Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 12.7.2020 17:24:56
|
|
|
|
daca77
|
IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko Ovo se samo kod nas desava. Maslacak, je u pravu. Pre izbora ukinut policijski i onda svi navalili. Kod nas je bilo prepuno. Kafane i kafici. Kod nas su non stop bili neki dogadjaji subotom u jednom kaficu. Izbori, 500 ljudi u jednoj prostoriji. Kafee, kolacii i druzenje. I sve je to ok,da nije ovakva situacija. Sada kod nas 23 zene iz jedne firme sa visokom temp. Kazu da u vrticu 40 dece sa visokom temp. Samo u mom komsiluku 2. Ali svi su ovde negativni. A u Nisu pozitivni 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ U kom vrtiću?
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 12.7.2020 17:30:46
|
|
|
|
mama Jo
|
Branki, pa je l' se ne plasis s obzirom da si sad bila unkontaktu sa njom? Doduse kazes da je bila pozitivna...
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 12.7.2020 17:34:13
|
|
|
|
doramar11
|
Ko god je mogao povukao je dete iz vrtica bas zbog ovakvih stvari. Ima u Beogradu vise vrtica u koje je usla korona.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 12.7.2020 17:39:21
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Mama jo, i ja sam to htela da pitam. Branki, ima li razloga za brigu sada?Kako je dosla kod tebe ako je pozitivna?
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 12.7.2020 18:07:18
|
|
|
|
Duškić
|
Kod nas u vrticu vaspitacice su bile zarazene. Ali povucene i sad deca idu.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 12.7.2020 18:09:00
|
|
|
|
doramar11
|
Ok povucene su, ali su bile u kontaktu sa decom i roditeljima i svasta moze da se desi.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 12.7.2020 18:21:52
|
|
|
|
flamingos
|
Strašno.Valjda će i ovo zlo jednom da prođe.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 12.7.2020 18:54:24
|
|
|
|
branki*
|
Bila je.nije sada.bila je u onom jeku u aprilu.tad nije ni radila,smestili je u nis i njeni bili u izolaciji.
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 12.7.2020 19:25:24
|
|
|
|
physio70
|
Nismo uopste daleko od policijskog sata sada.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 13.7.2020 0:35:05
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
IZVORNA PORUKA: Duškić Kod nas u vrticu vaspitacice su bile zarazene. Ali povucene i sad deca idu. Duskic, u kom mestu je to? Posto je i kod nas bila ista situacija.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 13.7.2020 3:16:44
|
|
|
|
Duškić
|
Ljudi kad smo vec kod korone, kazu da se ne pije brufen. Da li je neko prelezao ovu napast i cime se lecio, mimo onog sto su mu dr.prepisali.?
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 13.7.2020 8:33:54
|
|
|
|
mama Jo
|
Verovarno da sve zavisi od simptoma. Ja sam juce gledala tu blogerku sto se zarazila, pa su joj ljudi postavljali pitanja, ona kaze da popije aspirin pritiv bolova. Odmara, slab joj je apetir jer je izgubila culo mirisa i ukusa.
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 13.7.2020 10:56:10
|
|
|
|
physio70
|
Nema dovoljno informacija o uticaju brufena na covid.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 13.7.2020 11:15:29
|
|
|
|
mama Jo
|
Duskic ta info je jedno vreme bila aktuelna, mislum da nije tacno.
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 13.7.2020 11:17:46
|
|
|
|
physio70
|
Isla je prica u korist paracematola u odnosu na brufen. Ostala je bas to-prica.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 13.7.2020 11:44:20
|
|
|
|
dunja RR
|
Mama iz vrtica u koji ide S, je trenutno, zarazena I dobila je na klinici za plućne bolesti terapijuSelenCinkVitamin CVigantol jedna kap dnevnoTakodje je napisala da se nakon izlečenja dobija tromboza jer kovid napada krvne sudove i da su joj doktori za to dali tarapiju rendani đumbir sa kurkumom, da se razredi krv ali ovo ne smeju da uzimaju oni koji su vec na terapiji za razredjivanje krvi, tipa na fraksiparinu. Kaza da još dodatno daju i hemomicin ali onima koji imaju temperaturu, ona nije imala. IZVORNskA PORUKA: Duškić Ljudi kad smo vec kod korone, kazu da se ne pije brufen. Da li je neko prelezao ovu napast i cime se lecio, mimo onog sto su mu dr.prepisali.?
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 13.7.2020 11:49:14
|
|
|
|
Duškić
|
Hvala ti Dunja, puno. Moj zet je dobio temperaturucekamo rezultate, malaksao, loše se oseća ima temp, videćemo rezultate.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 13.7.2020 11:58:56
|
|
|
|
Duškić
|
Pogledacu, ipak ce on opet kod dr.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 13.7.2020 12:02:54
|
|
|
|
physio70
|
Ovo je protokol za covid cisto informativno.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 13.7.2020 12:03:57
|
|
|
|
Duškić
|
Hvala, sad sam otvorila i bacila pogled.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 13.7.2020 16:51:43
|
|
|
|
mama Jo
|
Narode, dezinfikujete li?
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 13.7.2020 20:15:09
|
|
|
|
pari
|
Ja sam ovde smanjila prilično.... Ruke napolju... Ali se baš plašim povratka u Srbiju, ustvari se jako plašim da budem sama sa njima i da se ja razbolim...šta ću sa njima onda, M bi mogao kod tate (a i to je pitanje), a šta sa T? Moje ne bih ugrožavala...kako onda???
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 13.7.2020 20:17:15
|
|
|
|
physio70
|
Pari ne razmisljaj tako, bolje za tebe.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 13.7.2020 20:22:47
|
|
|
|
pari
|
Ja bih samo da se pripremim...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?