Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo II crtice 05/20 [chat] 22.7.2020 15:11:07
|
|
|
|
lesli
|
Maestral, cestitam! 😊
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 05/20 [chat] 22.7.2020 16:55:51
|
|
|
|
Bebana17
|
Maestral, cestitam!!! Uzivaj u trudnoci!
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 05/20 [chat] 22.7.2020 19:56:35
|
|
|
|
branki*
|
cestitam ,maestral! udjoh,inace da vidim ko to jos ceka dve crtice
|
|
RE: Čekamo II crtice 05/20 [chat] 22.7.2020 21:04:17
|
|
|
|
Ivanica1
|
Cestitaaam ☺️❤️
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 05/20 [chat] 24.7.2020 7:40:52
|
|
|
|
princezicaaa
|
da li ja dobro vidim ili umisljam? 😇🙃
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 05/20 [chat] 24.7.2020 9:22:25
|
|
|
|
Ivanica1
|
Ja vidiim drugu 👏👏👏 kada treba da dobijes?
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 05/20 [chat] 24.7.2020 9:32:13
|
|
|
|
princezicaaa
|
Pa dobijala sam na 29-i dan, ako je tako, trebala sam 19-og,ali pošto mi se pomerio ciklus na 34-i dan, po kalendaru bi trebala sutra.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 05/20 [chat] 24.7.2020 9:34:43
|
|
|
|
jabudic
|
Princezice, vidi se Jako, jako slaba, ali tu je! Ponovi opet za par dana!
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 05/20 [chat] 24.7.2020 9:51:26
|
|
|
|
princezicaaa
|
Važii. Uradicu opet za par dana. A recite mi, pošto se prvi put susrećem sa tim. Sutra bi mi isto pokazalo ili bi možda bila jača crtica?
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 05/20 [chat] 24.7.2020 9:54:26
|
|
|
|
jabudic
|
Sjutra bi morala biti jaca. Ali iz mog iskustva, i najbledja crtica je , samo sto ti je psihicki lakse kad je malo deblja
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 05/20 [chat] 24.7.2020 10:10:41
|
|
|
|
princezicaaa
|
Onda cu sačekati par dana još i betu. 😀🙃😇
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 05/20 [chat] 24.7.2020 10:24:58
|
|
|
|
jabudic
|
Ja tu betu nikad nisam radila, vise vjerujem crticama. TO je to, nema sta, samo sacekaj jos par dana i ponovi test. Srecno!
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 05/20 [chat] 24.7.2020 10:29:02
|
|
|
|
princezicaaa
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Ja tu betu nikad nisam radila, vise vjerujem crticama. TO je to, nema sta, samo sacekaj jos par dana i ponovi test. Srecno! Hvala puno. Čekam još par dana i još jedan test. 😀 Mnogo sam uzbuđena, čekamo već 4 godine
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 05/20 [chat] 24.7.2020 10:39:42
|
|
|
|
Ivanica1
|
Princezice drago mi je zbog tebe. I meni je bila bleda jedva se videla dan pre ocekivane menstrucije. Posle 2 dana bila dosta tamnija. Betu sam radila takodje pravilno se duplala na 48h . Cekam ponedeljak pa idem na prvi Uz. :)
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 05/20 [chat] 24.7.2020 10:41:45
|
|
|
|
princezicaaa
|
IZVORNA PORUKA: Ivanica1 Princezice drago mi je zbog tebe. I meni je bila bleda jedva se videla dan pre ocekivane menstrucije. Posle 2 dana bila dosta tamnija. Betu sam radila takodje pravilno se duplala na 48h . Cekam ponedeljak pa idem na prvi Uz. :) Super, j čekam, još ne mogu da verujem. Imam osećaj kao da nisam videla stvarno crtice. A inace me tako zigne stomak kao da cu da dobijem, pa prestane i nekoliko sati ne žiga, posle opet. Pa se sve tripujem da cu mozda da dobijem. 😀
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 05/20 [chat] 24.7.2020 10:42:15
|
|
|
|
princezicaaa
|
IZVORNA PORUKA: princezicaaa IZVORNA PORUKA: Ivanica1 Princezice drago mi je zbog tebe. I meni je bila bleda jedva se videla dan pre ocekivane menstrucije. Posle 2 dana bila dosta tamnija. Betu sam radila takodje pravilno se duplala na 48h . Cekam ponedeljak pa idem na prvi Uz. :) Super, j čekam, još ne mogu da verujem. Imam osećaj kao da nisam videla stvarno crtice. A inace me tako zigne stomak kao da cu da dobijem, pa prestane i nekoliko sati ne žiga, posle opet. Pa se sve tripujem da cu mozda da dobijem. 😀 Piši sta si imala od simptoma, ako si ih imala?
