Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 3.6.2020 20:42:36
|
|
|
|
mirkaa
|
Hvala
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 22.6.2020 10:56:30
|
|
|
|
bikicaV
|
Flamingos, koliko recepata lepih si postavila. Sve lepo naslozeno i opisano.
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 22.6.2020 10:58:11
|
|
|
|
mama Jo
|
Drzimo figeda flamingos bude na spisku dobitnika glavne
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 22.6.2020 13:23:24
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala vam.Trudim se da što bolje pojasnim postupak pripreme,a i da lepo uslikam.Pozdrav.❤❤
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 22.6.2020 17:31:58
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Bice Flamingos sada glavna 👏 Recepti su vrh ❤❤❤ Neke sam probala 👍
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 22.6.2020 17:40:59
|
|
|
|
bikicaV
|
Sve je savrseno! Bravo
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 22.6.2020 19:17:23
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala vam od❤
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 30.6.2020 13:22:13
|
|
|
|
bikicaV
|
Odusevih se za sladoled, tako lepo , domace!
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 30.6.2020 14:39:34
|
|
|
|
mama Jo
|
Da, isto, i imam bas takve kalupe, bas cu praviti 😊
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 1.7.2020 9:00:16
|
|
|
|
bikicaV
|
Imamo i mi obicne, probacemo . Flamingos, bravo.
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 1.7.2020 9:05:28
|
|
|
|
mama Jo
|
Cekamo i ovde proglasenje
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 1.7.2020 9:51:10
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala Bikice.❤
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 1.7.2020 23:29:08
|
|
|
|
marketing RR
|
Slede naši vredni dobitnici za jun mesec i napomena da je od 1. januara 2020. krenuo novi krug takmičenja, u trajanju od 12 meseci, tako da se počev od januara pa nadalje, ne mogu ponavljati dobitnici, tj. svaki korisnik može jednom osvojiti glavnu i jednom dodatnu nagradu. Glavnu nagradu osvaja flamingos sa 40 unetih recepata Dodatne nagrade su osvojili: 1. remix za recept Grilovani sampinjoni i piletina sa 142 poena 2. maliponi za recept Rol viršle sa 134 poena 3. mama Jo sa 45 glasova datih (i 1.175 postom napisanim) Dragi dobitnici, očekujemo vaše podatke na pp (ime, prezime, adresa u Srbiji i telefon), najkasnije do 9.7.2020. Čestitamo Zbog činjenice da sa istih poštanskih adresa primamo veliki broj prijava, a kako bi dali mogućnost i drugim korisnicima da osvoje nagrade, ograničili smo mogućnost osvajanja nagrada sa iste poštanske adrese, tako da u toku trajanja nagradnog konkursa, a u periodu od 12 meseci, sa iste poštanske adrese (adrese stanovanja), maksimalno 2 korisnika mogu osvojiti nagradu.
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 1.7.2020 23:46:22
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala od ❤.Čestitam svim dobitnicima.Šaljem podatke.
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 1.7.2020 23:53:15
|
|
|
|
mama Jo
|
E, svetu, ja ne znam tacno kad ovde otpocinje novi krug, ali eto dobih dodatnu. Fil, sorry, bila sam ubedjena da ne mogu dobiti 😕 Cestitam svim ostalim dobitnicima
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 2.7.2020 6:00:20
|
|
|
|
bikicaV
|
Cestitam svima!
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 2.7.2020 9:37:51
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala Bikice.❤
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 2.7.2020 12:31:38
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Cestitam zene 👏👏👏
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 2.7.2020 16:14:42
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala Mirko.❤
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 2.7.2020 16:46:50
|
|
|
|
mama Jo
|
Hvala vam svima
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 3.7.2020 20:42:24
|
|
|
|
knjigovodja
|
Čestitam dobitnicima!!!! Ja sam dobitnik za maj mesc ali nagrada mi jos uvek nije stigla????
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 3.7.2020 20:47:01
|
|
|
|
physio70
|
Napisace marketing ovde kad posalju c pakete.
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 3.7.2020 20:56:03
|
|
|
|
flamingos
|
Knjigovođa-hvala.I ja sam dobitnik i dodatne,a i glavne nagrade.Nisu još poslali,ali ne brinem.Naša RR sve nagrade šalje.Svaka čast na radu.👍.Ne brini,javiće redakcija kada C poklon paketi budu poslati.Srdačan pozdrav.❤
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 3.7.2020 23:07:15
|
|
|
|
knjigovodja
|
Hvala Vam na odgovoru!!!
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 3.7.2020 23:23:38
|
|
|
|
dunja RR
|
Nisu nam nažalost stigle nagrade još, niti za april, maj, jun. Sve je na čekanju zbog situacije sa virusom, jer se zaposleni kod sponzora još nisu vratili u kancelarije, iz razloga bezbednosti. U svakoj kompaniji je drugačija procedura, u skladu sa procenama nadležnih. Nagrade će sigurno biti poslate, to ne brinite, samo molimo za strpljenje
< Poruku je uredio marketing RR -- 4.7.2020 11:56:55 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?