|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Korona virus - 2. deo
27.7.2020 18:58:33   
emicaa
ovde maska za sad samo obavezne u autobusima.

U Doboju u zatvorenim prostorima obavezne,iznenadila sam se koliko ljudi ne postuju tu.Svi oni maju masku ali uglavnom na bradi je nose i samo pokriju usta njom.Jednog sam vidjela da je nosi okrenutu nazad na vrat.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 1201
27.7.2020 21:42:20   
Duškić
A najbolje na lakat kad stave user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1202
27.7.2020 21:52:15   
smeško
Ево, ја не верујем у све ово. Мислим да је ово увод у нешто друго, али то је нека друга тема. Али, носим маску јер не желим да се други људи плаше због мене и зато што је тако прописано, а ја увек поштујем закон. Не мувам се са децом било где, идем у куповину без њих, највише времена проводим са њима у шетњи и игри у дворишту. А шта ја мислим задржавам за себе. Није тешко бити фин према околини.

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 1203
27.7.2020 22:27:41   
flamingos

IZVORNA PORUKA: Duškić

A najbolje na lakat kad stave user posted image
Da,to je extra.😀

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 1204
27.7.2020 22:43:02   
emicaa
Maske na laktu nisam imala priliku vidjeti.I ovo me dovoljno nerviralo 😂

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 1205
27.7.2020 23:40:25   
Mirko Svirko

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

ovde maska za sad samo obavezne u autobusima.

U Doboju u zatvorenim prostorima obavezne,iznenadila sam se koliko ljudi ne postuju tu.Svi oni maju masku ali uglavnom na bradi je nose i samo pokriju usta njom.Jednog sam vidjela da je nosi okrenutu nazad na vrat.

Haha okrenuta nazad na vrat 😂😂😂Pa mozda covek vraca usi u prvobitno stanje 🤔🤔🤔

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1206
27.7.2020 23:52:48   
emicaa
ma samo sam se nervirala kad ih vidim.Svi oni u stvari okave tako masku samo ako udje inspekcija da mogu navuci oravilno.Ne nosi zbog sebe nego zbog inspekcije

(odgovor članu Mirko Svirko)
Direktna veza do poruke: 1207
27.7.2020 23:56:34   
Ivanka 75
E pa tako i moj kum pre 2, 3 meseca tupio po fb da je korona zavera, da ne postoji, pa zavrsi u bolnici. Nije nosio masku iz protesta. 

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1208
27.7.2020 23:58:28   
Mirko Svirko
Mene hvata panika... kod nas niko nista ne prica. A danas cujem svi skoro pozitivni ljudi za nas mali grad. Nasa dr logoped je takav tekst napisala na fb.

Lezlaa je u nisu i pisala od A DO S...Bukvalno je napislaa i kakav je wc. I pacijenti sta dobijaju za dorucak, rucak veceru...
Zatim za terapije.. ma sve.I danas cujem prodavac tu iz nase okoline pozitivan.Onda jos dosta ljudi iz jedne firme ovde i iz rudnika.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1209
28.7.2020 0:00:50   
emicaa
dok smo bili u Bosni navratio nam stric od mm.Kaze biceno ispred kuce,sigurnije.I prica "ma izmisljaju za virus,preuvelicavaju sve.Ali opsan je,dosta ljudi se jedva izvuklo" A slusam i ono wtf 😂

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1210
28.7.2020 0:03:59   
Ivanka 75
Ne znaju ljudi, nemaju dovoljno obrazovanja da bi ovo shvatili ozbiljno.Bez uvrede za sve... 

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1211
28.7.2020 0:05:18   
Mirko Svirko
I sta je sada istina?

Jel postoji ili ne postoji? Ovo je strasno.Ali ljudi se masovno javljaju sa obostranom upalom pluca, temp i drugim simptomima.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1212
28.7.2020 0:21:02   
Ivanka 75
Kolega mm kaze da postoji... 2x ga vracali u bolnicu jos na pocetku. I njegova koleginica i njena cerka...

I ujak moje drugarice koji se zarazio od kolege na poslu. I koleginica druge drugarice koja radi u DZ, ciji ce muz razboleo pa i ona... Ima ih jos nekoliko sto ih znam da znaju da virus postoji. 

Direktna veza do poruke: 1213
28.7.2020 0:44:38   
Mirko Svirko
I moja drugarica koja je zdravstveni radnik kaze isto da postoji.

A negde sam citala da je ovo nesto protiv vere. Ne smes da se grlis. Na taj nacin iskazujes ljubav. Muz i zena sada zbog ovoga ne spavaju zajedno znaci nema ljubavi. Deca se ne igraju zajedno znaci nema ljubavi.. ne znam dalje sta vec mi pao mrak.Sreca nemamo lift. A mala zgrada od 4 sprata. Ali svi se druze i ta zena sto je pozitivna je kupovala namirnice drugoj zeni. A kod te druge zene ide tetka mog muza. I onda je celo kolo 😥😥😥😥

Direktna veza do poruke: 1214
28.7.2020 0:47:50   
Ivanka 75
Znas sta, svi ti koji pokusavaju da obezvrede sve, protiv vere ma nemoj, a protiv zivota nije, jel? Ako detetu roditelji odu u bolnicu ili ne daj boze jos gore, ko ce onda da ga grli?