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 05/20 [chat] 24.7.2020 10:46:09
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: princezicaaa Hvala puno. Čekam još par dana i još jedan test. 😀 Mnogo sam uzbuđena, čekamo već 4 godine Princezice, svim srcem uz vas, bravo, cekamo i drugi test za koji dan ❤️
|
|
RE: Čekamo II crtice 05/20 [chat] 24.7.2020 10:48:15
|
|
|
|
princezicaaa
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo IZVORNA PORUKA: princezicaaa Hvala puno. Čekam još par dana i još jedan test. 😀 Mnogo sam uzbuđena, čekamo već 4 godine Princezice, svim srcem uz vas, bravo, cekamo i drugi test za koji dan ❤️ Hvala punoo, videcemo za neki dan sta kaze testic💋
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 05/20 [chat] 24.7.2020 11:13:58
|
|
|
|
Ivanica1
|
Mislim da je to ziganje normlano. I ja isto oset_im ponekad, pogotovo uvece,valjda kada se umorim. :) Nemam neke simptome izrazene, oset_ljive grudi, malo veci apetit, i evo vec par dana obilniji skeret.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 05/20 [chat] 24.7.2020 11:15:08
|
|
|
|
princezicaaa
|
IZVORNA PORUKA: Ivanica1 Mislim da je to ziganje normlano. I ja isto oset__im ponekad, pogotovo uvece,valjda kada se umorim. :) Nemam neke simptome izrazene, oset__ljive grudi, malo veci apetit, i evo vec par dana obilniji skeret. Sekret imam i ja i stalno imam osećaj kao da mi je dole mokro, kao da sam se da izvinete upiskila
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 05/20 [chat] 24.7.2020 11:15:31
|
|
|
|
physio70
|
Princezice cestitke. Vidi se jasno druga crtica.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 05/20 [chat] 24.7.2020 13:01:40
|
|
|
|
Maestral
|
IZVORNA PORUKA: princezicaaa Maestral neka je sa srećom. Šta si imala od simptoma, piši.. 😀 Pa sad vise ne znam ni sama...kad sve saberem sve kao u PMS-u samo sto je mnogo jace i pored toga non stop neka knedla u grlu.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 05/20 [chat] 24.7.2020 13:07:59
|
|
|
|
princezicaaa
|
IZVORNA PORUKA: physio70 Princezice cestitke. Vidi se jasno druga crtica. Hvala pu''o. Čekam još par dana i da uradim opet test. Nisam još ni suprugu rekla i ja sam iznenađena. Prvi put voditi tako, posle četiri godine borbe i dve operacije. 😀😇
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 05/20 [chat] 24.7.2020 13:10:33
|
|
|
|
Maestral
|
Bice to dobro, samo pozitivno 😊
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 05/20 [chat] 24.7.2020 15:19:20
|
|
|
|
physio70
|
Ne mogu da zamislim kako se osecas posle svega sto si prosla. Mozes da predjes u trudnicku temu.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Začeće - 1. deo Pogledajmo kako se odvija kompletan proces začeća.
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?