Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 28.7.2020 13:25:56
|
|
|
|
mama Jo
|
Najvaznije je da nadjes nesto sto ti odgovara, u suprotnom se smoris pa odustanes brzo. Maraj, je l' koristis instagram? Tamo ih ima bas dosta sa kojima mozes da vezbas, davale smo i ovde predloge, mogu ti poslati svaku posebno ako hoces. O da kad ih zapratis dve vec ce ti davati tamo predloge za gomilu drugih.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 28.7.2020 14:14:09
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR maraj nisam ispratila,uz koga radis ti? Emice probah ovu Heather sto jess i mama jo rade. Mislim se da nije ona za mene. Mada nisam skoro ni vezbala. Mama jo, otvorila sam nalog ali ne koristim ga. Ja sam vise na fb
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 28.7.2020 14:21:16
|
|
|
|
mama Jo
|
Aaa. Kadsam pocela da vezbam prvo sam odradila 7days challenge sa Heather, onda sam probala pilatea i jos neke, pa sam se ipak vratila Heather. Istrazuj, naci ces vec nekog ko ti lrija i odgovara. Je l' bi ti pre nesto kao pilates ili nesto brze?
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 28.7.2020 14:43:12
|
|
|
|
emicaa
|
I ja radim uz nju,meni je najbolja od svih do sad sto sam isprobala.Bas uzivam radeci uz nju Odradila sam danas 20 minuta noge,opet 10 ruke i 10 stomak.Ove za stomak sam danas nove isprobala,svaki misic je pekao
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 28.7.2020 18:43:27
|
|
|
|
mama Jo
|
Week 7 day 1 odradjen + 20 minuta trcanja. Klecaju mi i noge i ruke 😬
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 28.7.2020 18:48:11
|
|
|
|
emicaa
|
Bravo za tebe 😁 jel i kod tebe sad "ne osjecam ni ruke,ni nogice a ni krilca"
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 28.7.2020 18:48:30
|
|
|
|
pari
|
Bravo! Ja ne prijavljujem ali radim svako jutro pilates i kasnije u toku dana neke vežbe...
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 28.7.2020 18:51:56
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Bravo za tebe 😁 jel i kod tebe sad "ne osjecam ni ruke,ni nogice a ni krilca" Juuuu bas to, covece ne pamtim kad sam ovoliko crkla 😊
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 28.7.2020 19:01:17
|
|
|
|
mama Jo
|
Nego, odavno hocu da pitam... Vi koje hocete i da smrsate - kako rasporedjujete obroke tokom dana, kad vam je poslednji obrok, i sta? 😬 Ako nije isuvise intimno pitanje
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 28.7.2020 19:22:19
|
|
|
|
emicaa
|
Ja ti ne mogu pomoci,ne pokusavam smrsati.samo se zatezem 😂
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 28.7.2020 19:31:54
|
|
|
|
pari
|
Ni ja 🙂 Pretpostavljam da ne treba jesti uveče kasno, smanjiti slatkiše i testa 😃
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 28.7.2020 19:41:46
|
|
|
|
jess021
|
Bas tako, izbaciti slatkise, testo, grickalice, piti 2 l vode i vecerati neku salatu, grilovano meso.... Ja sam pekla integralni hleb koji sam jela za dorucak samo, rucak redovno sta se kuva, a veceru salatu. Sad doruckujem voce, jogurt, pahuljice, a ostalo isto. Ja sam odradila 50min sa Feelgodom i 6min plank challenge.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 28.7.2020 20:08:45
|
|
|
|
flamingos
|
Bravo za sve vas koji vežbate.👍
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 29.7.2020 9:55:59
|
|
|
|
mama Jo
|
Pa da, tako se generalno i trudim da radim, recimo posle 19h da ne jedem. U principu kada lepo doruckujem i rucam, onda mi nista nije problem. Ali cesto preskocim rucak, pa onda moram da veceram, to me nervira samo. Ali dobro, mkram se malo bolje organizovati.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 29.7.2020 20:31:16
|
|
|
|
Maraj
|
Ja se jedva organizujem oko hrane... Mada ja necu da smrsam. Samo hocu stomak da zategnem. Juce sam probala da ne jedem hleb. Doruckovala sam palentu, rucala pire krompir i grasak...i osezim onu "prazninu" u zeludcu. Ceo dan ne stavih hleb u usta...krizirala sam i otisla i kupila deci i sebi picu
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 29.7.2020 21:08:46
|
|
|
|
emicaa
|
Ja sam danas noge i stomak radila,ruku sam malo postedila.Od sledece sedmice cu se vratit na staro,jedan dan intezivnije stomak,pa noge i ruke pa dan kardio
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 29.7.2020 21:14:12
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja ovih dana dosta plivam i uvece vezbe, mnogo bolje se osecam.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 29.7.2020 21:29:38
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Ja se jedva organizujem oko hrane... Mada ja necu da smrsam. Samo hocu stomak da zategnem. Juce sam probala da ne jedem hleb. Doruckovala sam palentu, rucala pire krompir i grasak...i osezim onu "prazninu" u zeludcu. Ceo dan ne stavih hleb u usta...krizirala sam i otisla i kupila deci i sebi picu Kad oset_is tako glad a ti uzmi neku vocku ili bademe, lesnike. Mm isto krizira bez hleba. Nece toga da se odrekne. A ja na primer samo ujutru kad jedem sendvic uzmem hleb
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 29.7.2020 21:44:10
|
|
|
|
jess021
|
Maraj, znas kako kazu. Pločice na stomaku se prave u kuhinji😁 Ja danas nisam, nisam stigla🥺Sutra cu jedan jaci trening!!
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 29.7.2020 22:22:07
|
|
|
|
emicaa
|
Ja jedem hljeb ali pokusavam da ne pretjerujem.Ovim dana sano o hrani razmisljam,pms+karantin su kombinacija snova 😂
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 29.7.2020 23:34:28
|
|
|
|
mama Jo
|
Joj Maraj nasmeja me Ali razumem potpuno. Ja cesto ne rucam, pa onda za veceru nadoknadim I to sada menjam. Ni ja nisam danas, nije biko sanse. A sutra imamo goste, pa cu jedan samo trening, onda planiram u petak dva.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 30.7.2020 8:35:56
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Ja jedem hljeb ali pokusavam da ne pretjerujem.Ovim dana sano o hrani razmisljam,pms+karantin su kombinacija snova 😂 Joj Emice.Dobro,malo i da se opustis.A i sta drugo čovek da radi u karantinu.Opusteno,ruckaj.❤
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 31.7.2020 14:27:27
|
|
|
|
emicaa
|
ja juce nisam radila,a sve su prilike da necu ni danas.Nikako da se natjeram,sto je najgore uopste ne osjecam grizu savjest sto sam preskocila 😬
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 31.7.2020 14:29:12
|
|
|
|
mama Jo
|
Ni ja nisam dva dana, i ne grize me savest, sta sad da radim, ne mogu bas neki taj tempo sebi da postavljam. Danas hocu, ali uvece.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 31.7.2020 14:32:27
|
|
|
|
flamingos
|
Ako,malo se opustite,pa nastavite.I vi imate dušu.❤
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?