Te glupe fore me izludjuju. Misle da su pametni pa prosipaju mudrosti. Nije samo zagrljaj ljubav. Ljubav je i briga i paznja. 

Direktna veza do poruke: 1215
28.7.2020 0:53:13   
Mirko Svirko
Sada se bas pise svasta. Sada bas preteruju. 

Ja eto npr ne radim jer nemam ko da mi cuva dete.Muz mi ima 42. Ne daj Boze da on ili ja budemo pozitivni u nekom ttenutku i budemo poslati za Nis... nase dete ne bi imalo sa kim da bude.A jos prica da nas cipuju vakcinama.. Znaci jedina varijanta je da se iskljuci tv.Nemam drugo resenje.Ova nasa dr postavlja slike iz nisa i bolnice. Bukvalno sve zena slikala.

Direktna veza do poruke: 1216
28.7.2020 7:30:18   
Misha i Ljisha
Ja mislim da je situacija svuda ista. Kao i kod nas. Svuda je povecanje broja zarazenih.  Kanadjani se dobro drze. Irci takodje. Ali Irci tek od 15. Jula imaju dozvolu da idu 20km od kuce. Do tad su mogli ici samo do 5km u krugu kuce. To bi za mene znCilo da npr sad ne bih mogla do prodavnice kad sam na salasu haha...

Brat me nervira on je najneodgovorniji u nasoj okolini. Ostali su svi manje vise ok. Paze ljudi. Kod mm u firmi sve blagajnice na salt_erima pozitivne. Strasno eno obucavaju ljude za rad na blagajnama

Direktna veza do poruke: 1217
28.7.2020 8:24:13   
Ivanka 75
Meni nisu jasni oni koji posto poto hoce da prave neko slavlje, prvi rodjendan, 18ti rodj, svadba...

Kao da ce zivot da stane ako to ne obave 😏

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 1218
28.7.2020 8:29:40   
mama Jo
I ja mislim da smo dosli do toga da je situacija ista svuda. Evo ikod nas ovde u sslu vec se uveliko prica ko je sve zarazen, bio, i slicno. Ja sad vec znam dosta ljudi. Ali i dalje mi nije svejedno stvarno i cuvamo se.

Isto Ivanka. Ne mogu da razumem da ljudi toliko mogu da ignorisu i naprave alavlje za rodjendan koje podrazumeva okupljanje. Moja deugarica vec dva puta odlaze svadbu.
Ne znam sta bih rekla.

,,Carpe diem"

Direktna veza do poruke: 1219
28.7.2020 8:30:03   
smeško
Иванка, без увреде, у данашње време образовање и једноумље иду заједно.

Direktna veza do poruke: 1220
28.7.2020 8:40:45   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: smeško

Tacno tako... 

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 1221
28.7.2020 8:42:15   
Misha i Ljisha

E ja bih rekla ima vise tipova ljudi pai ovih obrazovanih. Ovi obrazovani ili kao bajagi obrazovani da bi valjda se uzvisili na neki "visi nivo" vole da veruju u teorijw zavere. Te 5g te truju nas te ne znam sta. Evo covek koji je kulturica, na fb stalno objavljuje u fazonu "vi nosite brnjice kad ste zivotinje" inace je frend sa Djokovicem autofagija veganstvo 5g ludilo. Znaci totalna krajnost. Onda imamo preplasene neuke ljude. Koji nece ni preko telefona da pricaju sa tobom jer duvas u slusalicu. Onda imamo opustencija generaciju "nece nas" klincadiju "ne moze mi nista" koji ne znaju sta je kondom a ni maska i ne treba im jer oni "nece zakaciti". Potom imamo paranoike i hipohondre koji su "vec 3 puta imali koronu" svaki put kad smrckaju. I jos mnogo "bistrih ljudi" koji obitavaju u nasoj lepoj... Sve y svemu "normalnih" ima vrlo malo. Onih koji su i PRE KORONE PRALI RUKE i td. Mislim da vlada opste ludilo i da korona ne da nije izvukla najbolje iz ljudi vec naprotiv ono najgore. Osudjuju crkvu, osudjuju mlade na keju. Ovi osudjuju i prozivaju ove sto nose maske ovi sto ovi ne nose maske. I td i td. I kao sto kaze nasa narodna. "U SE I U SVOJE KLJUSE". 

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 1222
28.7.2020 8:57:09   
smeško

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Koji nece ni preko telefona da pricaju sa tobom jer duvas u slusalicu. 

user posted image Баш се насмејах. user posted image

Direktna veza do poruke: 1223
28.7.2020 9:17:47   
flamingos

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Koji nece ni preko telefona da pricaju sa tobom jer duvas u slusalicu. 

user posted image Баш се насмејах. user posted image
Ne zna čovek ds li ds se smeje ili ds plače kad čuje nešto kao oovu izjavu."jer duvaš u slušalicu"😁

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 1224
28.7.2020 9:21:27   
Mirko Svirko
Ljishoo totalno ali totalno si sve u pravu. Od reci do reci.

Ja znam komsiku moje babe koja je na selu i tu su samo 3 kuce pa ima nekih 2-3km do sledece kuce jer imaju njive izmedju. Ta baka kaze "ne smem da diram motiku da okopam cvece, ne znam da se nije korona zalepila za motiku" 😂😂😂

Direktna veza do poruke: 1225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here