Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 2.8.2020 8:26:35
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Daco,, slazem se da su se ovde opjstili malo vise sad. Ne izvestavaju o broju obolelih uopste pa opustencija. Pre 10ak dana bilo drugacije. Kad je uvedena uredba svi nosili maske, sad kuliraju.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 2.8.2020 11:08:04
|
|
|
|
Didy
|
Ja masku ne nosim napolju, samo u zatvorenom prostoru. Ne idem ni u kakvu gužvu, držim distancu dok sam napolju. Nisu mi jasni ljudi koji npr. sede sami u svom autu i nose masku ili voze bicikl s maskom. Od čega se oni tačno štite?
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 2.8.2020 11:09:15
|
|
|
|
physio70
|
Mozda nece svaki cas da je skidaju i ponovo stavljaju prljavim rukama?
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 2.8.2020 11:13:43
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Upravo to🙂
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 2.8.2020 11:15:29
|
|
|
|
physio70
|
Koliko duskusije oko nosenja maski. Sta mislite o onim platnenim sto se peru?
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 2.8.2020 11:15:39
|
|
|
|
Didy
|
Pa ne znam... Ja sam malo opuštenija nego u martu, recimo da više ne razmišljam toliko o tome.
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 2.8.2020 11:17:26
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: physio70 Koliko duskusije oko nosenja maski. Sta mislite o onim platnenim sto se peru? Nisam nikad nosila platnene. Inače u Turskoj sam kupila 30 maski jer su 4 puta jeftinije nego kod nas - nepunih 8 dinara je jedna. Da li vam to nešto govori?
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 2.8.2020 11:19:27
|
|
|
|
physio70
|
Pises za one hirurske jednokratne? Bas je razlika u ceni.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 2.8.2020 11:23:02
|
|
|
|
Didy
|
Da, za te.
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 2.8.2020 11:24:11
|
|
|
|
physio70
|
Kod nas su bile i 120 dinara obicne jednokratne maske.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 2.8.2020 11:31:55
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja nosim samo pamucne. Od jednokratnih ne mogu da disem.
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 2.8.2020 11:33:21
|
|
|
|
physio70
|
Ja kombinujem. Nije mi prijatno za disanje koja god da je maska ali kad se mora onda se mora.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 2.8.2020 11:35:23
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Ja nosim paumcne maske. Znaci rukavice i nemaju neku svrhu
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 2.8.2020 11:36:16
|
|
|
|
physio70
|
Nije da nemaju samo ne treba nositi jedne iste rukavice sto puta.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 2.8.2020 11:38:42
|
|
|
|
zivka
|
Hirursku nisam nikad ni stavila na lice. Al sam postala ekspert za šivenje istih al platnenih. Za hirurske sam videla video kako ih šiju po podu 😜 A najveći hit su mi ljudi koji imaju jednu jednokratnu hirursku od marta i svaki dan je koriste 🥴
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 2.8.2020 11:38:42
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Sad me zove komsinica da mi kaze, da je dete duge komsinice juce izjavilo da mu se mama testirala jer je bolesna i da je negativna 😔 a deca se daaanima igraju zajedno na ulici😡😡😡
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 2.8.2020 11:41:00
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Naravno, odmah sam je zvala da pitam, kaze dobila temp u petak, poslali je u covid ambulantu, testirali uz RTG pluca, nema upalu pluca, test negativan. I sad mene poce sve zivo da boli... Bem ti mozak...
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 2.8.2020 11:42:18
|
|
|
|
physio70
|
Na nervnoj bazi? Moras da pratis kad je bilo kontakta.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 2.8.2020 11:42:48
|
|
|
|
zivka
|
Ma nas kum jedva preziveo u bolnici a SVI testovi su negativni... ali ima mnogih koji su imali a nisu ni znali...
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 2.8.2020 11:46:59
|
|
|
|
physio70
|
Ako se testira na antitela moze da potvrdi da je imao kovid.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 2.8.2020 11:50:28
|
|
|
|
zivka
|
Znam. To je mm uradio Elisa test u Inepu. Bas je za Koronu. I ima antitela. A bio kao bolestan dva dana ga bolelo grlo. Pa cu verovatno i ja za koni dan otici da uradim.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 2.8.2020 11:51:53
|
|
|
|
zivka
|
IZVORNA PORUKA: zivka Ma nas kum jedva preziveo u bolnici a SVI testovi su negativni... ali ima mnogih koji su imali a nisu ni znali... inace kum je bio na respiratoru..
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 2.8.2020 11:56:23
|
|
|
|
physio70
|
Sreca da se izvukao ako je toliko lose bilo.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 2.8.2020 11:57:08
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: zivka Hirursku nisam nikad ni stavila na lice. Al sam postala ekspert za šivenje istih al platnenih. Za hirurske sam videla video kako ih šiju po podu 😜 A najveći hit su mi ljudi koji imaju jednu jednokratnu hirursku od marta i svaki dan je koriste 🥴 zivka, gledala sam i ja taj snimak. Bljakic.
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 2.8.2020 12:04:02
|
|
|
|
physio70
|
Gde ste to videle? Koji uzas.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?