni ne trazi. Veruj! Samo za sve treba vreme.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 4.8.2020 21:06:54
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Imam prijateljicu koja godinama ne jede slatko. Inace je toliko volela da vise nije bilo normalno.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 4.8.2020 21:16:37
|
|
|
|
mama Jo
|
E, da i jos nesto... Maraj, uopste nemoj da te grize savest sto si pojela red vmcokolade. Znas i sama da uvek svi kazu da je sa hranom najveci problem u kolicini. Sve, ali umereno...
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 4.8.2020 21:34:19
|
|
|
|
flamingos
|
Mm uopšte ne jede hleb.Ja-volim,ali izbegavam.Jeem ga u umernim koliĉinama.Dete ne jede uz sve hleb,ona npr i pasulj jede bez hleba.Slatkiše volim,ali-ukoliko me voli vaga imam prava da se posladim.Ako ne,onda maštam o čokoladama i sanjam ih.😀Sklona sam gojenju,tako da vodim računa i održavam kilažu.Jedem ja slatkiše,ali kada na to imam prava.Sve ovo što pravim(a pravim)jedem,ali zato smanjim obrok.I taj jedan,pa smanjim.Neka voćkica uveče.Opet,kako ko.Divim se kad vidim kolikoo neko jedee,a kao čačkalica je.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 4.8.2020 21:38:59
|
|
|
|
mama Jo
|
Slazem se, imo dosta do toga kakav ti je metabolizam... Vezbanjem se on ubrzava, ali prosto ima dosta ljudi koji su skloni gojenju, a i onih drugih srecnika koji mogu da jedu sta god a da se ne goje. Recimo, i sa vocem treba biti umeren. Ako slatkise zamenis sa vocem samo, pa krenes da jedes mnogo voca, i voce sadrzi secere, ne mora da znaci da ces smrsati. Naravno da je zdraviji secer iz voca nego iz industrijskih proizvoda, ali od previse voca moze da se zadrzava voda u organizmu i opet da dolazi do gojenja. To sad zavisi i od samog organizma... Zato bas i mislim da je umerenost zlata vredna. Vec sam nekoliko puta pisala onu odlicnu misao ,, ne postoje opasne namirnice, samo opasne kolicine''..
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 4.8.2020 21:42:23
|
|
|
|
flamingos
|
Ja sam 2000 poĉela da držim dijetu i za deset_ mesci sam skinula 22 kg.Svaji vošak mi se vidi.U ovim mojim godinama zadovoljna sam svojom kilažom.Ali,moram da pazim.Inače-ode mast u propast.😀
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 4.8.2020 21:43:53
|
|
|
|
jess021
|
Ja odradila sa Feelgodom 50min, zadovoljna sam. Maraj, razumem te . I ja ne znam malo, bolja je varijanta da ne jedem uopste slatko, izdrzala sam jednom 22 dana bez slatkog, nije uopste bilo strasno, samo treba volja.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 5.8.2020 12:25:06
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja sam sinoc odradila bas kasno. Nadam se da cu danas uspeti ranije.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 5.8.2020 12:46:48
|
|
|
|
flamingos
|
Jess,mama Jo,bravo za vas.Vežbajte,vežbajte.❤
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 5.8.2020 12:48:59
|
|
|
|
Maraj
|
Flamingos, 22kg! Pa svaka cast! Jess mogu misliti kako ti je bilo,kad znas i koliko si dana izdrzala Ja odradila 3.dana uz Chloe. Onda sam usisavala. I to racunam u vezbu
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 5.8.2020 12:59:42
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ko je rekao da nisu vezbe usisavanje😁
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?