Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje II deo 22.5.2020 14:44:22
|
|
|
|
Aleksandra91
|
Zanima me da li je neko primio porodiljsko za april???
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje II deo 22.5.2020 14:56:20
|
|
|
|
dunja RR
|
Piše na ovom linku iz prethodnog posta da je isplata 22,5, ali izgleda da još nije bila?
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje II deo 22.5.2020 15:00:22
|
|
|
|
Aleksandra91
|
Pa ne znam meni je trebalo da bude uplaceno za mart i april jer sam resenje dobila prosli mesec pa zato pitam da li je neko primio porodiljsko ?
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje II deo 22.5.2020 15:08:11
|
|
|
|
dunja RR
|
Izgleda da još nema uplate danas ..mada obično bude oko podneva.
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje II deo 22.5.2020 15:16:19
|
|
|
|
mastalina
|
Sta je ovo, poisplacivali penzionerima po 100 evra i sad nama nema uplata? 😜
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje II deo 22.5.2020 15:25:56
|
|
|
|
Aleksandra91
|
Jel vi primate porodiljsko?jer mozda je i bilo uplate ali meni nisu uplatili?ne znam resenje mi je stiglo prosli mesec ocekivala sam da ce ovaj mesec biti ali izgledami da nece 😠
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje II deo 22.5.2020 15:45:03
|
|
|
|
Aleksandra91
|
Uplatili porodiljsko evo sad mi je stigla uplata 😃
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje II deo 22.5.2020 15:45:24
|
|
|
|
dunja RR
|
Da, i meni :)
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje II deo 26.5.2020 20:41:26
|
|
|
|
elementarna
|
ima li da nekome jos nije leglo trudnicko bolovanje ? jel uopste trudnicko i porodiljsko isplacuju zajedno ?
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje II deo 27.5.2020 8:02:21
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: elementarna ima li da nekome jos nije leglo trudnicko bolovanje ? jel uopste trudnicko i porodiljsko isplacuju zajedno ? Ne. Zavisi i kada firma preda zahtev za tebe.
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje II deo 18.6.2020 12:46:50
|
|
|
|
Kaca 123
|
Pozdrav svima, moram da pitam jel neko primio trudnicko za mart? Poslednja uplata trudnickog mi je bila za februar.
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje II deo 18.6.2020 22:37:22
|
|
|
|
jabudic
|
Ja ne znam kakonide kod vas, alj ja platu primam kada i ostali zaposleni, a onda država refundira firmi.
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje II deo 20.6.2020 9:49:42
|
|
|
|
branki*
|
kod nas nije tako,nego kasni par meseci i posle ide mesec za mesec..inace,ja jos radim,nisam otvorila trudnicko..necu do septembra,jer sam u skoli,a onda cu videti...
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje II deo 2.7.2020 10:58:03
|
|
|
|
Kaca 123
|
Ako nekome znaci informa ija uplatilinsu trudnicko za mart.
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje II deo 15.7.2020 18:20:25
|
|
|
|
Taca1980
|
Prva uplata trudnickog mi je bila 26.5.,druga 15.6. Kad sad da ocekujem uplatu?
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje II deo 15.7.2020 20:39:42
|
|
|
|
branki*
|
Trebalo bi sad,uskoro.
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje II deo 15.7.2020 23:50:10
|
|
|
|
Khaleesi
|
IZVORNA PORUKA: Kaca 123 Ako nekome znaci informa ija uplatilinsu trudnicko za mart. [/quote Izvini sto pitam, ali u julu je isplacrn mart? Ja sam isto na trudnickom primam platu za prethodni mesec.
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje II deo 15.7.2020 23:54:58
|
|
|
|
Taca1980
|
Ja primam za maj sad,primila sam za april i deo marta
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje II deo 15.7.2020 23:59:07
|
|
|
|
physio70
|
Mnogo kasni trudnicko ako je tek sad isplacen mart. Porodiljsko bar nece kasniti.
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje II deo 16.7.2020 0:19:41
|
|
|
|
Taca1980
|
Pa nije kod svih isto,meni ne kasni baš toliko,ja sam za mart primila u aprilu Možda to zavisi od poslodavca
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje II deo 16.7.2020 10:19:39
|
|
|
|
physio70
|
I od drzave. Neki poslodavci cekaju refundaciju da bi isplatili.
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje II deo 21.7.2020 10:34:04
|
|
|
|
Taca1980
|
Vidim porodiljsko se danas isplaćuje a od trudnickog još ništa.Znam da nemaju veze jedno s drugim ali je malo frustriran,mi trudnice kao da smo neka nebitna stavka😡
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje II deo 31.7.2020 16:46:23
|
|
|
|
Joka92
|
Zdravo drage, Interesuje me da li porodiljsko kasni ili ide redovno svakog meseca, ja sam od sutra zvanicno na porodiljskom I predala sam kompletnu dokumentaciju, medjutim trudnicko mi Jo''s nije isplaceno za tri meseca, za maj, jun I jul sada, da li to ima veze, hoce li doci do preklapanja, ili pak mora da se isplati prvo trudnicko pa onda porodiljsko?Hvala
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje II deo 31.7.2020 17:06:24
|
|
|
|
physio70
|
Nece ti kasniti porodiljsko. Ne moras dobiti trudnicko da bi ti bilo isplaceno porodiljsko.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?